164

Точно наименование!

преди 5 години

На из,родите от шайката много правилно им казват ГРОБ, я вижте как си оправдаха името!!!!!!!!

163

Анонимен

преди 5 години

Само аз ли не разбрах в случая какво ибщо има герб със санитарните евтаназирания?!Англичани, белгийци, французи и прочие как успяха без герб да изтребят огромен брой животни заради "лудата крава"? И в Нова зеландия пак ГЕРБ ли им трепе животните?Мислете бе, хора, стига се сте били тълпа!

162

А бе

преди 5 години

Различни проблеми,един подход-пожарникарски!Когато проблемът стане нетърпим-тогава на юруш!Ами преди това къде бля тая армия от чиновници????Много добре се знае откъде идват заразите в България-от Турция!Ограда там трябваше да има отдавна и никакъв внос на животни и месо,както се прави по разните байрями!Ама ходи го разправяй на тия.Не евтаназираме ли Суджуците-те ще ни евтаназират!

161

изроди герберски

преди 5 години

А на следващите избори, да евтаназираме ОПГ-ШАЙКАТА и да ги загробим, ама много надълбоко!

160

Анонимен

преди 5 години

Ще дойде ред и на шайката от Гроб,ние земеделските стопани няма да забравим това.

159

Хубавото

преди 5 години

от цялата работа е, че герб показа истинското лице на некасърността си пред света. Сега вече само найдолните лум пени ще гласуват за тях безплатно. Единственият им шанс е Цвъко пипоня с чувалите.

158

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен - На баба Дора ще платят само регистрираните кози, а не действителните. А на някои гербаджии, нямащи никакви животни , ще платят регистрираните.е-е-е! баба ти Дора се прави на проста и хитрува, пбаче си има една истина, на руски е, звучи много добре: без бумажки ты букашка а с бумажкой человек!*** все ни чул, ни видял, *** бил, не знаел... Вика Нинова за кадия!

157

Анонимен

преди 5 години

Болшинството писали тука сте верно като стадо. Дето ви водят за носа. Вкарали сте се в голям филм. И е много ясно, че докато народа има подобно стадно мислене, нищо добро не ни чака. А и точно сме си заслужили управляващите.Щото ако пламне епидемията, няма да чуете ни от Радев ни от Нинова - виновен съм, подведох ви! Но вече ще е късно и файда - йок.

156

Мда

преди 5 години

До чукчаАми когато се загробват заразени/съмнителни животни се слага и дезинфектант.Най-евтиния е негасена вар-слга се на дъното,полагат се животните,отгоре пак се покриват с вар и накрая с пръст.Дълбочината трябва да е достатъчна,за да не бъдат изравяни.Тука видяхме,че приоритет беше избиването,а после работата беше извършена надве-натри...Както винаги.Ама нали смачкаха народа-това май беше най-важното.Ще го запомним!

155

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Такова безправие не е било и по време на комунизма. Факт !Влизат ти в двора и ти избиват животните. Управляващите се държат спрямо българския народ като башибозук.Срам и позор за тези майцепродавци, които в желанието си да се харесат на западните си господари се орезилиха така, както никой в новата история на България.Народе ????

154

Анонимен

преди 5 години

На баба Дора ще платят само регистрираните кози, а не действителните. А на някои гербаджии, нямащи никакви животни , ще платят регистрираните. не

153

Факт

преди 5 години

До СТРИГАНЕ НА СТАДОТОАвтомобилните номера са сменяни 5(пет) пъти от началото на демокрацията

152

чукча

преди 5 години

То тепърва почва ужаса .Както са заровени труповете и с жегите и дъждовете които се очакват екокатастрофата е в кърпа вързана.Наблизо е язовира и с подпочвените води всичко ще се изсипе там.Чума нямаше но други зарази от разложените трупове ще плъпнат задължително.Явно и това е целта да се унищожи района защото чумави убити животни не се оставят да гният така по полето.

151

СТРИГАНЕ НА СТАДОТО

преди 5 години

1999 смяна на касовите апарати2011-2012 смяна на касовите апарати2018 смяна на касовите апарати Досега три пъти.1999 нов формат лични карти2010 нов формат лични карти2019 2020 предстои нов формат лични картиДосега два пъти, предстои трети път.1999 нов формат автомобилни номера2008 нов формат автомобилни номера2019 въвеждане на нов формат автомобилни номера. В момента парламентът обсъжда промени в Закона за пътните транспортни средства. Според идеите отпадат буквите и на табелките ще останат само числа. Освен това ще се промени и формата на контролнит

150

А бе

преди 5 години

То ако остане на гербаджиите,ще евтаназират всичкия "лош мат'рял",дето само им подяжда бюджета и пречи да държат властта еднолично....Па то го и правят,само че финансово и като забраняват на полицията да пречи на ро.м.ския геноцид по селата.

149

Анонимен

преди 5 години

Не я мислете баба ви Дора. Тя ще получи обезщетение към 30 000лв. Вие толкова пари на куп виждали ли сте?Друг е въпроса, че като една истинска българка, не си е регистрирала добитъка и следва да и платят само регистрираните. Тогава пак ли ще има вой да я защитавате?

148

Анонимен

преди 5 години

За да угодят на началниците от Брюксел и вържат ***, изтрепаха невинните животни! Утрепи там 100 българена безскрупулно, важно е Юнкерс Пияната Кирка да те хвали!

147

999

преди 5 години

Милиционерите чийто заплати ги плащаме с нашите данъци,кого защитават,народа или властта? Те са преторианската гвардия на червена мафия окупирала Родината ни на 09 09 1944 година досега.

146

Анонимен

преди 5 години

Връщат си на животните за Божидар Д!

145

До Василев

преди 5 години

Къде съм писал, че България Е Заплаха за която и да е държава? НЕ СМЕ, просто за ЕС е по-добре да се внася ГМО и престоели ***. Тук има ли контрол на храните? НЕ, няма. И 100 годишно месо, ако имаха останало, щяха да си го внесат.Ако изчезне от картата България, ще им пука ли? Турция също има интерес да внасяме месо.Там няма ли зараза, ч*ума? Не съм чул да са заклали животните си.