234

Анонимен

преди 5 години

Ако Орешарски беше фалирал КТБ, НЯМАШЕ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА герб на се възпротивят да се изнесат стенограмите от разпитите за фалита. Като разбраха, че има предложение за публикуване на стенограмите целете герберска *** като един ревнаха, че не трябва.Ако беше Ореха много щяха да се зарадват и да го разнасят 100 години.

233

Име

преди 5 години

да, в този сайт в момента цезурата се е очовечила и не прилича на лондонски кмет, паки!

232

ШАЙКАТА ГЕРБ

преди 5 години

Мафията ГЕРБ прилапа ЧЕЗ, сега ще прилапа и летището.Му,трите "усвояват" само печеливши неща.

231

Име

преди 5 години

прародителите на меркел, нпо-тата вкараха ленин в русия, и тя е благодарна за това! гейополитиката винаги е основана на тотални грешки, време е да си признаете, мафията на банкерите ротшилд

230

Анонимен

преди 5 години

До Един от СеверозападаАми нещо доказано има ли смисъл постоянно да се доказва - Орешарски фалира КТБ, но вие от БСП продължавате да разпъвате над него политически чадър.

229

Анонимен

преди 5 години

БОКО ЗАПОЧНАЛ ДА ЧЕТЕ ВТОРАТА СИ КНИГА "РОБИНЗОН КРУЗО"Това е нещо като ръководство за живота му като островитянин.

228

Анонимен

преди 5 години

Коя цензура, тази в този сайт ли?

227

Анонимен

преди 5 години

Орешарски беше единственият, който по средата на великите герберски `успехи` свали цената на тока с 5% и увеличи помощите за майките. ----------Така е, свали тока с 5 % и после фалира КТБ за 3, 5 млрд, Белене 2 млрд, Цанков камък за 1 млрд и затова сега тока ще се увеличава!

226

Анонимен

преди 5 години

Бойко не ни мачка, нещо бъркаш.

225

Име

преди 5 години

аз ще ви науча, че как малкото е много! мили деца, захвърлени на Съдбата...тази кyчка...

224

Име

преди 5 години

абсолютна забрана на дейността на бхк, азб, аденауер, и всички нпо-та, които не плащат данъци, осигуровки и мътят главите на и без това празноглавите медиятори на това общество! пълна забрана за дейността на нпо, които си спестяват парите за детски градини, но като сорос не ги щадят за целите на ротшилд и неговата световна мафия!

223

Анонимен

преди 5 години

Няма да връщаме Ореха. Така ни е кеф Боко да ви мачка. Хем ви мачка, хем се кефите.Това в медицината си има термин.

222

Анонимен

преди 5 години

Ако в час по български за 7-ми клас някой каже `много съм европеец` учителят веднага ще му пише двойка.Но понеже го казва Борисов никой дума не обелва. СИГУРНО ПОНЕЖЕ ВСИЧКИ РАЗБРАХМЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК МУ Е ТРУДЕН. Не, че с друг език борави по-успешно.

221

Име

преди 5 години

ми върнете си го на власт, госпожо! орешарски, та орешарски, меркел, та меркел, борисов, та борисов станишев та станишев? хонекер та хитлер е и????

220

Анонимен

преди 5 години

Има си съд и органи, това е все едно Борисов да вкара Нинова в затвора защото е ограбила десетки български предприятия, което е факт, но тогава си гласуваха закони за да грабят безнаказано, и затова тая не е в затвора даже е в парламента депутат.

219

Анонимен

преди 5 години

Орешарски беше единственият, който по средата на великите герберски `успехи` свали цената на тока с 5% и увеличи помощите за майките. За една година управление.Затова пък Борисов като се върна се реваншира от първия ден и дигна цената на тока с 10%.И в момента продължава да я дига за радост на герберите.

218

Име

преди 5 години

няма хуманитарност, има нпо-които водени от алчността за печалби прехвърлят хора за пари и адвокатите, които са писали дупчестите евро-закони печелят! както се вика - който играй- пичели от цялата ваалаклама на меркел, борисов и пошещите законите на ес, от ек на юнкер! който е известен с това, че неговата лилипутя е офшорна зона за икеа и други истанбулци... зелени любители на деца!

217

Един от Северозапада

преди 5 години

"КТБ фалира при другаря Орешаро не сме забравили, банки фалират при БСП."----Да, прав си, за сметка на това, Борисов и Герб впрегнаха цялата държавна машина, да разкрият истината около КТБ, напълниха затворите с виновниците за това, и конфискуваха имуществото и бизнесите на цели фамилии, злоупотребили с КТБ! Браво!!!

216

Анонимен

преди 5 години

Това да не ти е Нинова след срещата с Решетников.

215

Име

преди 5 години

забраната на "хуманитарните" нпо трябва да е първа точка в едно такова споразумение, защото докато алчността на нпо, предрешена под "хуманността" не бъде разбита, до тогава никое споразумение не може да има силата на закон! ревливите "защитници" да ни представят сметката - колко спечелиха от цялата далавера! заедно с адвокатите си!!!