57

Анонимен

преди 5 години

Безобразието ,винаги ,винаги ...тръгва от родителите и семейството !

56

Анонимен

преди 5 години

лошо, това дете е трябвало да отиде на лечение много по рано, в смисъл истинско лечение и постоянни грижи.

55

Берлин

преди 5 години

После пишЕте, че Босия е луд. Утре габи ше опъне две линии и вас ше ви сгази.

54

Ники

преди 5 години

Свежо месце за каките в Сливенския затвор ,там ще я направят човек ,а след това и онова недораумение Пачо няма да може да я спаси .Още едно погубено младо дете

53

месара

преди 5 години

пуснете "детенцето" при мама, тати и пачо , то е невинно, нека си играе на пилона ! е верно че се дрогира, кара пияна, чупи коли и носове, и кой знае още колко други " децки " неща, ама да я държите затворена толко време........! я там колежки и неини клиенти, да обличат тениски, и пред президентството на протест!

52

една

преди 5 години

До Анонименразбира се че съм застрахована.... не разчитам ни на герб ни на бсп... ни на нои ни на никой... лошото е че ако ти сбараш крадец у вас, и го праснеш по главата с тигана, също ще го лежиш... и други тролчета като теб ще се радват на доброто правосъдие ;)

51

Иван Димов

преди 5 години

До еднаСтига си отклонявала темата ,явно и ти си почитателка на "магистралките",по друг начин няма как да е. Айде ходи си направи една линия и куфей.

50

една

преди 5 години

До Анонименкато законите са еднакви, защо оня министър не беше подведен под отговорност за убийство по непредпазливост.... или щото сме *** на герб си ги мажем както ни е изгодно :)

49

Анонимен

преди 5 години

До еднаТи за себе си помисли и на чужд гроб не плачи. Напълно вероятно е и ти да ровиш в кофите ! Или си застрахована,а?! :)

48

една

преди 5 години

по минусите съдя ... един политик може да убива и да е без обвинения, но ако един обикновен човек се сбие... майка му жална.... заслужавате си държавата, и управниците ама честно.... стойте си в гетото, и праскайте коментари за по 20 стотинки... след 20 годинки ще се храните от кофите :D ай сполай ви

47

Анонимен

преди 5 години

Това е проблема на обществото. Всеки реве че нямало закони или не се спазват. После ревете " е кво толкова" "тя ли е най големия престъпник" и тн. Хора разберете пред законите създадени , за да има ред ВСИЧКИ СА РАВНИ. Да си понесе наказанието, а после да го прави пак, ако иска. Пак ще е хванат пак присъда и така. Ако беше блъснала вас вместо колите ? Ако беше блъснала дете ? Какво значи малки и големи престъпление ?

46

Случаен минувач

преди 5 години

Ама и родителите са супер нагли. Да се чуди човек откъде го е наследила Габчето?

45

ХА ха ха

преди 5 години

Чак пък- ,ГАБИ, Целомъдрената тя.

44

Анонимен

преди 5 години

Няма кво да е бавите. Слагайте и 5 годинки кафез да се научи, как да се държи в обществото. Защото утре ще скочи на мен и като и разбия сурата всички, ще сочат мен понеже съм мъж. Или втория вариант праскате и 50 000 глоба и обществено полезен труд и да я видим после дали ще пие .

43

Непозната

преди 5 години

Няма какво да се чудим, че Габриела е безотговорна, агресивна и склонна към престъпни деяния, то каквито родителите, такава и дъщерята.

42

Анонимен

преди 5 години

Започвам да вярвам в правосъдието.Има правдаДано лежи ефективно!!!

41

една

преди 5 години

Айде де нали сте принципни.... тая може да е всякаква ***... но към днешна дата не е убила.... в същото време убийци на деца, само защото са министри са без обвинения... честно ли е? ааа тролчета, честно ли е?

40

Анонимен

преди 5 години

"Къде е държавата? Къде са законите? Защо се подиграват с нас? Детето ни ли е най-големият престъпник" каза човекът, който просто е трябвало да се изпазни в задната дупка, но е объркал... Бащата на наркоманизирната работничка :)

39

бай-Кольо

преди 5 години

До еднаРазбира се..в Ловеч ГДИН има...чудесна болница, точно за такива случаи. Психиатрична е ..и много бързо лекува подобни болести.

38

една

преди 5 години

едно ще ви кажа... докато така се нахвърляте на някакви нещастници с глуповати провинения... едни други ще продадат за 10ти път държавата.... колко месеца лежа оня министър де уби детето си --ааа той щото е министър е по невнимание и не е престъпление.... другите с далаверите няма да ги коментирам :D