59

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПризовавам ромските общности да заведат дело срещу България понеже им отказват правото на образование.================Вие ми оправихте деня, отдавна не съм се смял толкова. Виж, ако им отнемете правото да се женят на 12г и да си купуват булки, тогава ще настатне рев и писъци до Бога.

58

Анонимен

преди 5 години

Адвоката е прав. Тази жена каза много истини.

57

Анонимен

преди 5 години

Срeщу ромите трябва да бъдат заведени дела за нежелание за интеграция в Страсбург колко роми на 50г да речем са прочели нещо от Хамлет или от Балзак защо не четат книги и не се образоват сами.

56

Анонимен

преди 5 години

Инстинкт за оцеляване.

55

Анонимен

преди 5 години

"На остров Мадагаскар примерно."Сакън, само не на Мадагаскар. Там има хиляди уникални животински и растителни видове, които ги няма никъде по света. *** ще ги затрият за отрицателно време.

54

Анонимен

преди 5 години

Призовавам ромските общности да заведат дело срещу България понеже им отказват правото на образование.

53

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Има частни училища, където няма ромчета понеже немогат да си ги позволят.Ромчетата имат пълното право да учат заедно с българчетата в бг училищата.

52

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

да се обърнат към винету от банкя и текумзе, оня, лауреата на помощнопто училище във вършец. учени и премъдри меринджеи, доскро управлявали европа и галактиката. все пак, техен електорат са.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонименима вече такава държава - Индия

50

Анонимен

преди 5 години

До българинВсеки българин трябва да може да учи навсякъде независимо от произхода.Директорката е расистка.

49

Анонимен

преди 5 години

Направо да глобяват училищетоТова е дискриминацияПосле се оплакваме, че ромите са необразовани

48

българин

преди 5 години

БРАВО НА ДИРЕКТОРКАТА !!

47

?

преди 5 години

До 30 Ние говорим за интегрирани роми ,а не специалисти. Да има специалисти от ромите,но те не показват ,че са роми,щото знаят какво е общественото мнение за ромите и затова предпочитат да си премълчават етноса.А що става въпрос за програмистите у нас,то те са с оста нискък професионализъм и ниска квалификация спрямо индийците да речем -това означава ли че ние сме по-бавно развиващи от индийците и не ставаме за интеграция в европейското общество ?)

46

Анонимен

преди 5 години

И ако си пратя детето в клас с много ром чета, какво ще стане с моето дете после.Средата е много важна,или те бута нагоре,или те сваля надолу.Не бих си пуснал детето в такъв клас.Това не е дискриминация,а грижа за детето ми!

45

Анонимен

преди 5 години

Никой и никъде не е успял да ги интергира. Най-добре е някъде да им се направи държава и сами да си организират образованието, здравеопазването, инфраструктурата. Иначе са камък на шията за всяка страна, в която пребивават. Как ООН-то събра евреите и им направи държава, да направят и на ромите. На остров Мадагаскар примерно.

44

Анонимен

преди 5 години

По повод на дискриминации имаше директори дето ги бяха разделили на класи то това нее само в училищата делят се на две и в живота.целия ни живот минава богат беден докога бре

43

к0нсерва

преди 5 години

в свободна държава, не може да съществува понятието дискриминация, защото има така наречената "свобода на асоцияацията и сдружаването", включително и в Българската конституция, така че с кой се събираш и с кой си другаруваш е обект на защитена по конституция свобода, тогава каква дискреминация?!

42

Анонимен

преди 5 години

До 40Много глупаво да сравняваш палестинци и роми. Евреите сте по гнусни и от ромите. Вие сте убийци и тероризирате и избивате палестински деца.

41

Съгласна

преди 5 години

Да се сложи тест за училищна готовност и който не го покрива на 90% в помощно училище - тези деца не говорят български на 6 или 7 години, въпреки че част от тях ходят на градина или предучилищна. Само човек, който не ги е виждал, защото живее в квартал, където минават само от време на време може да обвини ръководството на училището.

40

Анонимен

преди 5 години

Гедайте Израел и Палестина два свята, рома ще се интегрира, колкото един палестинец ще се интегрира, когато един ром не подлежи на интеграция нищо не може да се направи. Да отиват в Гемания и Хезинки може те да са по-умни от българите и да успеят да ги интегрират ние не можем пък и не сме им длъжни с нищо.