21

Анонимен

преди 5 години

До 10Нямаше никаква ч.ума. Резултатите от френскатат лаборатория са отрицателни,да бе и аз ги четох тези резултати във в-к Дума. Заверени от професор Таско Ерменков.

20

Анонимен

преди 5 години

Къде, кой и кога е дал тази "отлична оценка"?Май става въпрос за самооценка на управляващите за собственото им управление. Тревопасните ги избиха. Ние трева не пасем.

19

Анонимен

преди 5 години

За един Програмен период България плаща членски внос близо 8 милиарда евро и получава от ЕС по програми горе-долу пак толкова... Танто за танто... Ама важното е да сме в играта (далаверата)...

18

Корнелийо!

преди 5 години

Защо досега БСП не предложи да поеме 100% обезщетението на тези животновъди, от тайните ви задгранични партийни влогове? Още не е късно да го направите.Иначе няма да повярваме на многословните ти изказвания. Лицемерка си!

17

Червената чума

преди 5 години

Ни е проблема на нас73 години вечеОт 7 милиона българи , 80% са знаете какво...

16

Анонимен

преди 5 години

До Чyма има ощеЦелта е да се зарази ЕС. Това е спунатата задача от началник Решетников към БСП.

15

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименТо за това фокато бяхме под руския ботуш България имаше 11 милиона глави *** а сега има под 2 милиона........ ***. И ти си учил история по учебниците на Кунева....................Че кой ви е виновен като сте мързеливци ! През комунизма трудът беше задължителен и искате не искате трябваше да работите ! Сега при демокрацията трудът не е задължителен и го ударихте на хайманалът и мързел ! Направете отново труда задължителен и нещата ще се оправят !

14

Анонимен

преди 5 години

Изклаха овцете, сега почват да колят прасетата... Нали Европа плаща, няма проблем...

13

Чума има още

преди 5 години

*** с протестите цели да се предотврати карантината и да се зарази цялата страна

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7 .. абе, просперитета не се ли мереше в брой чушки или беше по брой овце? Все се бъркам. При всички положения има един сигурен критерий, който световната икономическа наука признава - брой на електрокарите. Който произвежда най-много е най-богат в света и най-развит. И да знаеш, че освен учебниците има мноооого книги, научни трудове и т.н. Та, ако ти остане време ...

11

Експерто

преди 5 години

За 300 кинта на глава обещетение селяните сами ще си заразят животните

10

Анонимен

преди 5 години

Нямаше никаква ч.ума. Резултатите от френскатат лаборатория са отрицателни, затова гробарите ги скриха.Чумата беше измислена и раздухана от тях самите. Това е просто поредната схема с която да "усвоят" едни пари от ЕС. Може и да ги разделят с болния от ишиас Юнкер.Краденето на средства вече става повече от очевадно.Но така е като ни управляват корумпирани - и у нас и в Брюксел.Жалко само за избитите стада на хората.

9

привет от Германия

преди 5 години

Видяхте ли какво значи да си член на ЕС ?!България плаща членски внос от порядъка на някакви си 700 милиона лева ,тоест 350 хиляди евро , а всяка година получава безвъзмездни субсидии и фондове в размер на над 5 милиарда евро , отделно и поемане на голяма част от разходите за обезщетения като в този случай , отделно и обезщетения при бедствени положения и много други ! Кога "братушката" ви е давал такива пари и такива привилегии бе рубладжии неблагодарни ?!

8

Левски

преди 5 години

След като го обесват, дори попът се противопоставя да бъде погребан в българско гробище! Толкова е бил пропищял българският народ от този крадец, ракетьор, разбойник и детеубиец.Ако от българската история махнем лъжите, останалото ще може да се побере на 4 страници малък формат.

7

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТо за това фокато бяхме под руския ботуш България имаше 11 милиона глави *** а сега има под 2 милиона........ ***. И ти си учил история по учебниците на Кунева.

6

111

преди 5 години

Не за хората, а за овцете.За хората предстои-там ще е 100%!Но на кого ще ги дават парите,след като вече в България няма да останат българи!А, на другите етноси!До тук ЕС направи достатъчно за ликвидацията ни,заедно със Америка!Трябва ни една национална баба Дора-като БАБА ТОНКА!

5

Анонимен

преди 5 години

Има си Европа да не хареса най-големите наколенкаджии.Нали за това беше цялата дандания, затова ГЕРБ избиха поголовно стадата, за да може да ги похвалят от Европа и да им дадат още пари, които да откраднатд.

4

КПСС

преди 5 години

Ааа ясно защо избиха животните на хората.... За да се "усвоят" пари от ЕС... Чу-мата да ви тръшне ненаяла се па-смина такава...

3

Анонимен

преди 5 години

Отлична оценка? Айде стига с глупостите бе хора, това си беше пълен фарс. Никаква информиканост, никава координация, ефтаназиращите трябва да са лекари а това което се видя от репортажите е че не само не са лекари ами едва ли имат завършрн 8-ми клас. Накрая да попитам - ако животните са били болни защо се заравят а не се изгарят в екарисаж? Може би за да ги изровят по-късно?

2

привет от Германия

преди 5 години

Браво на ЕС !А когато бяхме под руски ботуш , руснака само скубеше , нищо не даваше !