100

Анонимен

преди 5 години

В най-корумпираната страна в Европа няма нито един политик в затвора. Това повече ме притеснява.Рибата винаги, винаги, винаги се вмирисва от главата. Опашката миришела. Ами главата значи ясно е в какво състояние е.

99

Аз

преди 5 години

Евала! Индивидуален подход. С тридесет ученика, кой е тоя смелчага където разбира от всичко? Индивидуалния подход е да откраднат нещо, да направят друга беля. Абе Вие за ненормални ли ни мислите?

98

Анонимен

преди 5 години

На българина винаги ромите са виновни :)

97

до 102

преди 5 години

Не може всички да бъдат умни наистина, но е задължително всички да бъдат грамотни! Да не можеш да четеш и пишеш?!? Няма такъв американец, може да взима нapкотици, но да не може да си напише името или да пише изречение с 18 правописни грешки - няма такъв. А при ромите какво става - винаги излизат с оправданието "Не може всички да са умни", то вие умни няма как да станете, ама 99.9 не можете да четете и да пишете, как пък повечето българи могат, а повечето poми не?

96

Iceblast88

преди 5 години

До А93Защо да не може?Просто е.Най накрая държавните*** да си размърдат тлъстите *** и да започнат да прилагат закона.Да се набие в кратуните на всички, че правата са следствие от изпълнените задължения.Като не си плащал данъци,то ти за държавата да не съществуваш и като нямат право да гласуват,да получават помощи и ако за всяко престъпление влизат в трудово изправителен център много бързо ще станат хора.Докато държавата нехае и ги е оставила на свободия ще е така.И ще си същия ако може.

95

Реалист

преди 5 години

Завършил съм гимназия през 68 г.Бяхме будни деца.Ако някой е прочел интересна книга си я предавахме един на друг.Но слушахме " упадъчната" западна музика и станахме хара.Социалистическата образователна система си беше супер.Само в историята трябваше да се напише истината за комунизма и нищо друго да не се пипа.А сега изпусната работа.

94

Анонимен

преди 5 години

Ами хубаво, но търговците, които искат да ви преметнат навсякъде където си купувате нещо не са ***, работодателите, които ви дават смешни възнаграждения и не плащат извънредният труд не са ***, държавните служители, които ви рекетират за всичко не са ***, политиците, които ви лъжат не са ***.Като условията на живот са лоши или много лоши няма как да има качество на образование, медицина и т. н.Оправете заплатите, оправете спазването на законите, да важат за всички, ***, политици и т. н.

93

Анонимен

преди 5 години

Не може всички да са умни и грамотни. Не може да отнемете правото на хората да бъдат глупави, но може да им отнемете помощите за това, че са глупави.

92

Анонимен

преди 5 години

Има и роми, които могат да говорят по-добре от тази докторка. Има и българи, които не могат да вържат две приказки. А когато ги вържат, смисълът е ... да се н..реш от смях. Слушайте само какви индивиди се обаждат в предаването на Петър Волгин.

91

Iceblast88

преди 5 години

3. Всеки които 10 години след завършване на образованието си (каквато и степен да е тя), ако не е започнал работа (и не е инвалид) и съответно да плаща данъци то да се заличава от всички регистри на държавата и да му се отнемат личните документи.4. Всички индивиди без документи се обявяват за емигранти и се връщат в Сирия и други подобни страни. Много бързо всичко ще си дойде на мястото при такива мерки!

90

Iceblast88

преди 5 години

Много просто бе драги политици - 1. Ако едно дете (без значение от етнос) не издържи матурите след 7 клас то няма да му се издаде лична карта - ЕГН-то му се изтрива и то се заличава от регистрите на държавата!От това следва, че за него няма да се вземат помощи и то никога няма да има достъп до всички плащания на държавата.2. Ако има такова дете, то родителите му да трябва да възстановят всички вложени в образованието му пари (заплатите на учителите за тези 7 г. и тн.).

89

Анонимен

преди 5 години

Докторке, дори журналистите в тая държава не знаят значението на думите, не знаят кой предлог да сложат. Лилето с талпите да споменавам ли? Вие искате ромите да говорят езика. А несвързаните изречения, които плете ББ израз на какво са? Дет се вика у Македонско - нема врска!

88

Ангел

преди 5 години

Аз познавам шестима евреи.Четирима са второ поколение с висше образование,дугите двама казват че доколкото знаят родата си назад всички са били така- учили университети и у нас и в чужбина.Това тяхна заслуга ли е?Да!Ако заслугите са лични,на семейството или общността-чия да е вината на неграмотните?

87

Цецо

преди 5 години

Само четвърто ли? Не мисля така...

86

Анонимен

преди 5 години

За оправянето на България има 2 пътя,единият е очистването на комунистите, другият е да се чакат да се минат едни 45 г. за да се очистят ествено от ЕГН.И тъй като народът (новобългарите) нищо не прави,се минава по вторият път. Преди да минат 45 г. от 1989 г. не очаквайте добро в България. Освен ако не тръгнете да биете комунисти.А проблемът с *** е просто следствие,а не причина.Причината за всички беди на България след 1944 г. е ясна.И щом народи си трае ще страда.Новобългарите са страхливи

85

затриваме се

преди 5 години

Сутринта минава през парка до вкъщи - чувам само рoмcка реч.

84

ггг

преди 5 години

Време е за тоягата ...

83

Аз

преди 5 години

Това е защото до 4-ти клас не се повтаря, защото маминия лигльо ще се стресира. Повтаряне си трябва още от 1-ви клас, докато не се научи да чете и смята или докато не се ожени.

82

Анонимен

преди 5 години

Ниве вече търсим виновен за нашето положение, и ако го намерим в *** според мен е опасно.В крайна сметка ако нямаше комунизим и посткомунизъм, който много прилича на комунизма нямаше да сме на това дередже. България страда преди всичко от комунистите, а не от ***. Защото в България всичко е абсурдно. Ако нямахем комунизъм, сега щеше да има закони, които да се спзават, а не сегашното безумие.

81

аз съм българче

преди 5 години

Ромчо бре, чети!Ромчо не чете.Ромчо, работи!Ромчо пак не ще.Ромча го мързи,гледа да лежи,ходи, та се май,търси да играй.Време се мина,Ромчо порасна,иска да яде,няма откъде.