94

Анонимен

преди 6 години

По въпроса за шума , че морето не било за тиха почивка искам да попитам къде може човек да почива на спокойствие? Отивам в Шипково в един хотел - дънят яко музики, общината им била разрешила. Отивам във Велинград - заведението гол баджак тресе града до полунощ. Анархията и простотията е навсякъде, но какво да се прави , така е в последните по стандарт на живот страни...

93

Факт

преди 6 години

Всички го плюят, но има нещо го пази, винаги досега оцелява. А иначе много дойдоха и си отидоха.

92

Зозо

преди 6 години

До Анонимен: Волен какво свърши?Ами от 2005г. - 2018 г.:1. Забогатя;2. Ожени се;3. Направиха му дете.

91

Силвестър Карамфилов

преди 6 години

Приятели! Тишината и спокойствието са най-ценния дар който е даден на човека за да почива ефективно. Приятели, руският агент Сидеров иска да отнеме от нас най-ценния дар и да го продаде на Москва. Приятели, нека всички ние целокупно застанем зад Валери за да може на следващите избори сам без Атака да мине 4те процента и да влезе в Парламента и да защитава тишината с спокойствието ни.

90

Анонимен

преди 6 години

Поп Киро от Кремъл вече е твитнал на Сидеров, да сменя вече Симеонов !

89

Един

преди 6 години

Те тава е Волен, когото познаваме! По-лyд от бръмбaр в барабан. :) В последно време се беше кротнал, та бях почнал да се притеснявам за него.

88

Анонимен

преди 6 години

Как продаде доверието на хората тоя лилипут. В момента защитава всичко и всеки, срещу когото се бореше. За колко ли осребри това? Може би са доста повече от 30 сребърника, защото прави невъобразими спектакли и врътки, за да остане в НС. За последен път му е.

87

РАДИ

преди 6 години

ПСИХОПАТЪТ БОЛЕН РУСОСИДЕРОВ , се бори със зъби и нокти за монополите... Егати а.......Няма такъв екземпляр в държавата.......

86

Анонимен

преди 6 години

O,бившият главен редактор на вестник на СДС-Демокрация и той като Корнела от върл американофил се превърнал в див русофил нещо се е превъзбудил,нещо тоя път далаверата не станА!От т.н.ОП само Симеонов засега не се е показал като руска пръчка а ВСИЧКИ АМА ВСИЧКИ ОТ БСП/КАПИТАЛИСТИ/АТАКА,ВОЛЯ,ПРЕЗ "ВМРО"И ДО ГЕРБ си скъсаха гъ..овете последните месеци да се слагат на Кремъл.Обясненията на Сидеров и Цветанов по случая Домус-чиев са повече от смешни,а Корнела и медиите на комунистите пак свариха ББ!

85

АБВ

преди 6 години

До добре, добре 88Нищо не може да разбута! Може само да прави долнопробно шоу за да поддържа интереса на не много умните си подръжници. А е посмял да предизвика предсрочни избори, а се е сбогувал с държавната хранилка. Мислиш ли, че не го знае? Мислиш ли, че му се иска да му пресъхне кранчето?

84

реалист

преди 6 години

Какъвто и да е Симеонов, все пак направи нещо реално. Нямате представа колко хора имаме спокоен сън и сме му благодарни. Тези които никога не са изпитвали лично тормоза от силна музика, безсъние, главоболие и нерви,няма как да го разберат. Да си жив и здрав Симеонов.Трябваше да се сложи край на тази простотия.

83

Анонимен

преди 6 години

какво става с консециите на "великият" жълт метал? болен нали е във властта, что действа да ги разтури тея концесии ? не се чува нищо по този въпрос?пп. между другото - болен никога не се натиска да е пряко в управлението, т.е. не ще да носи отговорност. и сега се е сврял на топло - "шеф" на парламетарна група.

82

Анонимен

преди 6 години

Но няма кой да смени бялата златка

81

23

преди 6 години

Симеонов е единственият български политик,който работи за България и за хората - ЕДИНСТВЕНИЯТ.........

80

Анонимен

преди 6 години

Притеснен е, тъкмо започна да се гуши намърда се и ще вземе пък да падне правителството. Тц Тц Тц лоша работа. Хванал се е като удавник за сламка.

79

Хахахахха

преди 6 години

Какъвто ще да е Симеонов, но това човече, дето преди години се криеше под една бяла маса и беше златно пръстче на ДПС, а до преди няколко месеца ходеше да тормози хората, крещейки им в лицата, днес ни се поднася като умерен коалиционен кадровик, дето вицепремиер ще търси. В какво време живеем само...

78

да

преди 6 години

Щом ,като този ***..от СИДЕРОВ е на власт ,ние българите сме загубени..

77

добре, добре

преди 6 години

Явно си е научил урока от изцепката с клек-шопа. А сега ще им разбута кочинката, ще им развали рахата и ще се чудят какво да го правят и единсвеното което остава е всички вкупом да му ходят на крака да го молят, щото ако разбута може и парламента да падне, а само БСП има интерес от нови избори, то не се знае дали и те искат, щото и те може по малко проценти да получат. Добре ги работи Сидевров.

76

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха Сидеров, Сидеров...като захапа кокала и не го пускаш. От Русофил стана Натовец, от противник на ББ стана привърженик, обърна се на 180 градуса...чудя се колко ниско можеш да паднеш още

75

Ха...

преди 6 години

Брейй, бай-Волен иска да го играе... голем кокош (мъжо в кокошарника), ама а да видиме как ше скине врато на дон Децибелио Лафонте. Ше има скубанье на перушина и пуцанье с шампански тапи накрая..;-)!