19

Анонимен

преди 5 години

Не болничният трябва да е почасов, а хората трябва да са на почасова работа всички до един, освен там където има непрекъснати производства, през останалото време нека си боледуват целодневно. Да си определи едно минимално почасово заплащане и кой колкото си заработи за какво ми е полицай на пълен работен ден, който цял ден пуши цигари и люпи семки.

18

Анонимен

преди 5 години

Е то като си осигурен на минималната масово болничен не се плаща, практика е след 5дни болничен да светнеш в червено да

17

Анонимен

преди 5 години

Прости им про стотията на тия керпедени Господи.Те не са виновни. Толкоз им е акъла.

16

Анонимен

преди 5 години

Значи какво става ако ходиш.на смени на работа трябва да планираш кога да се разболеш щото събота и неделя не плащали това вече е незаконно трябва да се атакува в съда къде спят измислените синдикати

15

Анонимен

преди 5 години

ОСВЕН, ЧЕ ПРИЕХА ЗАКОН С КОЙТО БЕЗ ОПЕРАЦИЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ СМЕНЯ ПОЛА ПО СЪДЕБЕН РЕД С КОЕТО РЕАЛНО ЛЕГАЛИЗИРАГА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ! АЗ ДРУГА ЗНАЧИТЕЛНА ЗАКОНОВА ПРОМЯНА НА ГЕРБ НЕ ЗНАМ ДА ИМА ЗА 3-ТЕ ИМ МАНДАТА!!!АКО НЯКОЙ СЕ СЕЩА ПОНЕ ЕДНА ЗАКОНОВА ПРОМЯНА ПОЛОЖИТЕЛНА ДА Е НАПРАВИЛА ГЕРБ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ИМ 3 МАНДАТА ДА Я НАПИШЕ! ЗАКОНА ЗА ШУМА НЕ Е ТЕХЕН А НА ПАТРИОТИТЕ!

14

кина

преди 5 години

Абе като нямате файда от работниците защо ги наьначавате ,ами не си бачкате сами.И от какво и що печелите тогиз бре. Хаирсъзи.

13

Анонимен

преди 5 години

На Велев май му се ще нов девети септември ... то не е далече.

12

Анонимен

преди 5 години

Вдигнаха всички цени ударно нагоре и сега почнаха да бълват безмислени глупости с цел отвличане на вниманието.Пример как ще се случи за почасова работа болничният: Понеделник- 12 часа дневна смяна - болен - след това за ноща си здравВторник - пак такаСряда съм нощна, но през деня ще съм здрав и после пак болен за нощната.Малоумщина - как си го представят, че общипрактикуващите лекари, където и без тоя едвам смогват от навалица ще го обосноват със заболяването. Да не говорим за дълги болничн

11

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост на Бойко и компания

10

Пламен

преди 5 години

"В един месец работните часове са 168 часа, но те не са разпределени равномерно." - как да не са, не разбирам. 8ч/ден.Какво стана със вноса на работна ръка г-н Велев и Киро Гела? Хайде, чакам с нетърпение младите дихания. Ние(българите) вече вземаме работните места на украйнци и руснаци в Чехия и Словакия. Не, че сме "по-кадърни", един дол дренки сме, просто се "продаваме" по-евтино.

9

Анонимен

преди 5 години

Абе то хубаво, ама масово в България трудовите договори ги направиха на 4 часа, а хората работят по 12. Мутрите като Домусчиев просто спестяват още едни пари..

8

69

преди 5 години

6 дни болничен годишно значело червена светлина? Тоя да не смята, че живеем в робовладелческия строй бе?!?

7

Анонимен

преди 5 години

Ох какво за го задъвкали тоя въпрос все едно е проблем номер едно в България. Да са благодарни, че изобщо има кой да им работи, защото скоро няма да има.

6

Анонимен

преди 5 години

А хората които ходят на смени ако се паднат събота и неделя на работа кво правим няма да им се плащат болнични агати и измислената работа а тия хора които споменах никак не са малко

5

Анонимен

преди 5 години

а почасово ЗАПЛАЩАНЕ кога?

4

Анонимен

преди 5 години

ПРАЩАТ ТЕ ДО ДОКТОРА ЗА НЯКОЛКО ЧАСА А ТРАНСПОРТА ТИ ЗАКЪСНЯВА ИЛИ ИМА ЗАДРЪСТВАНЕ ИЛИ ИМА ЗАБАВЯНЕ В КАБИНЕТА! И НАКРАЯ ТЕ УВОЛНЯВАТ ЩОТО НЕ СИ СПАЗИЛ РАБОТНОТО СИ ВРЕМЕ!ТОВА САМО ГЕРБ МОЖЕ ДА ГО СВЪРШИ!

3

Анонимен

преди 5 години

За какво ни е премиер, който не носи никаква отговорнос и се крие зад гърба на министрите си Нека бъде назначен на почасова работа и да го викат само, когато трябва да бъде уволнен някой министър.Полицаите също да бъдат на почасова работа и да ги викат само когато има някакво престъпление да го разследват.

2

Ф.С.В

преди 5 години

Поредната атака на алчният бизнес към работниците- Ще доведе до поредната емигрантска вълна на работници към чужбина -Всяка алчна стъпка обвита с закон -мачкаща работниците -ще е като домино за още и още стъпки-и накрая един ден БГ бизнесът ще се събуди без никаква работна ръка! ДАМ! След като искат да премахнат прослуженото време понеже било от комунизма- Защо не премахнат и месечното плащане останало от комунизма - ПЛАЩАЙТЕ НА СЕДМИЦА! ДА. ама не ви отърва така ! Сега болничните ви са проблем

1

Анонимен

преди 5 години

ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ!ОСОБЕНО КАТО СЕ ИМА НА ПРЕДВИД, ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКО, ЧЕ ЧАКАШ ПРЕД КАБИНЕТА ДОРИ ДА СИ СЪС ЗАПАЗЕН ЧАС!В БЪЛГАРИЯ ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ ПРИЛОЖИ ЩОТО НЯМА РЕД И ДИСЦИПЛИНА НИКАКВА!