56

Анонимен

преди 5 години

Не на глобализацията! При един глобален свят всеки ще види колко изостанала е самая магучая.

55

До 60

преди 5 години

Ти майка си ли диреше там бе, червей

54

Факт

преди 5 години

До АнонименА бе не е умряла глобализацията въобще,а само Соросовия и вариант!Сега се оформя новият(Ротшилдов),да видим какъв точно ще е.

53

Анонимен

преди 5 години

Прав е бил Салвадор Дали .

52

Истината

преди 5 години

От Русия големи постижения не можем да очакваме,обаче няма и да загине.Тя си е такава открай време и едва ли ще се промени драстично.Важното е друго-Русия е спирачка и гробница на бесни амбиции за световно господство,дори и без да има полза от това.Историческа съдба,какво да се прави.А Сирия....Дали Сирия щеше да стане по-добро място,ако Русия не се бе намесила и спряла опустошителната арабска "пролет"?Видяхме достатъчно други "светли" примери.

51

Анонимен

преди 5 години

УМРЯ МАРКО! УМРЯ ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА ,НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД ,ДЕМОКРАЦИЯТ. УМРЯ !!!СЛЕДВА ,РЕВ ,СО ПОЛИ ,ЗАКЛИНАНИЯ ,МАНТРИ ЗА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ И ПРОКОБИ .УМРЕАА !БЪРЗО И ЕФИКАСНО ! ХВАЛА БОГУ !

50

Анонимен

преди 5 години

19-годишен ученик изключен от гимназията уби 17 и рани 8 във Флорида при масова стрелба в училището!.19годишният се оказа руски възпитаник.

49

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТО Кеф ли те е, като ти бъркат в халката? Кеф котьо ,кеф !Нали знаеш ,къде да се навреш ?

48

Анонимен

преди 5 години

Щатите и банковите кръгове в тях дават мило и драго за запазване на т.н. глобализация- разбирай американско господство. Всяка страна, която не иска да се демократизира, държи на своите ценности и идеали се обявява за враг. Народите започнаха да се осъзнават, че глобализацията е само за финансовите акули. За другите няма такава. И тъй като глобализацията зацикли тя отново се превъзнася до небето и препоръчва като панацея за всички беди.

47

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен56Рускините ,ряпа да ядат пред девоиките с демократичните ценности . Особенно пред ,,брадатите жени ,,дето го правят от немай -къде .

46

Анонимен

преди 5 години

През септември 2017 приблизително 1 от всеки 8 американци живее в бедност общо около 40 милиона или 12.7 % от населението. Почти половината от тях 18.5 милиона живеят в дълбока бедност с доходи на домакинство под половината от равнището на бедност. При това този процент непрекъснато нараства.

45

Анонимен

преди 5 години

Бажанак научи ги да консумират повече материал бре от две бири и не носят смех ем повече пари ем по добре лека

44

Анонимен

преди 5 години

"Гардиън" са рубладжии!

43

Анонимен

преди 5 години

Ха! Руските девочки са пословични с малолетното си проституиране.И то не от глад -на тях им е генетично заложено. Американчетата го правят от немай-къде.

42

Анонимен

преди 5 години

19-годишен ученик изключен от гимназията уби 17 и рани 8 във Флорида при масова стрелба в училището!

41

Анонимен

преди 5 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, ...Хаха, чудех се кога ще се включиш да заработиш малко рубли. Проституцията има различни форми на проява....

40

вичо

преди 5 години

предъвкват едни и същи глупости

39

Анонимен

преди 5 години

Китай покани на срещата на високо равнище наравно с лидерите на други страни, които не стигат до калибъра на Г-20, президента на Филипините, нарекъл публично Барак Обама "*** син" и обещал при среща да прокълне американския президент. Китай можеше да покани, а можеше и да не покани филипинския президент, както отказа достъп до срещата на президента на Украйна Пьотр Порошенко.

38

Анонимен

преди 5 години

Тинейджърите в САЩ прибягват до проституция, тъй като не могат да си позволят да си купят храна. Това става ясно от изследване, което показва ширещ се глад в най-богатата страна в света, пише "Гардиън". Изследването е направено от базирания във Вашингтон Urban Institute. Отбелязва се, че момичетата продават телата си или предлагат "секс за пари" като стратегия, за да свържат двата края.

37

Салвадор Дали

преди 5 години

Демокрацията се оказа едно голямо ла..й но !..1981г.