19

национал цоцалист

преди 5 години

Супер са нацистите. Мен ме кефят.

18

не дали, а кога

преди 5 години

От 1955 година ФРГ е член на НАТО. 12360 офицера от хитлеристкия вермахт, стават офицери от НАТО. 300 офицера от Вафен СС, стават офицери от НАТО. 44 генерала и адмирала, назначени в НАТО до 1957 г. идват от вермахта. През последните 15 години са регистрирани 2085 военнослужещи с нацистки убеждения. Значи НАТО е наследник на хитлеристкия вермахт, който на 22.06.1941 година нападна СССР? Въпросът е, не дали, а кога НАТО, наследника на хитлеристката армия, ще нападне Русия?

17

Анонимен

преди 5 години

Защо не пишете и за синът на Рудолф Хес - Волф Хес. Той е същия нацист като Гудрун.

16

Анонимен

преди 5 години

Гихлер сказал Гимлер:- У Гитлера нет гура! Га-га-га!

15

Анонимен

преди 5 години

Дъщерята на Химлер работила за ФРГ ахахах това е нищо, една камара нацисти емигрираха и работиха за САЩ след войната. И тези две "демократични" държави днес задават дневния ред в Европа и света...

14

Анонимен

преди 5 години

Доста интересен факт, е че Хитлер уволнява Химлер 1-2 дни преди смъртта си. Защото е разбрал, че Химлер и други от неговите хора са преговаряли 1-2 седмици с британци и американци. Химлер се е надявал след залавянето на Хитлер, Химлер да хване рула на СС-ова Германия, но остава излъган от британци и американци. След като го арестуват и започват да го разпитват той се самоубива. Дъщеря му Гудрун не вярва, че баща й се е самоубил и е вярвала, че е бил убит от британците и американците.

13

Анонимен

преди 5 години

Тази е била същата *** като баща си Хайнрих. Чудовища. Още по-лошото, е че тази е продължила рода Химлер като е родила две деца.

12

Анонимен

преди 5 години

Родила е две деца. Означава, че няма никаква истина в онази информация, че са ги принуждавали да нямат деца наследниците на СС-ова Германия.

11

NORDLAND SS

преди 5 години

Долу комунизма и демокрацията, слава на нацизма!!!

10

Грухчо инвеститора

преди 5 години

До Анонимен 12кражби , кражби и пак кражби къде е Сименов да ви провери Медията--------------------тази не се проверява, тя е на мамин Прасчо;)

9

SP

преди 5 години

До 3-4 години нацизма, фашизма и комунизма ще се възродят защото сегашната система дава много грешки! Не случайно за последните 1,5-2 години има серозен възход на тези партии в цял свят!

8

Бай Иван

преди 5 години

Последните нормално мислещи германци си отиват ,с това си отива и Германия такава ,каквато я познаваме ;) !!!

7

шоп

преди 5 години

И какво?Всички комунисти се пребоядисаха и пак ни управляват.

6

Анонимен

преди 5 години

трудно ли се копира Статия от интернет? щото аз не знма как става.................хаха

5

Анонимен

преди 5 години

Да бе германците ни виновни, че един път не застанахме като народ и не казахме баста. И Бог да слезе ние не ставаме. Референдум имаше,гласува народът, ама като дойде момента да се защити резултата , а не да ни смачкат пак в дупката, никой не стана.Пенсии 100 евро и стоим. Здравеопазване по лошо от в концентрационен лагер и стоим. И един милион да сме пак е много. Генетично повреден робски манталитет, но с огромно его,епично самоувствие и претенции за изключителност

4

Анонимен

преди 5 години

А имате ли предства какви хора в България са свързани с такива като Гудрун Бурвиц и Райнхард Гелен и какво щети нанасят? Щети са описани в друга една публикация от днешния ден относно демографията на България. Нацистите винаги са гледани на нас българите като на кучета, които трябва да бъдат насъсквани срещу неудобните за германици нации, и винаги държани гладни, за да са зли. А в същото време най-големите неудачници и некадърници в българското общество са толерирани, стига да слушат.

3

Само факти

преди 5 години

Немците и сега са нацисти, но се правят на толерантни за заблуда на врага. Германия кротко и тихомълком си строи нов Райх като завладява икономически и политически цяла Европа. Всички европейски партии са под пряк контрол на Германия, включително ГЕРБ. Икономиките на останалите страни-членки не могат да се конкурират с немската индустрия и замират и трупат дългове. Страните стават все по-икономически зависими от Германия. Бащата на Юнкер е член на нацистката партия. Всичко е планирано!

2

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак 6 милиона. Поляците официално намалиха бройката на Аушвиц от 4 милиона на 1.5, тоест с 2.5милиона по-малко, защото лъжите на комунистите надхвърлиха и физическите закони. Та сега е по-коректно да се каже 3.5 милиона избити, ако и това е вярно, защото последните списъци са за 900 000. Има много жертви, обаче с такива чудовищни лъжи какво се постига? В Нюрнберг германците са признавали всичко само да отърват въжето.

1

Анонимен

преди 5 години

Ми то нашият царь Симеончо все още е агент на КГБ/ФСБ с позивна Картончик.