134

Анонимен

преди 5 години

До 140Смешко ти правиш ли разлика между казарма и редовна армия? Какво пишечно месо кви пет лева? Отделно на редовната армия и се плаща, за това са там. Никой не отива от чист патриотизъм да пази майка България от нещо си там... тези ги има само в болните ви фантазии.

133

Анонимен

преди 5 години

Аз минах от там оправяйте се не ме засяга :)

132

Анонимен

преди 5 години

това, което мислят да въведат франсетата е похвално и няма нищо общо с българската дума "казарма", най-голямата простотия в моя живот и безвъзвратно загубена 1 година.

131

джендър

преди 5 години

Първо жените да служат. Те са привилегировани във всичко и освен това не раждат изобщо.

130

Гробокопач

преди 5 години

Статия, платена от военното министерство, на Каракачанов;))) Само във времената на езическите вери, мъжът е горял да бъде воин, във времената на християнството, жените командват и затва и БА е със солиден женски състав. Майките днес, ен купуват пушки на синовете си. Въобще, Каракачанов, трябва да се замисли сериозно върху това, което лансира. В Европа се връщала... Хахахахахаха. Недейте така, в Европа, белите мъже са все по-малко. Особено в държавата на Ротшилд-Макрон.

129

xy

преди 5 години

Ако някой си мисли,че армията е нещо ефтино и ще стане без пари или со ду *** много се лъже.През социализма взимахме 100-200 лв. заплати защото имахме 200 х. армия, 100 х. милиция вкл.ДС вътрешни войски и всякакви там доносници и щатни сътрудници.И нещо малко известно-200 х. човека взимаха заплати от спорта -спортисти,треньори,даскали,деятели,ръководители и всякакви там субекти на държавната софра.При това със заплати по-големи от тези на работещите.Та така със жалбите по готиния социализъм

128

Симеонов

преди 5 години

СЛАВА БОГУ, НЕ ВИДЯХ НЯКОЙ ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ ДА Е МЕРАКЛИЯ ЗА КАЗАРМА.За моите 65 г. нямам по-гаден период в живота от казармата.При това бях от най-привилегированите-служех в ШЗО на ВВС, а после като старшина школник на едно летище и това си беше най-леката служба в БГ армията.Но ти отнема 2 от най-хубавите години-младостта,де се занимаваш с идиотии.Днешната военна техника въобще не е за лаици,там си трябват професионалисти.

127

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?

преди 5 години

Пари за казарма няма! След поправките в закона, които вече бяха нанесени и даването на зелена светлина на правото на паравоенните организации да набират служители в страната (та то има обяви и ***.bg!!!), сега на втори етап от плана е продължаване на рекламата, че професия войник е актуална и мъжествена професия! И после КРИМ 2 на Балканите!... Мислете! Събудете се!

126

редник

преди 5 години

Години наред са необходими за да се научат да работят с модерните прибори млади образовани интелигентни и мотивирани хора много добре заплатени ... затова армиите са платени защото филма не става за година две...работи се с наи-съвременна електроника от хора без образование ли очаквате да водят тази електронна воина...а за швеицария и пушките им дето са си у тях и дето са направили скалите по алпите в дупки че да стрелят по руските танкове е много несериозно...

125

Румен

преди 5 години

Прочетохте ли, колко струва? Номера е да се гушнат едни пари... за казарми, за техника, за оръжие, за дрехи, храна...И едни наши хора на службичка до пенсия. Каракачанов има ли един ден трудов стаж? Нещо, потежко от тоалетна хартия вдигал ли е?

124

до предложение

преди 5 години

Предлагам да въведем задължителна наборна армия като Швейцария и да взимаме швейцарски заплати!--------Хайде първо да започнем със заплатите, а.

123

редник

преди 5 години

Едно време с няколко милиона бе възможно да се закупи някаква техника на ниво с която що годе е можело да се противопоставим а и с малко,,братска помощ,, и подаръци ---помислете добре как в момента и с какви пари могат да се вземат примерно 200 самолета ф -35 и 100,150---апачи задължителна ,,10 -поколение радарна система,, на която *** не могат да работят и от де тези пари , това са глупостите на едни фантазьори мераклии за комисионни....

122

Анонимен

преди 5 години

Влизайте в казарма баллъци, еврейските ви босове имат нужда от пушечно месо, докато техните деца си карат бентлитата, вие ще кървите на фронта.

121

Предложение

преди 5 години

Предлагам да въведем задължителна наборна армия като Швейцария и да взимаме швейцарски заплати!

120

Хе Хе

преди 5 години

Мене ще ме уредят за ейфрейторче и ще гърбя мамините ви синчета ;)

119

Анонимен

преди 5 години

Наскоро един приятел икономист се върна от Германия и ми разказва, че цигарите там са по 20-30 цента, даже ми показа и касова бележка - Малборо 27 цента, а може и по евтино да се намерят по 17 цента дори.

118

Анонимен

преди 5 години

Абе то хубаво, ама кой ще служи в Бг армията???Май, единсквено ромите!?

117

бивш редник

преди 5 години

Да кажем че въоръжим и обучим 10 млн българи и роми и всичко дето можем да го съберем и го изтипосаме примерно срещу турската или руската армия да знаете че точно до час така наречената армия изобщо няма да съществува ,нито ще знаем откъде ни е дощло нито какво е станало с другите нито откъде ни нападат ни телефони ни мобифони ни нищо ---стотици хиляди ще се предават само кату чуят витлата на хеликоптерите...а шкембо и компания изобщо няма да са на фронта...

116

Анонимен

преди 5 години

В Швейцария военната служба е задължителна, около 5 месеца, 20хил набор годишно базов тренинг. Могат да свикат 1.5млн за нула време. Всички си държат оръжието и снаряжението вкъщи. Периодично дават запас.В армията нямат генерали и чин "генерал" може да се дава само във военно време, досега само на 4 души.Ето това е армия.

115

bluesky1

преди 5 години

До фючо Вярно казваш! от един килограм тютюн се произвеждат около 50 кутии цигари! Производителят получава 5-6 лева за килограм сух тютюн от фирмите изкупвачи! Петдесет кутии по 5 лева са 250 лева! Ха сега ми кажете, че тютюнопроизводството било губещ бизнес... Не, не никак, но парата отива във фирмите изкупвачи и производители на цигари, както и в държавата! Факт!