20

не може да бъде

преди 5 години

В Китай за корупция разстрелват на стадиона или на друго обществено място.Струва ми се,че ако китайците започнат да ни помагат и в това направление ,скоро ще останем без народно събрание,без партии,без бизнесмени,кметове и независими експерти!?какво ще правим без този елит!?

19

А корупцията

преди 5 години

Корупцията как е там, Боцо, безплатна ли е или се плаща? А как точно се плаща, я ни кажи

18

Анонимен

преди 5 години

Спомняте ли като тоя договаряше с някви катарци ли кви бяха там че в замяна на инвестиции той щял да уреди да им даваме агнешко ...Е, казаха на някво събиране че са араби и ония се обидиха и всичко свърши.Тъй че тия хвалби и тупания са както казват в А .надола КЪОР ФИШЕК. Жалко че още ще му хрантутим и издържаме семейството и това на Доган и Шиши ...Бълграийо ,Българийо страдаща майко мила ,колко още ще има да те насилват.

17

Анонимен

преди 5 години

тоа само на Гинка не е предложил да строя атомната централа и магистрали , но скоро и това може да стане

16

Анонимен

преди 5 години

подготвя *** почвата то е ясно. Що не го пратим за малко челен опит при китайците? Да му дадат един град колкото София и да му теглят един в тила като почне с тукашните номерца = win:win

15

Гост

преди 5 години

Само за магистрали и такси си мисли! Направете ги и ще си плащам, ама да са качествени, а не да са постоянно в ремонт.

14

Роко

преди 5 години

Само неразбрах кой ще събира парите от магистралите.Иначе ,че ще се строят с наши пари и ще ни брулат като гнили круши ми е ясно.Ако Бойко не е разбрал ,че безплатен обяд няма,трябва някой да му го напомни.

13

Анонимен

преди 5 години

Въздух под налягане и неподписани обещания

12

Анонимен

преди 5 години

Борисов: Магистралите им са платени!Тиквата си знае неговото - чуди се как да ни набута да лащаме за пътищата.Дали до края на мандата ще остане нещо, което да не ни набутва да плащаме?За сега въздуха в най-мръсния въздух в европейска столица е безплатен, дишайте...

11

Анонимен

преди 5 години

Ако го направят типично по китайски от кашкавалено желязо трябва да бягаме оттука,че още на втория ден ще се взриви

10

Анонимен

преди 5 години

Китайците не са забили и един пирон в България....

9

Анонимен

преди 5 години

И аз обещавам да помагам за зарибяването на гьола Белене

8

Анонимен

преди 5 години

Човекот ,откакто пи бактериална/отходна/ вода от Плиска не е същият, не е...

7

Анонимен

преди 5 години

Китайските другари са сериозни хора. Омръзна ни от евроглаватари всякакви.

6

4

преди 5 години

Ганчовците си го обичат и това си е. Да им е честит. След 2-3 години България ще е най-бедната страна в Европа, после може и да се борят за световния топ 10.

5

Vuzmezdie

преди 5 години

Надявам се, че нашего Президента няма отново, като при срещата с Путин, да обяви след като похапне с Китайския Премиер, че от Него започва културния живот и просперитет в България. А иначе, прислуги и мекерета от Българския казан в коментарите колкото щеш!

4

Анонимен

преди 5 години

Китайците трябва да свържат китайското пристанище в Солун с китайска жп линия до Дунав, за да превозват стоките си за 1 лев до Европа. Трябва да участваме. Европа ще е твърдо Нье.

3

Паскал

преди 5 години

Изглежда че неграмотния бабуин е "оправил" Западните Балкани и сега се е захванал с Китай. Абе до кога ще търпите това недоразумение да ви излага бе?

2

Ала_Бала

преди 5 години

Бати Бойко, бързо решавай. Искай няколко милиона заселници, защото народ не остана в татковината ни. По добре китайци, отколкото араби

1

Шефа

преди 5 години

Разбира се Борисов няма никакво отношение и заслуги за най-старото злато в България!Но ...нали е да се изфука...може!