21

Анонимен

преди 5 години

Как спи адвокатът й Янев, бавещ толкова успешно присъдата? Той има ли деца? А ако има, не си ли мисли понякога каква ли акушерка ще се падне на внуците му?

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34 Спри да пишеш простотии .. .не помагаш .Има запис !

19

Анонимен

преди 5 години

Новата смяна отива и не вижда да има проблем с детето. Майката го взима и може би го е изпуснала на земята докато му се радва, но вместо да каже аз съм. Тя обвинява акушерката.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31 Гледай записите ... стига ръсихте глупости !Не била тя - в отделението се влиза с карта с чип, освен това по график е дежурна !Има на запис ... *** внимавайте не е тя .Да двойник от друго измерение и прави мръсно !Трябва да има наказание и каторга ... за *** като тази само едно от двете , за предпочитане второто !

17

Мене

преди 5 години

Айде стига с тая акушерка вече. Има къде къдр по-важни престъпници, за които дума не се проронва.

16

Анонимен

преди 5 години

Съдията да внимава да не стане като случая през 80 те години на миналия век с Ваньо Александров,лежал 6 години в затвора за убийство на съпругата си,но се оказва в последствие,че убиеца е шофьор на камион? Травмите на детето по *** да не би да са в резултат на раждането при изваждането му.Може ли новородено да оживее при бой с юмруци?Експертитече и съдията нещо не са в час.

15

Анонимен

преди 5 години

Този *** трябва да лежи до живот !Чикатило да гледа децата ни на никой не му трябва !Може и в лудница ... не е ясно дали нормален човек би направил такова нещо ?!?!?

14

Анонимен

преди 5 години

До ПффффЕла да те по бия час и двадесет минути ... пък после си ходи !Щом нищо нямало !

13

Анонимен

преди 5 години

А шефовете й какво стана осъдиха ли ги? Защото те носят най-голямата вина за случилото се.

12

Анонимен

преди 5 години

До ПффффАба те недей да ми посягаш на детето,пък не ме интересува колко дежурства си дала.

11

Анонимен

преди 5 години

Да, намесил се е някой защитник на обвиняемата."Акушерка" не мога да я нарека-една от най-благородните професии.Понеже този "някой"ще следи и по-нататък коментарите, да му напомним, че: 1.Ковачева добровилно е работела по- продължително от нормалните дежурства. 2.Жалко за децата й, но много жени са в нейното положение и това не ги кара да пребиват пеленачета. 3.Епилепсия не звучи ли достатъчно сериозно? 4.Думите за родителите са грозни и жестоки. Няма компенсация за техните страдания!

10

burn out

преди 5 години

39 пъти.. Как точно са преброени? Да се направят изводи от това 24 часовите смени как могат да изродят човека. Особено когато има и предпоставки за това. И да се забранят!

9

Fck

преди 5 години

Трябва голяма присъда. В Сащ ,ако това се случи си направо за смъртоносна инжекция в някой щати ,ако не и във всички. Това не е да удариш шамар на ревящо дете..това е новородено всичко по него още е крайно чупливо да му нанасяш удари с юмрук да го държиш с главата надолу са нейстови нечовешки наказания спрямо същество ,което неотвръща. Чесно казано да си носи последствията и дано съда да даде най тежкото наказание.

8

Анонимен

преди 5 години

В Сливенския ще й се зарадват.

7

анонимен

преди 5 години

Аре , бе , докога ще я подмятат тая по съдилищата ?! Да я вкарват в панделата и да се свърши !!! Само за тая и за Мейзера слушаме !

6

бай Иван

преди 5 години

Не ми е ясно експертите как са преценили броя на ударите,след като камерата не заснема детето,или са преценили,че всяко движение на ръцете в гръб на акушерката са...удари.Съдията малко се е поувлякъл с разсъжденията си "бой с юмруци,душене и т.н." Акушерката ако е искала да убие новородено дете,щеше да го стори.Така,че намерение за убийство отпада.А раждането как е протекло?При трудно раждане,акушерите дърпат детето за ***.Има случаи за измъкване на стави и т.н.???

5

no name

преди 5 години

Не можах да изчета статията до край...това е безумна агресия в най-чист вид, проявена от жена която е майка и медицински работник. И това се случва в държава с отрицателен прираст, където всяко едно българче е от значение....

4

Пфффф

преди 5 години

Пожелавам на всички ви шефовете ви да ви накарат да изкарате толкова дълги дежурства без почивка като нея. Тогава пак ще говорим кой крив кой прав. А в крайна сметка на детето нищо му няма, остана само истерията на родителите му, които помислиха че ще хванат златната кокошка. Тези 400'000лв болницата трябва да ги извади

3

Анонимен

преди 5 години

Аку шерка?Сигурно шерва акумулатори ?

2

Анонимен

преди 5 години

Много дълго беше забавено делото. Всякакви облекчения за тази жена-убийца, а съдът помисли ли за родителите на детето, как са живели те през това време, с какви страхове и опасения за здавето му? Престъпната акушерка трябва ЗАВИНАГИ да се отстрани от обществото, а на милото детенце да пожелаем всичко най-добро!