192

11

преди 5 години

До Анонимен 228А бе дали са турки или траки не знам!Но знам,че турския прилича на хетския език,много думи са еднакви!И още нещо!Цяла Мала Азия са били гърци,а сега са турци!*** ги разбери!

191

Анонимен

преди 5 години

не го харесват, защото държи ниски лихвите, я си помислете, ако някой тук държи ниски лихвите ще се радваме или ще го мразим. Не го харесват щото не му дава наклон никой, даже много умело се пазар с цяла европа, я пак кажете ако тук имаме такъв управник ще го уважаваме ли, толкова голяма страна с демографски, ръст и силна армия, дали не го харесват? дали случайно го избират, воюва на много фронтове и затова е такова положението, до някоя година ще излезнат, а да не говорим, че и сега по от нас/

190

Крисчън Скейтър

преди 5 години

Явно *** не им хареса съвременна свръх икономика и западен живот. Плюха с лекота на Ататюрк и се забрадиха наново, зада живеят в ерата на пещерите секса с кози. Успех ***! Аферим! Машалла! Ашколсун! Ооо и щях да забравя! Честита ви нов диктатор!

189

Анонимен

преди 5 години

Изумих се от маса некомпетентни мнения. Абе вие излизали ли сте някъде освен от родния град и центъра му? Някой наскоро ходил ли е в Истанбул или в турските курорти да види за какво иде реч? Турция са вече с десетина години преди нас, което го казвам със съжаление, защото ние 29 години вървим само назад и рушим. Плюене, плюене, ами разходете се до комшиите, пък тогава се изказвайте.

188

за Турция

преди 5 години

Когато един народ сам си го направи и Аллах не може да го поправи.Язък за постигнатото след Ататюрк.

187

Анонимен

преди 5 години

Между другото с думата "турки" са наричали и нашите прадеди "траките" които никога не са се наричали сами себе си така. То траки е побългареното старогръцко турки. Даже в днешна Турция има цял клон тракология, също като у нас и те като нас твърдят, че са наследници на траките и даже си носят тяхното име. Не са далече от истината, както и ние. Лошото е, че са приели един див и варварски език нямащ общо с говора на траките (българите). Може да са взели само 5% тюкски гени но са взели и езика им.

186

Мето

преди 5 години

Чичо Сам ще ритне столчето на кекавия мустак султан. Турция е велика но само в ибрикчийството.

185

Анонимен

преди 5 години

Оставете ги тия брътвежи кой е по велик. Първо турците са политическо инженерство на 20 век. Такъв народ не е съществувал в историята никога. С думата "турки" гърците са наричали всички не елински народи. Модерната дума е варвари или неверници, думата е била обида и в 19 век да я кажеш на мюсюлманин е било равно на това османлия да те нарече "***". Днешните събития само ни показват колко сме близки с "турците" по манталитет. Само ние сме способни да си сринем сами държавите ей така ...

184

Анонимен

преди 5 години

До OTOMAN LEGACY..Пиши на кирилица, мушморок. Като искаш да пишеш с други бикви, върви при Ердоган в Турция.

183

NoName

преди 5 години

Турция е страна със силна икономика, но политиката на Ердоган е грешна... И ако продължава със същия дух "Too big to fail" може и да не огрее Турската икономика. Лоша работа.

182

42

преди 5 години

Турците са ***, насилнически и садистичен народ, който оцеля дълги години по благоволението на Великите сили, най-вече заради благоприятното си положение и голямата територия между Европа и Азия.

181

Амуджа

преди 5 години

*** чака 45 години светлото бъдеще,а сега требва да чака Туркия ке падне,за да се почуства наистина велик и значим.Има да чака.

180

extremist

преди 5 години

СУЛТАНА ТУРЦИТЕ САМИ СИ ГО ИЗБРАХА.АКО ИМ ЗАТРИЕ ДЪРЖАВАТА С МЕГАЛОМАНИЯТА СИ, МОГАТ ДА СЕ СЪРДЯТ САМО НА СЕБЕ СИ...........

179

Hans-Ziegfried Kolbe

преди 5 години

УЧИС СЪМ ОРИЕНТАЛИСТИКА В СОФИЙСКИЯ И ПОСЛЕ В ХАЙДЕЛБЕРГ ЮНИВЕРСИТЕТ .ПОД-СПЕЦИАЛНОСТ - ОСМАНИСТИКА...И ЗНАМ ЧЕ ДНЕШНИТЕ ТУРЦИ -- НЕ МОГАТ НИКОГА ДА ПРОЧИТАТ ДОКУМЕНТИТЕ ОТ УЖ СВОЯТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ...А ТАМ СА ПИСАЛИ НА АРАБСКА АБЖАДА, КАТО САМИТЕ ДУМИ СА 78 ПРОЦЕНТА ЧИСТО АРАБСКИ И ПЕРСИИСКИ ОТ СЛЕД 13 ВЕК !ОРИГИНАЛНИТЕ И НАПЪЛНО ТЮРКО-АЛТАЙСКИ ДУМИ СА ПОД 8 ПРОЦЕНТА !И ОЩЕ ЕДИН УНИКАЛЕН ФАКТ---ОСМАНЦИТЕ СА ПИСАЛИ НА АРАБИЦА, ОТ ДЯСНО-НА-ЛЯВО !!, ДОСУЩ КАТО АРАБИТЕ !!ХАХ ХАА ХА ХА ХА !

178

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който смята че може да взема еднолично решения по всякакви въпроси е много глупав човек. Решенията се вземат на базата на проучвания на екипи от експерти, специалисти, учени и т.н. и съставяне на съответните предложения за решения на даден проблем и президентът или министър-председателя накрая селд консултации с кабинета се подписва под даден вариант. В медиите излиза, че тоя или оня Президент е направил нещо еднолично, колективно или диктаторски в зависимост от политкоректността.

177

Бай Х

преди 5 години

Народ който гласува за корумпирани и титанични политици е съучастник а не жертва

176

Анонимен

преди 5 години

Какво ни занимавате с анадолската *** ! Те там са в каменния век още

175

999

преди 5 години

БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ БУКВАЛНО Е ИЗРОДЯСАЛА !МАЛОУМНОСТТА НА БЪЛГАРИНА НАДМИНАВА ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ ! А БРЕ ВАС БИБЛИЯТА НА КАКВО ВИ УЧИ ?КВО ПРАВИТЕ В НЕДЕЛНИТЕ ЛИТУРГИИ В ЦЪРКВАТА ?

174

...

преди 5 години

ПО ЦЯЛ ДЕН КЛЕЧАТ И ПСУВАТ БЪЛГАРИЯ ПО ИНТЕРНЕТ,АМА НИКОЙ ТУРЧИН НЕ СИ ХВЪРЛЯ БЪЛГАРСКИЯ ПАСПОРТ!ЗАЩО ТАКА БЕ ПРЕУСПЕЛИТЕ?

173

Хахаах

преди 5 години

Наистина е вярно,че при 10 пъти по-голямо население,турците имат само 5 пъти по-голям оборот на икономиката.Значи България произвежда 2 пъти повече на глава от населението заедно с ***.Така е...чехли на ишлеме и рахат лукум.Той ЗЕТЯ ЩЕ ви дооправи.Пък вий си лайте по вестниците.