60

До гошу 54

преди 5 години

*** не означава нищо!*** е изкуственн носител на смисъл за пол! Наложена е през 50-60 те на 20 век, за да се обоснове новата пропагандна противохуманна теория на такива като Килъри Клинтън и всички изпитващи отвращение към хората и тяхното естество!

59

Анонимен

преди 5 години

Започнаха рекламите на ИК. Тоя случай си е чисто престъпление и не виждам защо трябва да,се намесва НПО за решаването му

58

До гошу 2

преди 5 години

Всеки, които иска, може да се поразрови в интернет за новината, че община Ню Йорк е признала 30 пола. Може и да потърси символите на социалните полове 30 genders symbols.

57

Анонимен

преди 5 години

Ще рече че до сега сме живеели в родово-общинен строй и нямаме закони срещу физически тормоз. Сал една Истанбулска конвенция ще ни въведе с светлото евро-гейско бъдеще.Проклети да сте! *** алтернативата каква е? Да стане мъж или да стане гей, за да нея бият? Но да вземе да мисли не е алтернатива....Това е някакъв постаапокалипсис. Отказът на т нар съд да си върши работата, чакайки "бялата лястовица" ИК е повече от безотговорно.Натискът, на който е подложено обществото, е жесток.

56

Анонимен

преди 5 години

Какво значи избираем пол? Полът не се избира, той се определя от природата. Останалото е биологични или психични аномалии!

55

Бай Иван

преди 5 години

Кой нормален се жени за хора от интернет ,вие болни ли сте ;) ????

54

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

фондация "полови варианти" звучи горе доле като профкомитет.

53

До гошу

преди 5 години

*** означава социален, избираем пол. И да, има десетки ***, всеки със свое собствено име и символ, измислен от ЛГБТ организациите. Това, което цитираш, са различните видове ***. Биологичният пол може да съвпада с джендъра, а може и да не съвпада. Нормалните мъж и жена са просто 2 от дестките джедъри.

52

Анонимен

преди 5 години

Няма пари за по високи пенсии, за по високи заплати, няма пари за ковьози на новородени, но 60- 70 млн. от държавния бюджет директно се дават на *** и другите НПО-та за усвояване- еко будки, семинарчета за ***, *** пропаганда в училище и т.н.!С ИК тия пари ще бъдат увеличени многократно за *** НПО-тата!И за да получават постоянно финансиране ще търсят под вола теле- джендъризъм, ще отнемат деца от родители, за да получават постоянно милионно финансиране, като в Норвегия!

51

Анонимен

преди 5 години

До ...Мадам, с вашия *** явно се нуждаете от допълнително обучение, и ... от очила.А с изтритото до noвръщане доказателство "ако се случи на вашите деца" е повече от яснo, за какво работите. Има достатъчно държавни институции, които отговорно и компетентно се занимават и имат правото и силата да решават подобни, извинете за думата, но ПPOCТАШКИ случаи. А не вашата организация, която да ползва европейски пари за да бърбори.

50

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

До Гoшубравос гоше, чек да се появи боби и ше викнем да пиеме по една лаваца

49

Анонимен

преди 5 години

тя му била отнела сина.....свинчета на 5 г. ли е? Простотия страшна. Защо ни занимавате с такива простотии. Съветвам ви да търсите хубавите и положителни новини. Хората ще са по-щастливи, но нали негативното продава.

48

Анонимен

преди 5 години

Е то е ясно защо. Винаги психологията е една инсъща - страх. Такива пияници заплашват, а когато вече и си ял бой знаеш, че не е майтап.Просто съда да го тикне 15 години в затвора и толкова.

47

Анонимен

преди 5 години

Всяка себеуважаваща се дама си тръгва след първият шамар. Тази е много зле за да стигне до тук

46

65

преди 5 години

И защо го е търпяла толкова време?

45

Гoшу

преди 5 години

ТранссексуалностТрансвестизъмКросдресингДраг кингс и драг куийнсДжендър-куиърКросджендърАндрогинностИма ги в Уикипедия. Научете кое какво е и пак елате да употребявате термини, дето даже идея си нямате какво е, ама нали булгарина, чул-недочул е голям професор си ги употребява, както си ги е формирало съзнанието, без да знае дори етимологията на това, което пише :)))

44

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25Да де, ама Конституционният съд ще реши след ден, че ***-конвенцията от Истанбул НЕ ПРОТИВОРЕЧИ на българската Конституция, на която вярваш и уповаваш да пази българската нация. Нали по тази Конституция и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО в България Е БЕЗПЛАТНО, "освен в случаите, определени със закон", което означава да броиш хиляди и хиляди при определени заболявания.Тъга.

43

До 40

преди 5 години

Не всичко е пропаганда, разбира се. Никой нормален човек не би искал деца или близки хора да бъдат тормозени по такъв начин. Но въпросната статия насочва към организация, която в случая е решила конкретен проблем, но никъде не се споменава колко проблеми може да създаде самата тя. Достатъчно е там да работят хора, които се интересуват не да помогнат, а как да се доберат до повече пари и стой та гледай. Този филм вече го гледаме в парламента, а сега остава *** и Пульо да решават съдбини.

42

Анонимен

преди 5 години

Здравейте, аз се казвам Гошу и съм от мъжки ***. Самоопределям се като истински мъж и харесвам *** от женски пол (извинявам се за повторението, защото *** си значи пол и род). Винаги съм си мислел, като строго хетеросексуален, че мъжкият *** трябва да харесва и да бъде с женски ***. Безполовите, дето нямат *** явно са патриоти и асексуални ***. Благодаря за вниманието.А, и научете терминологията кое какво точно е и тогава го използвайте, че ставате смешни иначе

41

До ...

преди 5 години

И това го казва човек, зависещ от грантове от чужбина.