68

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

До Исмаилпич, ако това е така, значи средата ше бъде проста и неграмотна.

67

Анонимен

преди 5 години

Ами нали точно това е въпроса: защо сега живее в Англия, а не във ''великото тюркие!? Да ти обяснявам ли защо!?.Обясни ми, моля!

66

привет от Германия

преди 5 години

Щом един турчин се снима с диктатор тъпчещ собственият му народ ,това първо показва какво представлява този турчин като човек и второ показва колко "уважава" собствения си народ ! Йозил кьорав ли беше когато Ердоган закри дори свободните медии в Турция , кьорав ли беше ,че всички останали медии рекламираха само партията на Ердоган по време на референдума и изборите ?! Йозил кьорав ли беше когато Ердоган без неоспорими доказателства уволни от работа над 100 хиляди души с обвинение в измяна на ро

65

Анонимен

преди 5 години

За да играеш в чужд национален отбор трябва да имаш съответното чуждо гражданство, тъпо турче, и ''странното'' е защо се натискате за чуждото гражданство, гражданството на ''великото'' тюркие не ви ли задоволява!?.Гражданството е само една административна подробност. Истинското щастие е да си турчин. Ти това няма как да го изпиташ и съответно поради тази причина са всичките ти психични инсуфициенции и нестабилности обясняващи алогичните ти ирелевантни изблици.

64

Анонимен

преди 5 години

Двойно гражданство може да има само в България, в Германия или си турчин или немец. Не е като у нас.

63

Анонимен

преди 5 години

Защо не се запитат турците, каква е причината да ги мразят в цял свят. Щом цял свят ги мрази(включително и мюсюлманският изток) значи причината си е в тях . Най лесно е да кажеш расизъм, а може ни турският национализъм е в основата на световната омраза към тази скапана държава.

62

славянин

преди 5 години

Ислямът (чрез налаганите от него всевъзможни ограничения) ОБРИЧА последователите си на вечна назадничавост, назадничавостта създава психически комплекси, а психическите комплекси създават злоба и агресия - ето с едно изречение обяснението за изпълненията на ''правоверните'' по целия свят!

61

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 60Като е на върха да живее в Турция не в Германия капиш?

60

до 60 от славянин

преди 5 години

Ами нали точно това е въпроса: защо сега живее в Англия, а не във ''великото тюркие!? Да ти обяснявам ли защо!?

59

до 59 от славянин

преди 5 години

За да играеш в чужд национален отбор трябва да имаш съответното чуждо гражданство, тъпо турче, и ''странното'' е защо се натискате за чуждото гражданство, гражданството на ''великото'' тюркие не ви ли задоволява!?

58

Анонимен

преди 5 години

А защо Йозил не иска да живее в високоеволюционно и цивилизационно развитата република Турция, асе натиска да живее в Германия..Казах ти, защото е на върха и може да живее навсякъде. Например сега живее в Англия, а не в Германия.

57

до 53 от славянин

преди 5 години

*** шебеци са шизофреници и психопати и доказателството за това е следното: те се смятат за богоизбрани и по-висши от кяфирите (защото така пишело в корана), но ходят все в кяфирски страни да заработват, да учат и най-вече да паразитират върху социалните им системи и ползват всички блага, материални и нематериални, създадени от ''низшите'' кяфири, защото те самите ''богоизбрани'' не могат по обясними ментални причини да създадат такива блага!

56

Анонимен

преди 5 години

За Германия става въпрос, моето момче. Лечков игра за хамбургер Шпорт Ферайн, а Балъков във Щутгарт. Пак сте 200 г след маймуните..Ще ти го напиша бавно като за бавноумен. Става дума за германският национален отбор. Схвана ли? Ако става дума за разни частни отборчета, то те и сега половината са пълни с турчета. Кога ще ни стигнете?

55

Анонимен

преди 5 години

До Су 34И защото преди това не са ги пускали преди да навършат 28 години иначе още много преди това са щели да играят в ФГР.

54

Българин

преди 5 години

Какво значи, почувствал се дискриминиран?!Като не го бива вече във футбола, както и във всяка друга професия, е нормално да го подменят!!! К'ви дискриминаций к'ви 5лв??!!Нека той и всички подкрепящи го сънародници не забравят, че са там (в Германия) по тяхно собствено желание!!! Никой с нищо не им е длъжен нито на турците, нито на който да било етнос, особено от анадола и близкия изток!!!Като не им харесва, да си се прибират по родните места!

53

Анонимен

преди 5 години

Дойчовците да погледнат България (500г. турско робство) и Хърватия,Словения и Унгария под Австроунгарско управление и да си направят изводите.

52

Су 34

преди 5 години

За Германия става дума сулюче, за Германия :)Как па не се намери едно интегрирано българче да рита за Германия или за някоя друга национална гарнитура, докато интегрирани турчета има в почти---------За Германия става въпрос, моето момче. Лечков игра за хамбургер Шпорт Ферайн, а Балъков във Щутгарт. Пак сте 200 г след маймуните.

51

Анонимен

преди 5 години

Стига с този футбалер. Елита канеше мигранти за да запълва потребноста о т нискоквалиициран и евтин труд. Мигрантите от своя страна искаха да живеят в подредена държава, и да печелят повече. Какви залъгалки за патриотични мигранти, и надяващи се да ги интеграт политици дъвчат по медиите. Е от сделката всички бяха доволни, само дето нещата се променят. Кинтите свършват, чуждите да си ходят. Брак по сметка, точно по европейски.А за Ангия и Франция що не пишете.Подобни процеси започват и там.

50

Су 34

преди 5 години

Когато си на върха можеш да живееш навсякъде. Светът е твой. Нещо против ли имаш? Катери там еволюционната стълбичка и някога в необозримото бъдеще може да се изкачиш и ти.-----А защо Йозил не иска да живее в високоеволюционно и цивилизационно развитата република Турция, асе натиска да живее в Германия.

49

do 47

преди 5 години

Пак бъркаш нещата - Тая крива физиономия е стигнала върха благодарение на немската държава - че го е обучила и позволила да играе. А въпросния елемент що не си скъса немското тескере и да иде да служи на султана? Нали уж Търция връх бил някакъв?! Аз подозирам, че подобен връх почва да се подава като се напънеш.