88

привет от Германия

преди 5 години

Германия е най-силната икономика в Европа и дори в света ! Само преди 2 или 3 години Германия отпусна дългосрочен заем от 300 МИЛИАРДА ЕВРО на Испания ! Това означава ,че Испания ще погасява този заем до 50 г. ,а може би и по-дълго ,което доказва ,че за Германия тези пари са като капка в морето и Германия не бърза да си ги вземе , просто няма нужда от пари ! Нека и руската *** да отпусне поне 100 милиарда евро дългосрочен заем на някоя страна ! ГЕРМАНИЯ Е НЕРАЗРУШИМ ИКОНОМИЧЕСКИ ГИГАНТ !

87

Анонимен

преди 5 години

Че какво да и се дестабилизира повече на Германия, като тя сама се дестабилизира с милионите мигранти които приема???Как повече да я дестабилизираш, от това да я превърнеш в африканска или арабска държава?

86

Анонимен

преди 5 години

Стига глyпости бе, стига истерична злоба към Русия, съвсем обезумяха някои вaмпирски общества. Бездарници, няма ли за какво да пишете? Нищо не е по-гнyсно от предателството към земята на която си се родил, чиито жизнени сокове черпиш. Да говориш срещу страната си, значи други държави ти плащат да я черниш, да nлюeш срещу рода си, да искаш да е техен pоб, надявайки се на презрени сребърници. Къде бяхте, когато Германия гореше народа ви?

85

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до ??????????Не всичко е пари, приятелю !Руснаците имат технологии още от съветско време, които нямат аналог. Доразвили са ги и са ги усъвършенствали.Китай тепърва навлиза във военната индустрия. Нищо против китайците. Дори напротив. Китай буди респект и уважение.Руснаците обаче са друга бира.Руската армия винаги е била една от най-силните и добре въоръжени. Традициите не се купуват с пари, пич !

84

Анонимен

преди 5 години

Успех на Русия в подривната дейност!

83

руска дезинформация.

преди 5 години

РУСКАТА ПОЛИТИКА Е ЛЪЖАТА..."В Русия вече са създадени Войски за информационни операции, съобщил министърът на отбраната Сергей Шойгу, цитиран от РИА Новости.За това време са създадени Войски за информационни операции, което е доста по ефективно и силно от това управление, наречено контрапропаганда заявил Шойгу в при изслушване в Държавната дума и добавил, че Пропагандата трябва да бъде умна, грамотна и ефективна,да лъже колко е Велика Русия и колко е Велик Путин .

82

Малка анкета

преди 5 години

Къде искате да учат/работят децата Ви?а) в Германия (+)б) в Русия (-)

81

Крим не е руски

преди 5 години

До Анонимен 97,това е временно . един руски *** се вее и на моята тоалетна на двора- та това значи ли че е руска..ха.ха

80

Анонимен

преди 5 години

Целта на "Ангосксонците" да блокират съюз между Германия и Русия, а да насъскат Германия срещу Русия и да гледат сеир докато те се изтощават. Ако Русия и Германия се обединят на в смисъл на икономическа основа, жална им е на Англо-американците.Тогава Русия ще обърне поглед на исток, а Евросъюза ще обърне поглед и на юг. малко по сложно е в действителност, но е завладяващо интересно като стратегическа игра за компа.

79

Анонимен

преди 5 години

Ами те ,гермаците , сами са си виновни ! Не хвърлиха атомни бомби когато трябва и където трябва , сега нямаше да има шпиониране , хибератаки и т.н. ,даже и зад океана щеше да има ред .

78

Крим не е руски

преди 5 години

Хайко Маас: Русия действа все по-враждебно"Когато става въпрос за политиката ни спрямо Русия, трябва да осъзнаем действителността. За жалост Русия действа все по-враждебно", казва Маас пред Spiegel. От интервюто става ясно, че според министъра Москва е "труден партньор", който не може да предложи конструктивни идеи за решаването на конфликти. Заявките на новия първи дипломат дават основания да се очаква ако не завой, то поне повече яснота в политиката към Москва. "Позицията на Германия спрямо Русия може да стане по-малко двусмислена през следващата година и това вероятно е до

77

ПАТРИОТ

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ,ГЪРЦИЯ, МАКЕДОНИЯ РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ И ОКУПАТОРИ УДАРИХА НА КАМЪК....НЕКА СЕ НАПЪВАТ ДА ПЛАЩАТ НА ***...ХА.ХА ТЕЗИ ПАРИ ВЛИЗАТ В БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА..ХА.ХА ЛУД УМОРА НЯМА САМО СЕ ..ХА.ХА

76

????????????????????

преди 5 години

Гледах военните бюджети на държавитеСАЩ имат близо 600 милиарда военен бюджетКитай има близо 170 милиарда военен бюджетРусия има малко над 40 милиарда военен бюджетИ пак там пишеше че Русия е военна сила 2 а Китай е 3Как става тази работа при положение че китайския военен бюджет е цели четири пъти по-голям от руския...?????Да Ви кажа Русия е бита карта и само Китай може да се опъне на САЩ

75

Анонимен

преди 5 години

Къде са професионалиститеот фич и другите детораздаваха главни буквичкии кризата изобщо не поискада се съобрази с тях .

74

Анонимен

преди 5 години

Тя Германия разширява санкциите, ама строи Северен поток.А сега ще ги видим германците, когато Тръмп разшири своите санкции за Европа.Ще видим къде ще си пъхат огромната продукция, която бълват всеки ден, като ги лишават от пазари и сами са се лишили от огромния руски пазар.Хак им е. Браво на Тръмп.

73

Анонимен

преди 5 години

Даа, защо да вярваме на статистиката и професионалистите... По-добре да си вярваме на врачките. Те по-добре знаят, по заобиколни начини БВП-то. Като че ли може да се крие. Все едно да имах хубава жена и да я криеш.

72

Анонимен

преди 5 години

"Игра на шпиони: Руските опити да се дестабилизира Германия"Доколкото се сещам Вашингтон изгърмя с над 10 години подслушване на телефона на Меркел и една камара двойни агенти в немското разузнаване. Вие на това ако му викате "стабилизиране" на Германия от американския "партньор", значи ви куцат стандартите.

71

Анонимен

преди 5 години

Хе-хе те германците като че ли не шпионират Русия.Невинните агънца.

70

Гост

преди 5 години

Ну чего то они ще да дестабилизират? Германците имат 3.7 трилиона номинален БВП на 80 милиона души, а Иванушките 1.6 на 155 милиона души.

69

привет от Германия

преди 5 години

А тези излишни разходи ,които Путин ги прави за да купува политици в Германия , помогнаха ли с нещо на Русия ?! Германия изгонили руски дипломати ? Изгони ! Германия разширява ли мащаба на санкциите срещу Русия ? Разширява ! Е тогава за какъв *** Путин пръска пари на вятъра , а не ги дава на собствения си мизеруващ народ ?! Трябва да си абсолютен сибирски дивак за да харчиш пари на вятъра ,а действителността показва ,че грешиш !