25

Анонимен

преди 5 години

До 29Тарикат. Какъв да е. Сега и македонецът Сиди ще се появи от някъде.

24

к0нсерва

преди 5 години

какъв е тоя българин с име "Карлос Контрера", а иначе *** си знаят работата - бизнеса с метали за скраб е за милиарди!!

23

Анонимен

преди 5 години

Не бяха ли от ВМРО убийците на Стамболова?

22

Анонимен

преди 5 години

Да,грозно са постъпили с паметниците на тези велики българи. Но нали МВРО са в правителството, от кого се жалват.

21

Анонимен

преди 5 години

И до тук стигнахме!

20

Чичо Манчо

преди 5 години

Те да идат да видят на колумбария как липсват плочи ,а направо и некой урни си ги нема, *** кво да се прави каквато държавата ,такава и столицата такива и гробищата ;)

19

Анонимен

преди 5 години

Похитителите на бюстовете и плочите не разбират това нещо като "гавра", а като "далавера". Когато бъдат притиснати до стената обаче, ще се покайват и ще съжаляват за стореното. На това учените му викат "шизофрения".

18

Чичо Манчо

преди 5 години

Те да идат да видят на колумбария как липсват плочи ,а направо и некой урни си ги немски, *** кво да се прави каквато държавата ,такава и столицата такива и гробищата ;)

17

Барселона

преди 5 години

Много мизерен свят има...какво ти пречи надгробната плоча...Такъв като го хванеш и го полагаш до Стамболов в случая да му прави компания...

16

Стар набор

преди 5 години

Ако сега държавата не може да се справи с *** терор, какво ще бъде след 20 години, не искам дори да си помисля. Мене ще ме няма, жал ми е за младите българи и моите деца и внуци.Или *** глезотии или Крумови Закони- за да се съхраним като нация !

15

Ставрю

преди 5 години

Ченгетата дето крадаха нафта птокурора каза че не я крали а отклонили. Защо тогава *** да са крали бюст просто са си го отклонили към вторични суровини

14

Исти

преди 5 години

Повалените плочи трябва да бъдат възстановени също от охранителната фирма- не от пазачите а от фирмата,защото отговорността е нейна а пазачът е само наемник,на който тя може да нареди да си затвори очите за дадена кражба. Всички белИ направени от cигaни също трябва да бъдат оправени със средства на охранителната фирма- ако не й харесва,нека си търси обекти в тундрата и да отстъпи обекта на друга фирма.

13

Анонимен

преди 5 години

Добре, секът си дървета, крадат брознов бюст, всеки прави каквото си поиска..полицията спи...будна е само ако може да изкара 50 кинта от шофер. Онзи ден ме глобиха за неправилно пресичане, което е ОК, ама защо само ако могат да изкарат 20чка не блеят

12

Шопо

преди 5 години

Шукар бути,романи бути/Убава работа ,ама ***:ромска/

11

Анонимен

преди 5 години

поредни шахматни гамбити за "ръчкане на кошера" и всяване на напженеие... Не хваща декиш... Има една малка прослойка, които са способни на краткотрайни "разрушения", към целта - "голям градеж"! Ама няма да им мине номера, ако хората не им се връзват и започнат малко- от малко да мислят...

10

Костов

преди 5 години

Из централния гробищен парк върлуват по двойки на велосипеди *** шведи. Свидетел съм, че като видяха, че сме до повален (най-вероятно от тях) надгробна гранитна плоча с размери 1 х 0.8х 0.2 м., независимо че минаваха по съседната алея, веднага дойдоха за да си предложат услугите да се изправи и закрепи паметникът (естествено срещу заплащане). Преди това видях и други повалени плочи върху гробовете, а двама служители коментираха че "тези с колелата са повалили паметника". А защо ги траят?

9

Жибор

преди 5 години

Мафията щурмува Министерския съвет- не е доволна от спирането на червената контрабанда и затварянето на онези кранчета,от които русофилите източваха бюджета.

8

Нов

преди 5 години

Сега пазачите да поемат масрафа по възстановяване на паметниците

7

Исти

преди 5 години

Сега накарайте охранителната фирма да плати всички разходи по изготвянето на нов паметник! Убеден съм че тя е замесена в изчезването понеже 99% от тия фирми ги държат руснаци и русофили,а Ст.Стамболов бил известен като създаден от руската агресия русофоб.

6

медиен слугинаж

преди 5 години

Хората опитаха да щормуват министерски съвет, слугинските медии на мафията мълчат !?