57

ще свършат много зле

преди 5 години

До Членска карта 7вартоломеева нощ

56

Членска карта №7

преди 5 години

Вече повече от седмица безполовите твари са в пълна мобилизация! В най-гледаното време по БНТ си показват гн усни, содомитски филми. Не мислете, че са се отказали да се наложат, за много пари става въпрос. Обзалагам се, че ще се подпише този документ!

55

Ха ха ха

преди 5 години

До РусофилофобНа каква дизайнерска ....си бе, приятел?!

54

Време е за павета

преди 5 години

При условие,че вече 30г.държавата ни безнаказано се разсипва от ***,какво мислите,че ще е решението на КС ?А там има много познати нам лица още от Айдуккостово време,с джейндърска ориентация.Втеме е да развалим седянката !

53

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо трябва да се ратифицира конвенцията?Закони срещу домашното насилие има.Ако имат желание да работят в тази насока, никой не ги спира.Но не съм съгласна разни *** да ми обучават детето в ранно сексуално образование, че и на хормонална терапия да го подлагат, само защото трябва да дръпнат още едни пари. Ако детето ми иска, когато съзрее, нека да става обратно, нека това не му е наложено от някой, който ще получава пари за това от нашите данъцДа ги спрем преди да е станало късно

52

Русофилофоб

преди 5 години

Българските граждани с "негативно" мнение не са 60% - 75% са,така че не лъжете! На тази конвенция впрочем държат само руснаците (в т.ч. русофилите) и турците,чийто общ брой е към 25%. Другите 75% сме Българи с независимо мислене: пред нас куpвeнcки номера не минават и такова нещо можете да наложите само с диктатура на малцинството срещу мнозинството,каквато ни налагаше комунизма!

51

Гoшу

преди 5 години

Само като видя или чуя някой да говори от името на "НАРОДЪТ" и вече знам, че е комунист, путлерaст и привърженик на БСП :)))

50

Анонимен

преди 5 години

Мнозинството от българите не искат истанбулска конвенция, но на властта не й дреме за мнението на народа. По същия начин ни вкараха в НАТО и ЕС. Правят си, каквото им е угодно на тях. После ходете пак и гласувайте за тия бок.луци.

49

въпросче

преди 5 години

Текстът на Конвенцията е на Английски Език, така че преводи на Български и тълкования на тези преводи на Конституционният Съд в България от правна гледна точка са "нищожни", т.е. без никаква правна тежест. Та искам да попитам, защо Великобритания, чийто роден език е Английският, категорично отказва на приеме и ратифицира Конвенцията. Само искам да припомня, че Великобританият е пионерът на Парламентарната Демокрация - та и те ли са хомофоби и сексисти, та отказват категорично?!

48

Анонимен

преди 5 години

До даааАйде бе, *** вЕрно? Кога, довечера или утре сутрин, щото "утрото е по-мъдро от вечерта". А от вечерта до утрото има мно-о-о-го време. "Panta rhei, panta kineitai, kai ouden menei" - "Всичко тече, всичко се изменя..." ... и не можем два пъти да кажем едно и също нещо (адекватна модификация)

47

123

преди 5 години

Защо канят само........... да се изказват неподготвени на обществени места?

46

До 48

преди 5 години

Не бе, просто жените ще си остават самотници до безкрай :)

45

до 46

преди 5 години

ами ако има още останали мъже в България след 10 дни, ако Конституционният съд я разреши, трябва да започнете с тях - като в добрите стари времена с бесилки на площада. ако няма реакция, значи истински мъже в България не са останали и Истанбулската Конвенция си я заслужавате!!

44

До 45

преди 5 години

Браво! Това е една хубава дума!

43

Анонимен

преди 5 години

"Конституционният съд ще се произнесе за Истанбулската конвенция (ИК) след десет дни. Да чакаме ли обществен взрив?"Т.Е. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВЕЧЕ Е ИЗВЕСТНО РЕШЕНИЕТО - КОНСТИТУЦИОННИЯТ СЪД ЩЕ ИЗТЪЛКУВА КОНСТИТУЦИЯТА В ПОЛЗА НА КОНВЕНЦИЯТА. Браво, български мъже, пардон ДЖЕНДЪРЧЕТА. Ще ви купуваме розови гащички. А с дантелки ли да бъдат?!

42

до 43

преди 5 години

много вече го направиха, това е MGTOW движението "Men Go Their Own Way" или Мъжете Поемат по Свой Собствен Път"... само да ти кажа, че нормални жени още има, но не и в САЩ, Канада, ЕС, Австралия и Нова Зеландия. Просто трябва да бягаш като дявол от тамян от феминистки с промит мозък и други подобни ***, работещи чрез джендърификация за затриването на обществото, чрез затриване на семейството - основната му градивна единица!!

41

дааа

преди 5 години

Казал съм го на Патриотите, казвам го и като председател на ГЕРБ: ние Истанбулската конвенция ще я приемаме, само ако имаме абсолютен консенсус в българското общество", поясни Бойко Борисов. 02.2018г.

40

Мъж

преди 5 години

Ратифицира ли се тази конвенция, аз ще страня от жени докато съм жив. Борете си демографската криза сами. И жените да си продължават родата сами... Но без мен!!

39

ЕЗ&ББ&началн

преди 5 години

Чини ми се, че идат добри времена за *** в България :) Ама българският народ да не забравя пак да си ги избере същите хора в парламента на следващите избори, ОБЕЗАТЕЛНО!!!

38

До 39

преди 5 години

Иска ми се да си прав/а,но бъдещето за българския народ никак не е розово...