46

Предложение

преди 5 години

Предлагам управляващите да вземат 500 милиарда евро дълг като в Гърция и да раздават големи заплати като в Гърция, да взимаме големи заплати като в Гърция и да се кефиме на живота и да си доставяме удоволствия, защото кога да си доставяме удоволствия в живота - като умреме ли?

45

Анонимен

преди 5 години

Дано след три години този ЕС да го нема.

44

Iceblast88

преди 5 години

До akudНе си прав, масата от българите отлично знаят колко крадливи и безполезни са политиците ни и затова не искат да им развържат ръцете. В момента валутния борд играе ролята на спирачка да не се оливат политиците ни с простотиите си. Да им махнем единствената останала спирачка е като да се нарежеш на 100 места и да влезеш в аквариум с пирани! Пък и щом комунистите от Герб се напъват значи е много лошо за народа!

43

Анонимен

преди 5 години

значи по вашата логика бензина от 2 лв. ще става 2 ЕВРО??? Така ли по вашата логика?

42

Предложение

преди 5 години

Предлагам да започнем тежко народно брожение ако не ни ги дигнат заплатите! Хайде всички на брожение! Бързичко, бързичко!

41

Бай Петко

преди 5 години

Сега, ще измислят по- рано да въведат обмяната за да ограбят хората и ще искат да падне валутният борд. Тия чуждестранни инвеститори кога ще дпйдат? Преди или след кражбата? И дали няма да са фиктивни и да купят държавата със собствените и пари?

40

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Има неща които няма как да се поръчат. Но има неща като техника, дрехи,обувки, онлайн услуги и тн могат да се пазаруват от нета.

38

akud

преди 5 години

някога когата били невежи вярвали ,че когато има бури и гръмотевици ,бог пърдял . така дне и българчетата си обесняват смяната от лев към евро. но най -вече се страхуват защо ако имат възможност, всеки отделно би вдигнал цената на това което продава и сега се страхуват кой ще е по на далавера , евентуално хахха

37

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Кое ще поръчаш от чуждестранен сайт? Тока ли, водата ли, парното ли, газта ли, бензина ли, хляба, сиренето, месото, плодовете или градския транспорт, таксата за детска градина? А куриера кой ще плати?Вие на коя планета живеете? Излезте от виртуалния свят! Отделете се от родителите си и започнете да плащате сами разходите си, да видите как се оцелява!

36

Iceblast88

преди 5 години

Целия цирк е за да се докопат злато и чужди валути за 38 милиарда лева. Ние евро няма да видим! Никога не сме били готови, никога няма и да сме. Втора Гърция в Еврозоната няма да влезе. Ще си киснем стотина години в тая чакалня както си киснем и чакаме и Шенген докато не се разпаднат тия съюзи. Но ще имаме добавения бонус от луда инфлация и обезценена национална валута. А пък и като почнат да печатат левчета депутатите - стой та гледай как ще се задминем Зимбабве по сриване на икономиката!

35

Анонимен

преди 5 години

България - валутен борднас. около 7 млн.курс лев-евро 1.95Румъния - няма валутен борднас. около 30 млн.курс лея-евро 4.7България след премахването на борда : курс лев - евро най-малко 1:15

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Това наистина ли го мислиш? Наличието на ипотечен кредит с ниска лихва ще стимулира раждаемостта? Не е проблемът в лихвите по кредитите. Проблемът е в самите кредити. Проблемът е в несигурността на фирмата, в която работиш. Днес си на работа, утре може да не си и спираш да плащаш по кредита. Губиш жилището.С трици маймуни ще ловите. Не виждате основния проблем- НИСКИТЕ ДОХОДИ, пък се закачате за лихвите.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Цените не ме притесняват. Сега цените в бг магазините са високи.Всички неща ги има в нета на по-ниски цени.При приемане на еврото дори да увеличат бг цените то българите мосово ще почнат да поръчват от чуждестранни сайтове.

32

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Да му мислят тези, с кеш по буркани, сейфове и т.н.. ама имат няколко години да ги изператНяма какво да му мислят! Ще има преходен период в който ще се търгува едновременно и с Евро и с Лев. И хората ще могат да си обменят левовете към фиксираният в момента курс, няма друго. Или другото е ала бала!

31

Анонимен

преди 5 години

Само при нас има валутен борд от всички източноевропейски страни и затова трябва да приемем еврото, иначе почва много да пречи този борд.

30

Iceblast88

преди 5 години

До БарселонаДа ама не - 1. Ние евро няма да видим поради няколко прости причини:- когато се махне валутния борд и Тиква и тиквички оглозгат парите в него лева ще се срине! За едни 38 милиарда в злато и чужда валута става на въпрос- когато се развърже курса лев-евро то веднага ще дойде на реалното си ниво от 1 евро =5 лева (ако не е вече и повече) - икономиката ни която и без това е пред умиране - ще спре тотално (справка питай хората живели по Жан Виденово време) - ще си стоим в чакалнята

29

Анонимен

преди 5 години

Невежество е да се качиш на Титаник преди да потьне

28

Анонимен

преди 5 години

Левовете в евро сменям аз, за да си намажа филия с мас..

27

Анонимен

преди 5 години

Ползите от еврото е, че заплатите ще останат същите, а цените ще се увеличат.