17

Килъри

преди 5 години

А познайте на чия кандидат президентска кампания Олбрайт ходеше да държи речи.

16

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ходи да се кланя в Хелзинки на Путин, а после, щял да му стане враг.За Ким Чен Ун - "човека ракета", след Сингапур - "много надежден". На Тръмп не може да се вярва!

15

Бай Иван

преди 5 години

Тази е истински дявол. Като е била 4 годишна, по време на втората световна война, сръбско семейство я крият нея и родителите й от нацистите, благодарение на което оцеляват и бягат в САЩ. По времето на Клинтън, тя беше Secretary of State и с неин подпис започнаха бомбардировките над Сърбия и Косово. Нямам думи.

14

Анонимен

преди 5 години

САЩ си заслужават срама, подигравките и рухващите си авторитет и влияние, заради всичките мръсни политически игрички в чуждите държави и заради войните, които посяха в толкова много държави.

13

До 15

преди 5 години

А защо избраха Тръмп ?Най - голямото предателство сътвори е точно това поколение канейки исляма на запад без завоевание им създадоха общности унищожавайки цяла епоха .

12

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

И аз се срамувам, че дрът пергишин с поведение на неандерталец е начело на най-силната държава в момента.Може Олбрайт да е всякаква, но в момента Тръмп е президент на САЩ, а той действа като пълен ***!

11

Анонимен

преди 5 години

Тази е ясна. Въпроса е защо този сайт побликува само такива новини. Нещо за нивото на безработицата в САЩ. Или за вчерашната среща където най големите компании обещаха публично , и се подписаха под документ, колко хора ще преквалифицират или назначат.Нищо такова .Само лява пропаганда. Журналята трябва да се срамуват от себе си.

10

Анонимен

преди 5 години

САЩ си заслужават управниците.

9

qw

преди 5 години

Тази не беше ли онази дето срещу едно е*б*не осигури на Хашим Тачи и хората му територията Косово?Има от какво да се срамува госпожата, но последното е от Президента на САЩ.Каквото и да говорят, Тръмп сам си плати кампанията, досега всичко което обеща изпълнява или е изпълнил.

8

Анонимен

преди 5 години

Коя беше тази баба?На дядо ти Кypти, бабата!

7

Анонимен

преди 5 години

"Но какво наистина се случва зад затворени врати - не знаем."Е, това им е проблема. Тръмп просто ги пързаля както си иска.

6

Долна вещица

преди 5 години

Живите мъртви - "Когато в ада няма място, изчадяита ще ходят по земята" Гнусотия.

5

Анонимен

преди 5 години

Изчадие от ада ,и Холивудските филми не могат да измислят по стряскащо зомби .Впрочем е такива довлякоха исляма в САЩ и ЕС.Такива са противниците не само на Тръмп ,а на всички добри хора .Нали затова и в САЩ избраха все пак Тръмп .

4

Анонимен

преди 5 години

Абе бабе, изпържи едни мекици на внуците, стига си коментирала и оправяла света.

3

Анонимен

преди 5 години

Въплащенето на дявола. Отврат. Гнус.

2

позор

преди 5 години

Стига сте ни занимавали с тези политически трупове и масови убийци!

1

Спеца

преди 5 години

А от Буш който започна война с Ирак на база лъжи за ядрено оръжие не се срамува!Изкукалата баба Олбрайт твърдо държи партийния курс на демократите за унищожение на Русия!Ето такива перковци , като тая , ще ни вкарат в трета световна война!