87

Анонимен

преди 5 години

Не се съмнявам в невинността и на Иванчева, но още по-абсурден е ареста на Биляна Петрова!?!------------Докажи ни невинността й?

86

Тончо

преди 5 години

Да я вкарат в затвора от там лесно се излиза.

85

Анонимен

преди 5 години

Комунистите се надпреварват да защитават Иванчева, което доказва, че тя е човек на БСП. проблемът е че БСП нямат кадри и всичките им хора са корумпирани такива като Иванчева.

84

до 87

преди 5 години

Господарите показват, но много отбрано и много по-битови вече случаи, по-дребни и засягащи малък брой хора(не казвам че не важно)! Могат обаче да разнищят Големите схеми за източване защото имат ресурса и инструментите, но явно не смеят за да не бъдат свалени от екран! Това което показват е 0,1% от случващото се в Родината!

83

Анонимен

преди 5 години

Щото от горе са казали да не я пускат.По пътищата убийци ги пускат , а тая с измисления рушвет колко време я държат.От километри личи че я топят

82

Анонимен

преди 5 години

Пълно с корумпирани властимащи в нашата държава, тъй ли пък не допряха и до тях, ами все Иваннчева дъвчат. Не им вярвам ама грам, Господари на Ефира всеки ден показват нови лица, затънали до ушите в скандали и корупция, на тях нищо не им се случва. Как така бе???

81

Анонимен

преди 5 години

Питайте Сашо Диков дето Мутрата го прати в 9-та глуха телевизия

80

Продължение

преди 5 години

Правото е за имащите власт и пари лица, които желаят да си подсигурят спокойствие от най- различно естество. Логично, с прийомите на " правото". Товасе явява една от многобройните причини, поради които правото няма как да се квалифицира като не само научна област, но дори и като научна дисциплина.

79

Анонимен

преди 5 години

Който не е с Герб или се опълчи, получава нещо такова, справка - Милен Цветков, Ани Цолова и т.н.

78

Анонимен

преди 5 години

Боко Тиквата не се спира пред нищо за да разшири властта си до 100% и да сложи ръка на всеки сантиметър! Намесата му веднага се усеща, тя мирише,грозно, мръсно!

77

Само това да е

преди 5 години

Не бил човечен този наш български съд. Че това, което изсмуква сериозна част от ресурсите ни на съд ли ви прилича? Чии интереси са защитени от т.нар. "съд". Във всеки случай, не на хората, които в действителност се нуждаят от справедливо решение. Т. на. "Право" е изкуствено създадена дисциплина, която да обслужва изцяло накърнените "интереси" на богатите хора. Изобщо не може да се говори за правото, като за нещо, действително достъпно и принадлежащо на всички хора- без изключение.

76

Анонимен

преди 5 години

Иванчева имаше проблеми от първия ден. Не можаха да и простят, че спечели изборите с огромно мнозинство пред кандидата на ГЕРБ. Веднага ПОЧНА ОПЛЮВАНЕТО ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е СЛОЖИЛА ПЪРВИЯ ПОДПИС. Сега цялото следствие има за задача да и измисли в какво да я обвинят. Ама май предпочитат да и видят сметката преди да са го измислили. За Мишо Бирата обясниха, че бил умрял от `сърдечна недостатъчност`. Много удобно.

75

Анонимен

преди 5 години

Коя, Иванчева ли е свестна, бе фенът на БСП?

74

Анонимен

преди 5 години

Иванчева докато не крадеше и изнудваше хората в Младост нямаше никакви проблеми със здравето, а сега изведнъж тежко се разболя.

73

Анонимен

преди 5 години

В държавата на мафията всички свестни трябва да бъдат оплюти и сготвени. За да може Бойко-борисовците да дебелеят, да си купуват осторови, имения, да подаряват българското злато. Няма какво да се чудим - сами си ги натресохме.

72

Анонимен

преди 5 години

В психиатрията ли трябва да влезе да се лекува?

71

Амбразурчик

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!Комунистите са пак на амбразурата да защитават крадли, защото те самите са крадци!

70

Я па ти...

преди 5 години

До Анонимен 71 Да съсипят един човек......Що си мислиш че Ивачева е човек? Само като я видиш и и даваш 5г. , без да я питаш дали е взела рушвет.

69

Знаете ли, че?

преди 5 години

Практиката показва, че всички обвиняеми искат от съда да вземе под предвид тяхното здравословно и/или психическо състояние. Иначе здрав, ама в съдът най-се разболява човек..

68

П.Петров

преди 5 години

Пращайте иванчева в затвора! Крайно време е една ГЛАДНА ФРИЗЬОРКА да си намери мястото.