128

Анонимен

преди 5 години

ВСЕКИ ГЛАС ЗА ГЕРБ Е ПИРОН В КОВЧЕГА НА БЪЛГАРИЯ. ЖАЛКО ЗА ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ГО Е РАЗБРАЛ.

127

Анонимен

преди 5 години

След БСП и преди ГЕРБ имаше дребен и среден бизнес и хората си изкарваха прехраната и имаха някакво препитание. След ГЕРБ вече няма възможност за честен бизнес. Единствената възможност, която ни предоставя ГЕРБ е Терминал 2

126

Анонимен

преди 5 години

Когато БСП са управлявали са допускали огромни поразии в държавата. Как да им вярваме?

125

Анонимен

преди 5 години

Троловете от ГЕРБ писнаха на умряло. И какво искате, мутрата още ли да ни управлява? Тези от ГЕРБ за 10 години съсипаха България. Дори са по-крадливи и лоши и най-големите предатели ДПС!

124

утопия

преди 5 години

Даже и да иска да го направи, как ще стане, нали ако засегне интересите на силните, веднага ще я погнат за миналото и, и до там.Нищо не става без кръв.

123

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

122

Провалилата се БСП

преди 5 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

121

Колев

преди 5 години

БСП със заявка за властта, а Нинова със заявка за затвора!

120

Анонимен

преди 5 години

Блаженни са вярващите!Вече само баба Тодора ще ви се върже вече!

119

Българин и биволите

преди 5 години

И биволите от Крушовица, не вярват на тази червена престъпница!

118

Анонимен

преди 5 години

БЛИЗКОТО МИНАЛО - ОРГАНИЗИРАХА ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ ЗА 5% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЕЛЕНЕРГИЯТА,ББ ПОДАДЕ ОСТАВКА, ЗИМАТА УВЕЛИЧИХА ТОКА С 10%- ТИШИНА, А СЛЕД ТОВА ГРЪМНАХА ЕДНА ТАКОВА ОНАКОВА ЛУДАТА ТЕТКА СЕ ОКАЗА В ЕДНА оШфорка С ЕДИН ШЕФ НА БАНКАТА, А ЕДНО ДЖУРНАЛЕ ДЕТУ НАЙ ПЛЮЕ ТОЯ И ОНЯ СЕГА ФАЛИ БАНКЕРЧЕТО ДЕТО ОБРА НАРОДА С 4 МИЛИАРДА- ТА ДРУГАРИТЕ МИЛИОНЕРИ НИКОГА НА ВЛАСТ- ПАК ЩЕ НИ СГОТВЯТ, ПАК ЩЕ НИ ОБЕРАТ- ОПАСНИ ЗА СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ. АМАН ОТ БАНДИТИ, ОТ ТЯХ НЕ МОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТРАПА ДЕТО Н

117

Ха-ха

преди 5 години

Тия от ден на ден по-смешни стават.

116

7

преди 5 години

Каква власт бълнува Нинова, прокурора я чака отвън на изхода! Тоя път наистина загази!

115

666

преди 5 години

Алтернативата на БСП е само една - отново фалит на България! Не, благодаря! БСП да си стои в опозиция, да си пият кафетата и да дрънкат глупости - това им е съдбата.

114

Визионер

преди 5 години

Много пристрастено и извратено дърдорене в коментарите.НЕ ВИЖДАМ ВАШАТА ВИЗИЯ!А каква е визията на ГЕРБ и другите?Нормалният избор е между визии и реализацията им, а след това между носителите им.Бъди нормален.

113

Jon

преди 5 години

Не може една партия БКП-БСП която 3 пъти да фалира България да чакате тази същата партия да оправи нещата.

112

Анонимен

преди 5 години

До YanСпоред теб нищо да не се прави преди пациента напълно да е умрял е по добре?

111

ОНЗИ

преди 5 години

Г-ЖО НИНОВА ТЕЗИ КОМЕНТАРИИ ПОКАЗВАТ ЧЕ ВИЕ СТЕ НА ПРАВ ПЪТ - СМЕЛО И НАПРЕД ЗАЩОТО НАРОДА Е СЪС ВАС. ВРЕМЕ Е ТАЗИ ПРОСТАЩИНА НА ОНЗИ И КОМПАНИЯ ДА БЪДЕ ПОСТАВЕНА В ПОМИЙНАТА ЯМА !!!!

110

Yan

преди 5 години

Държавата ни отдавна е на системи в реанимацията на болницата наречена Европа, а тия ще и сменят системата. За кога?

109

НЕ ГЕРБ

преди 5 години

Та какво хубаво е направил ГЕРБ за България че гласувате за тях? Тарикатски про стаци които ви грабят и унищожават страната. Бях си в България за няколко месеца и не помня дори през комунистическо страната да е изглеждала толкова зле. Като гробница с разграден двор за ограбване. Не знам дали БСП е по добре или не, но знам че ГЕРБ не е добре за страната, това е повече от ясно.