78

Анонимен

преди 5 години

Нашите социолози са ми ясни . Те и на Цачева даваха 10% преднина , пък Радев е отвя с над 20% на изборите.

77

Анонимен

преди 5 години

Спрете да плащате данъци, ток, вода, телефон, изобщо всичко за да фалирате държавата.Само това е начина да изгоним крадеца БорисУФ и шайката му!!!!

76

До екипа ма Днес.гб

преди 5 години

Като говорим за поръчкова журналистика ето един класически пример - 100% поръчкова драсканица

75

Анонимен

преди 5 години

"По-скоро сме добре! И не щем предсрочни избори........."Е, щом сте добре тогава халал да ви е мизерията и да не сте посмели да пискате!!!!На всеки който тръгне да протестира лично ще му счупя краката.

74

Анонимен

преди 5 години

Обикновенно след всяка osiraция на правителството пускат по едно социологическо изследване. В което се казва че живеем все по-добре. Крайно време беше, малко се забавиха даже.

73

мунчо

преди 5 години

не съм съгласен с това да няма предсрочни избори нашите другари горе по върховете доста поогладняха нямат вече е спестени парички а няма и от къде да крадът затова твърджо съм за предсрочни избори за да влязят другарите кумунисти в управлението и отново да се почувсват хора

72

Анонимен

преди 5 години

Я ми покажи рейтинга! Я пак! И пак!

71

М, да ...

преди 5 години

До 66 АнонименЧете се!- Срещу мутрата Бойко другите престъпници няман шанс! :)) /Направихте/ всички в държавата /са/ престъпници, ли? пп. смешното е, че с тази ненаказуемост, мутренско управление може и да е вярно че ГЕРБ направи хората престъпници - пр. купуването и продаването на гласове е престъпление!/, но някой го правят от "добрите" условия за "живот"/съществуване/живуркане в БГ! Електората от държ.чинивници и привърженици на ГЕРБ са купени с постовете си- вж. как си живурка Порожа

70

Гробокопач

преди 5 години

Това е симптомът на лошият март'рял - Живуркането. Мат'ряла, никога не иска да му се нарушава рахатя: едене, пиене, любов,,, след туй пак едене, пиене, либофф, оригване... Така, че да се пита електората дали иска избори, когато Бойко налива с черпака в тумбака е все едно да се пита дали иска да работи за без пари;))) ХУбавото в случая е, че никой няма да послуша какво иска електората, а какво иска Небето. А Небето иска, нови предсрочни избори и прогонване на Бойко от политиката

69

До 65 спокойно ли?

преди 5 години

Кажи ми анонимен 65 номерхората от вчера дето протестираха, ,,спокойни" ли ти се виждаха?А заради това дето ,,спокойно" ни вдигат за пореден път тока и топлата вода, смятам ,, най-спокойно" да се махна от България.

68

Анонимен до 66

преди 5 години

Естествено че никой няма шанс срещу шефа на престъпниците Бойко.

67

ББ

преди 5 години

Българина е уникален *** а по-лошото е ,че е нагаждач интересчиа

66

Анонимен

преди 5 години

Трябва импулс (като референдума на президентските) и Биби е аут.

65

Анонимен

преди 5 години

Срещу Бойко шанс нямате другари престъпници

64

Анонимен

преди 5 години

Вразумете се. На кого са необходими предсрочни избори. Не съм гласувал за ГЕРБ, но все пак живеем горе-долу спокойно. Нека си дойде време за избори, тогава гласувайте.

63

До 48 а при ГЕРБ

преди 5 години

Държавата фалира по времето на Бойко и ГЕРБ. ГЕРБ фалира КТБ.По времето на Станишев нямаше такава мизерия, както сега.

62

До 41 избори

преди 5 години

Анонимен, ако не се проведат избори, няма как да се оправи България. Бойко за 10 години стана ясно, че не става за премиер. Не се спряха кражби, корупция.Нека видим кандидатите и да решим. Да не се съди никой кандидат заради партията. Според мен, ако Орешарски не беше БСП, нямаше да има оставка. Питам защо не му дадохте шанс 1 година и после да се реши? А на мутрата Бойко дадохте 10 години да управлява? И да ви кажа по времето на Станишев живеех най-добре. Дреме ми, че беше от БСП.

61

Анонимен

преди 5 години

Не съм беден, не съм и богат(материално), но моето мнение е че не живеем добре. Чалга, калинки, връзкарство, корупция, морален упадък.

60

М, да ...

преди 5 години

До 54 АнонименНаскоро си купих китайски дестилатор за вода от Германия за 150 лв, тук същият такъв струва 300-360 лв!

59

Мисли

преди 5 години

Мисля за политика всеки ден. Искам хубаво бъдеще за децата и семейството ми. Ето какво ми хрумна. Политиците ни манипулират и казват, че те са единствената алтернатива. Нашата грешка е следната: В желанието си да не подкрепим тези които не искаме, ние ве виждаме алтернативи, защото от самото начало ни казват, че този нямало да влезе оня нямало да влезе. А над 40% се отказват и не гласуват.Тези 40% могат да направят разликата, ако се настроят позитивно и гласуват ЗА.Добре е да са скъсаме веригите