121

Анонимен

преди 5 години

В държавата потоп, ЕС ни готви за гето, а в НС си четкат имиджа и слушат 5 пъти мозъчните напъни на Марешки! Закрийте се и не дразнете хората!!!!! Минахте всички граници на търпението!

120

Популист

преди 5 години

Давайте, популисти, ние сме едно огромно море, ще превземем цялото общество.

119

До Каракачанов

преди 5 години

По-жалки министри от него, Валери Симеонов и т.н. не съм виждал.

118

анонимен

преди 5 години

напред комунисти,вашия човек бойко методиев борисов продължава,простащините нямат край.

117

ПолицаиСаСтреляли

преди 5 години

ПЕРАТА: АБСОЛЮТНО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ПОРЪЧИТЕЛ НА СТРЕЛБАТА СРЕЩУ МЕН! ПОЛИЦАИТЕ СА *** И ИЗПЪЛНЯВАТ ПОРЪЧКАТА НА НАЙ-ГОЛЯМАТА *** БОЙКО БОРИСОВ. ДОКАТО СЪМ ЖИВ, ЩЕ СЕ БОРЯ С ТЕБ, БОРИСОВ, ЗАЩОТО СИ ПРЕСТЪПНИК! ВМЕСТО ДА ТЪРСЯТ УБИЙЦИТЕ, ВЗИМАТ НАТРИВКИ ОТ МЕН!Ти, Борисов, искаш да ме убиеш, защото разкрих, че си лежал в затвора в Чехия"Сега искат да изкарат, че едва ли не аз съм се стрелял сам с осем куршума, освен поне двайсетте куршума изстреляни, докато ме гонеха. И на следващите избори, Борисов, ще изтечеш там, където ти е мястото канализацията!

116

To6

преди 5 години

В Комунизма няма нищо лошо, проблема е че от такива като Борисов, бивши членове на БКП, няма как да стане. Само мизерия и престъпен терор.

115

Iceblast88

преди 5 години

До СашоОт всички хора с които съм говорил, доста от които бяха върли Герберчета преди първия мандат на Бай Тиквонии, всичките сега мразят и ненавиждат Гроб! Проклинат ръцете с които са пуснали бюлетина за Асфалт Бей. Простата истина е, че дори по време на турското робство хората са живяли по добре от колкото сега. Да знам звучи отвратително и зло, но със всеки изминал ден става все по голяма истина. До там я докарахме - от Германия на Балканския полуостров до Бейрут на Европейския Съюз!

114

Помислете за това!

преди 5 години

Нали се сещате, че колкото и да чакате да дойде някой политик и партия да ви оправи, това никога няма да стане.От друга страна хората които не чакат другите да ги оправят, ами си скъсват задниците от работа за да подобрят живота си материално могат да ви потвърдят, че при сегашната ситуация и по пътя който всички са поели, тяхното положение в 99.99% от случаите не се е подобрило дори на косъм, даже и по-зле става като си съсипят здравето, нали четете в медиите колко много хора боледуват.

113

Iceblast88

преди 5 години

До 121По точен коментар не бях виждал. Бай Тиква е най полезното нещо за БСП! И най големия некадърник да води БСП докато Бай Тиква е на власт, насила и против желанието ни ще ни направят комунисти. Колкото и да мразя БСП и комунистите като цяло, последните години като гледам Герб започвам да не се отвращавам толкова много от БСП. Боже до къде я докарахме, да трябва да гласуваме за нещо което мразим само и само другите безмозъчни и безграбначни да имат по малък шанс за власт. Ужас и безумие.

112

Анонимен

преди 5 години

Разбирате ли,че чрез герберската си политика на насилие,зорлем направихте хората симпатизанти на БСП!И тези които не бяхме техни симпатизанти ще гласуваме за БСП!

111

Анонимен

преди 5 години

Преди 89та данъка беше плосък и много нисък, направи символичен. Имаше обаче ергенски данък 10% за да се стимулира създаването на семейство и раждане на деца. При системи като преди 89та където държавата е единственият капиталист няма нужда от данъци, защото така и така всичко отива в държавата и тя разпределя на работниците и си оставя колкото и трябва, не е нужно да си "довзима" от частния бизнес и работещите там.

110

Анонимен

преди 5 години

Патриотите подкрепиха правителството. Няма повече да гласувам а тях!

109

Анонимен

преди 5 години

До СашоТо и аз не ги исках комунистите и турците и бях за ГЕРБ,но като виждам какъв геноцид се провежда над народа се разубедих,такъв терор не е имало никога,че ние ще останем без население скоро,бе,заради гербаджиите,дори и без държава.Оставка,вървете си!

108

Предложение

преди 5 години

Предлагам всички да напуснем частния сектор и да минем в държавния сектор за де не ни цакат с данъци в частния сектор.

107

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Капиталист , " Плосък данък има само при комунизма." - АБЕ ПИШЕТЕ СИ ДОМАШНИТЕ БЕ ! 1. КОМУНИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО НИКЪДЕ ! 2. АКО ВИЗИРАШ ПРЕДИ 1989г. - И ТОГАВА ИМАШЕ ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК !

106

Iceblast88

преди 5 години

До КапиталистВсички работещи в частния сектор имат 60% данък. данъци и удръжки при 700 лева заплата - 38.4% + 20% ДДС + акцизиданъци и удръжки при 2000 лева заплата - 34.63% + 20% ДДС + акцизиПри 700 лева заплата удръжки и данъци - 289.95 лева + към 100 лева ДДС от остатъкаПри 2000 лева заплата удръжки и данъци - 824.44 лева + 300 лева ДДС от остатъкаТака, че винаги прецакан е работещия в частния сектор защото той плаща за всичко

105

Анонимен

преди 5 години

Със зъби и нокти ще стискат властта, ама ако трябва някой важен въпрос да се обсъжда, никакви ги няма. Толкова некадърници на едно място трудно се събират. Защо не се налагат наказания на отсъстващи депутати от работа и защо трябва да имат повече отпуск от всеки един човек? Те работят по 2 часа и искат да почиват по 2 месеца, а на хората дават само 20 дни за цяла година. До кога ще ги траем.

104

Сашо

преди 5 години

Плюйте си на спокойствие по Герб, но разберете, че има хора които не искат турци и комунисти на власт.Естествено най лесно е да се хейтва без да се предлага алтернатива. Ей така за спорта и за събиране на плюсове

103

Анонимен

преди 5 години

Основният проблем на българите сега е проведената през 1950-1955 година варварска национализация на земята от червените интернационалисти. България трябва да се изчисти от червените интернационалисти а зeмята да се върна в реални граници, само тогава можем да се оправим и да живеем като на Запад и да взимаме големи заплати.

102

Iceblast88

преди 5 години

До 101Покажи ми 1 завод построен от Герб или БСП? Поне един - ама не само да са рязали лентички, а те да са заделили пари, да са инвестирали и да са го отворили и след това да са го ръководили както трябва! Поне един и тогава ще ти повярвам за разлика в управлението, защото за мен при БСП сринаха завода Петър Караминчев за да правят МОЛ, а при Герб нарязаха корабостроителницата за старо желязо. Разлика между двете - 0! И в двата случая по 1 завод по малко! Ето ти разликата БСП-Герб!