259

Банова

преди 5 години

Росене, сложила съм дилдото и те чакам, а ти ръсиш глупости из медиите.Слави не е фактор, ама ще събере пъти повече хора от тебе. Радев бил генерал, ама по-добре генерал отколкото гейша която радва американците.Да напазаруваш, купи масло и гледай за краварката в долния ъгъл и после искам пак да напишеш писмо на Тръмп и да му се скараш пак, защото иска да се вижда с Путин ***.

258

158

преди 5 години

Тоя *** не може да осъзнае, че рейтинга на Радев е толкова голям именно заради него! И заради пародията му на президентстване и заради медийните му изяви и *** изказвания..

257

НИКИ

преди 5 години

Точно Вие ли г-н Плевнелиев давате оценка за работата на заместника Ви...Забравихте ли Вие как, колко и пред кого ли не се издънихте....

256

Анонимен

преди 5 години

Койе е вкарал повече, Плевнелиев или Бербатов?

255

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев, стои далече от котките.

254

А ти си

преди 5 години

плъшок. Нищо повече. И никой не се интересува от мнението ти. Нито преди, нито сега.

253

Велин

преди 5 години

До 247 : Явно и на Вас Ви липсва фес !?!?!? Говорим за историческа истина , не за лични чувства. И понеже онези руски войни са си свършили през 1878 г. работата си спя съвсем спокойно, особено след като горепосочения *** не само България по света.

252

Анонимен

преди 5 години

257, възможно е, но както казах, Слави на концерт ще събере повече хора, отколкото Плевнелиев на избори.

251

Анонимен

преди 5 години

ПЛЕВНЕЛИЕВ И РАДЕВ Е ЕДНО И СЪЩО - ПРОДУКТИ НА БКП

250

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТочно така - това си е негово право - ти цвъкаш из форума непрекъснато нали ????

249

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКак Слави да не е фактор, като инициира референдум с широк отзвук?--------------------Този е толкова празен, озлобен и нещастен човечец. Какво ми го хвалите бе. Да не говорим как се извърта като слънчоглед. ОТВРАТ. Референдум правил бок лука. Стана за резил и продължава да се резили. Как пък толкова години не се намери един по-добър от него шоумен - залежа се в тази телевизия. И между другото - ако не е бенда му е пълен въздух...............................!!!!!!

248

Анонимен

преди 5 години

254, напротив, плевнята се занимава с политика платено, като от време на време се изцвъква по някои въпроси.

247

Анонимен

преди 5 години

неоколониализма се лекува с клизма

246

Анонимен

преди 5 години

До ИстуканТова е един потъващ кораб, излизащ от политиката. $$$$$$$Да - той каза и го направи - не се занимава с политика. Държи на думата си човека. Но това за вас е мираж - не знаете какво е дадена дума.

245

Велин

преди 5 години

"Патриотът" пред тапета със Скалистите планини; Чехословакия- та; широкоскроеният президент с двуметровото яйце на Фаберже дар за Папата; момчето от германските "паткинзи" ; главнокомандващият, който не може да се завърти кръгом; човекът чиято съпруга не пожела нито веднъж да застане до него ....... Дали да продължа !?!? Явно времето няма да ми стигне !!! С една дума - *** !!!!

244

Анонимен

преди 5 години

Как Слави да не е фактор, като инициира референдум с широк отзвук? Обзалагам се, че Плевнелиев няма и една хилядна, от ресурса който Слави би могъл да мобилизира на избори. Слави само на концерт ще събере хиляда пъти повече хора, отколкото Плевнвлиев има общ брой подръжници.

243

Анонимен

преди 5 години

Тоя такъв оня онакъв-я кажи нещо за себе си ?

242

Истукан

преди 5 години

Това е един потъващ кораб, излизащ от политиката.

241

Склерозата

преди 5 години

Абе тоя скору не сме го кълнали,забравих ме го

240

Анонимен

преди 5 години

До ВелинЗабравиха ли как на Трети март пропусна в речта си да благодари на руските войници!?---------------------Спокойно де - вашичкия ушатко с наболата таралежена главичка и наколенти беше сложил пред КГБ попчето. Всичко е наред. Спи спокойно. Лека нощ