11

do 8

преди 5 години

тая баба с 3 кози ква ферма е *** ! пича дето те нахрани по-доло е прав ! От мислите ти и страстите ти съм сигурен, че си поредния "мериджей" дето не дава касово бележки на хората и си мисли, че целия свят му е длъжен ! Айде фалирай и към трудовата борса и дано да попаднеш на нормална фирма и да видиш как стават нещата !

10

Анонимен

преди 5 години

И какво ще ни забрани ЕС като ние не изнасяме месо и млечни продукти, а само внасяме... Е, сега вече още повече ще внасяме...

9

Анонимен

преди 5 години

За болните хора няма пари, а за животните има откъде пари бе Порожанов ние данъкоплатците умрели овце ли ще купуваме .

8

Анонимен

преди 5 години

До 7Ти не си никой да определяш кой какъв е. На кви маржове продава всяка фирма си е нейна работа. Не твоя. Малко ти е детски популизма.Тук говорим за частни ферми , които искат държавни пари. Не е справедливо към останалия частен бизнес. Дали си плащат данъците е работа на администрацията на която също плащаме от тея данъци. А съм убеден че тея ферми всичко си плащат понеже :)) я извадете 3 *** работещи там да видим на какво са осигурени :)

7

ss do 5

преди 5 години

когато започнете да си плащата данъците без да мислите глупости тогава можете да говорите ! когато спрете да се смятате за робовладелци и да спрете да мислите като такива тогава може да говорите ! когато спрете да работите с марж на печалба 90% тогава ще може да говорите ! да продължавам ли?

6

Анонимен

преди 5 години

Най неблагодарнотл д да гледаш животнк й раастения в един миг губиш всичкия положен труд и ту се ... майката...

5

Анонимен

преди 5 години

До 4А защо не си застрахова стоката , както му е реда ? Значи производителите на зърно им плащаме при загуби , на животните плащаме , на пенсионирал се чиновник 20 заплати на куп ? Ние в частния бизнес всички на гърба си ли ще ви носим 20 години ? Иначе като е добре може да карате нови джипове.

4

Анонимен

преди 5 години

защо давате пари а не животни ? за убита овца - да се дава овца . знаете ли колко трябва да изяде едно агне докато отрастне ?

3

Анонимен

преди 5 години

До 2 То всеки така вика за бизнеса си. Това не е оправдание. Частните пари влизат в частни джобове. Няма как аз да плащам за техни загуби. Всеки бизнес има загуби ...храна или не това е бизнес с търговска цел. Ако е да ядат те се гледат 5 кози ...Като гледаш 300 кози вече е търговия и ние не носим рисковете.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен #1щото с яденето е по-различно ... ако искаш хвани се ти да гледаш животни и ще разбереш :)

1

Анонимен

преди 5 години

Защо и на моя частен бизнес, не ми дават пари, когато ударя служебната кола и няма каско. Или оборудването ми се скапе да ми дадат лев да го оправя ? Това са частни производители , а не държавни. Печалбите от тези животни влиза в джоба им. Тъжно е но това е деуга тема. И моята фирма, ако се запали ще е тъжно ...Ама всеки ще си вдигне раменете.