140

?

преди 5 години

Лъжат тяхната мама, ама нищо нека им висят на шията на французите. Едно време веднага след 10 ноември 1989 бая народ се замъкна в Германия. Всички се пишеха преследвани от комунистите и разказваха коя от коя по-ужасни истории, измислени естествено.

139

Поручик Балканец

преди 5 години

Да са си стояли в Турция! Там им е застлано с рози! А тези адвокати защо не внесат иск срещу Турция?! Вече 11 години сме в този ЕС. Не живеем по-добре, но за сметка на това сме все "виновни"! Бе айде на П си М.

138

Анонимен

преди 5 години

Всеки новоприет бежанец пирон в ковчега на ксенофобите.

137

Меркел

преди 5 години

тръгва да купува продажни държавни глави, за които парите са по-важни от бъдещето на народите, които управляват. Меркел е изолирана от всички, държи се като удавник за сламка за Макрон и новия ляв испанец. Австрия, Дания, Италия са твърдо против нея, да не говорим за Вишеград. В неделя се надявам да остане сама тази ялова крава.

136

Анонимен

преди 5 години

Пари от България за Турция има, но за болните ни деца и пенсионери няма.

135

Колониалните

преди 5 години

държави ИСПАНИЯ<ПОРТУГАЛИЯ< НИДЕРЛАНДИЯ< БЕЛГИЯ< ФРАНЦИЯ<ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и ИТАЛИЯ да си пребират т.н. бежанци от Африка и Близкия и Средния Изток.СТРАНИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА НЕ СА БИЛИ КОЛОНИЗАТОРИ И НЕ СЕ ЧУВСТВАТ ОТГОВОРНИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ БИВШИТЕ КОЛОНИИ. България и Румъния да се присъединят към Вишеградската Четворка !

134

Анонимен

преди 5 години

Работата е такава - Меркел дава пари на ББ за бежанци и ограда,охрана,ББ и Куневата прибират парите,а няма нищо насреща и сега Меркел и другите държави ще ни върнат бежанците,заради лакомията на нашите политици и хем бежанците ще го ядат големия,хем и българите.

133

Анонимен

преди 5 години

Човек е устроен така, че да харесва хубавото с изключение на либерлните-толерасти. "Бежанците" , ако бяха стока никой нямаше да ги върне, но явно не са.

132

България

преди 5 години

във ВИШЕГРАД !!! NOW !!!

131

Стар набор

преди 5 години

ГРАНИЦИТЕ СА НЕПРИКОСНОВЕНИ ! Какво търсят тук разни афганистанци, та нали НАТО им внася "мир" в Афганистан. Значи Европейските войници могат да гинят из Афганистан, а млади афганци вместо да се бият срещу талибаните, бягат към Европа.ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО Е ВЪПРОС НА ДЪЛГ И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ! Тази Келер да не се меши в нашата държава и да си ги пребира, ако е закопняла за нашествениците.

130

явно,

преди 5 години

Ска Келер подкрепя трафика на хора.

129

Анонимен

преди 5 години

ЕС се превърна в петзвезден почивна станция ол инклузив за бежанци и всякаква друга *** от цял свят.

128

точка

преди 5 години

Колониалните империи да си прибират бежанците.Българите не сме колонизирали и използвали никого.Бягащите да заобикалят България.Не ги мразим,но не ги и обичаме,тук няма нищо за тях.България е за българите.

127

Анонимен

преди 5 години

Платена НПО статия - не може нелегален имигрант, тоест доказан престъпник да има претенции за каквото и да е било, напротив той заслужава наказание за престъпното си дейние. Афганистанците да си заминават в Афганистан тях никой не ги е канил, не ми пука какво е положенето там, ако ще да умират от глад, това не е наш проблем, да си оправят положението сами, това е тяхно задъложение и право.

126

truth

преди 5 години

Такова е отношението и към обикновените българи. Що за страна е тази, в която един бежанец предпочита талибаните да му отрежат краката, вместо да се върне в БГ. А тези френски адвокати са безумно прави за замазването на действителността от страна на българското правителство, като организират пищни банкети за Евро чиновниците, за да създадат впечатление за справяне с проблемите. Как можете да им организират концерти и да се бият в гърдите с Валя Балканска и БГ фолклор, с разни нарочени за "гордостта на България" Крисии и Кристиановци, а в същото време да убиват като в концлагери невинни хора!

125

Анонимен

преди 5 години

До AТакива жалки НПО плъхове като теб скоро ще усетят ясно изразено българския патриотизъм по трудния начин. Много писнаха разни платени розови кухи *** да ни поучават и обиждат.

124

Анонимен

преди 5 години

Последния абзац опида абсолютно точно Евро прецедателството на България - огромни усилия да се покажем пред чужденците.Що се отнася до основната тема в доклафа а именно бежанци - какви са тия бежанци от Афганистан? Нали ФАЩ казаха че там всичко е точно? От какво бягат тогава тия хора? Може би от демокрацията?

123

месара

преди 5 години

до френските адвокати : даваме ви ги тия "бежанци", ше им платим и транспорта. вземете си ги във франция, отглеждайте си ги, размножавайте си ги, радвайте им се, вие имате опит в това!

122

Анонимен

преди 5 години

Но поне не се самоопюваме и самомразим като тебе.Патриотизмът ние е достатъчно изразен, факт е че не допуснахме бежанци на наша територия.Ти си жалкият, а не ние!

121

Анонимен

преди 5 години

Само автомат липсва на снимката,хахха ска еб,,ати името.