207

Анонимен

преди 5 години

Тръмп ритна Европа точно в задния отвор.Сега ще ритне и канчето на НАТО - Много плащаме за нищо, казда Тръмп.А какво ще прави онова огромно стадо НАТО - хайлази с високи заплати, не се знае.Много съм притеснен за тях.

206

Анонимен

преди 5 години

До Анти ГЕРБПроблем са болните мозъци на английските лидери, не Европа.

205

Ти да видиш...

преди 5 години

Я па съм за Америка.Никаква Русия.Така де ! Някой против? Няма.

204

Анти ГЕРБ

преди 5 години

"Русия е проблем, не партньор". Проблем са болните мозъци на европейските лидери, а не Русия.

203

САЩ са велики

преди 5 години

YouTube -США уничтожит всю РОССИЮ за 1 час! Русские понимают, что у них шансов нет!

202

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАнглия е най-скапаната държава в света, по-зле дори от Австралия.

201

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТръмп - Русия е партрньор, Британия е проблем.

200

Анонимен

преди 5 години

Тръмп - Русия е партньор, Европа е проблем

199

Анонимен

преди 5 години

До военен експертСега от този клип ми стана ясно защо на американците не им мигна окото когато потопиха руската атомна подводница ! Явно не се страхуват , имат доверие в себе си ,че бързо ще се справят с Русия ! Щом на клипа и руските военни потвърждават могъществото на САЩ , значи работата е сериозна !

198

Василев

преди 5 години

Русия -няма такава държава, има източно-еврейска провинция!!!САЩ - е създадена от евреите банкери, на герба, на знамето, на долара са изписани еврейските символи!!!ЕС и Брюксел трябва да бъдат унищожени, защото белите европейски народи са единствената реална заплаха за евреите-ционисти, колкото и невероятно да ви се струва!!!Истината е жестока, това не са фантазии на един болен шизофреиден мозък!!!Агент Дживи Колинс!ЦРУ!!!

197

Прозрение

преди 5 години

Мразя Русия!Поздрави от Германия, щастлив мияч и военен експерт.

196

345

преди 5 години

Къде го тоа клип хе-хе, САЩ може и да унищожат Русия за час, ама същото ще направят и със тях, ПРО-то им още е далеч от това да свали и половината руски ракети.Къде ви намират толкова прости ***

195

готин клип

преди 5 години

До военен експертYouTube -США уничтожит всю РОССИЮ за 1 час! Русские понимают, что у них шансов нет! ......................Евалла бе брат ! От къде им го каза този клип на рубладжиите ,сега няма да могат да спят ! Дори руските военни в клипа потвърждават собственото си безсилие пред американците !

194

Българо фен

преди 5 години

България е номер едно, за мен. Другите скъпи за сърцето ми са сърби и руснаци. Кой каквото да говори, плюе и храчи по тях за мен е манна небесна. Така възпитавам и децата си, говоря им за турското робство, за нацистка Германия и капиталистическа САЩ. Евротупани, ако мислите да изтриете народната памет няма да стане. Да пишете нова история няма да мине. Истинските патриоти остават тук, а не се продават в европата. Нищо, че ще получават 1000лв,накрая изедниците ще си го получат!!!

193

Анонимен

преди 5 години

"Нито една страна, която няма ядрено оръжие, не може да се счита за независима"Шарл де ГолАбе този Ким разбира ли френски?

192

Шефът на света

преди 5 години

Шефът на света, Тръмп, вижда в ЕС толкова голям враг за САЩ, колкото е и Китай. Тръмп няма да работи с ЕС, а ще сключва двустранни договори с отделните държави. Тръмп каза, че никой не заплашва ФРГ, включително и Русия, и ще изтегли от там останалите 35 000 американски солдати. Това води да ускоряване на саморазпада на ЕС. В момента само ФРГ, Холандия и Дания са икономически стабилни. Останалите държави се командват от Германия, която и им плаща за това. За Тръмп са по-интересни Китай и Русия, а не ЕС.

191

Василев

преди 5 години

За икономика и социална дейност няма да инвестирате, ще инвестирате в сигурност, ще инвестирате във великите и всемогъщи англосаксонски банки и военни корпорации!!!Това ви казва Тръмп, а това си е чист рекет , но казан по дипломатичен път!!!Агент Хари Джоунс!ЦРУ!!!

190

Анонимен

преди 5 години

Ало, експерта, я се експедирай бързо в халифата че джихадистите ви с дроновете и розовите тойоти го закъсаха. Жалък ***

189

военен експерт

преди 5 години

"Те са небоеспособни в конвенционална война , нямат модерни танкове ,самолети и прочие!"Tи май си прекарал последните 20 години в кома и си се събудил вчера....................Руските танкове ,самолети и прочие са модерни според твоите разбирания и разбиранията на рубладжиите ! Но в действителност са въздух под налягане ! Дори руски военни експерти са качили клип в YouTube ,в който потвърждават превъзходството на САЩ ! Мисля ,че клипът се казваше - США уничтожит всю РОССИЮ за 1 час! Русские понимают, что у них шансов нет!

188

345

преди 5 години

Тръмп каза на източноевропейските бантустани, че щом смятат Русия за заплаха да отделят 3-4 % от БВП и да се пазят сами а не да *** на умряло "чичо Сам спаси ни", щото на Америка им писна да харчат баснословни суми за отбрана за да пазят и новите навлеци в НАТО. Иначе е ясно, Русия е по-силна военно от целия ЕС.