12

ПорЦелан

преди 5 години

Хората са създали всесезонни гуми. Тествали са ги. В лаборатории, по писти и на шосе. Тези специалисти имат вяра. На тях знание не им трябва. Те просто знаят че не става! По-добре да караш четири години с един комплект и да ги смениш отколкото осем години с два комплекта. За осем години летни/зимни те стават на нищо. А пък с парите за смяна и хотел които икономисваш новите гуми ти излизат безплатни.

11

Пипи

преди 5 години

Платена публикация, имислен експерт!

10

Анонимен

преди 5 години

Тва е нечовешко.

9

Жо

преди 5 години

РАЗБИРАЧИ много, но никой не ходи с джапанки през зимата и с апрески през лятото. Не, че не е възможно, но не е комфортно.Само каруцарите не си сменят гумите.

8

Бмв е46 330D чип

преди 5 години

Аз карам моята баварка със зимни гуми през лятото и наказвам наред неможачите! В завоя влизам с дрифт и жените са мои! На магистралата съм в лява лента и ви правиме дискотека, пазете се от пътя ми, аз съм цар на шосето, с дизеловия шестак шега няма!!!230 коня хапят като бесни прериини кучета!

7

Анонимен

преди 5 години

Добре де, не съм ги гледал тези тестове, но не ми се е случвало със зимни гуми през лятото, да поднасям на завой с 15тина км/ч., за разлика от обратната ситуация... Как точно е еднакво опасно? Някой май трябва да продава гумички? Може би ще въведат задължителни летни сега...

6

Галин

преди 5 години

Българите сме измислили име и за това нещо, наречено - ВСЕСЕЗОННА ГУМА муахахха :D

5

Анонимен

преди 5 години

Определено не е толкова опасно колкото с летни през зимата, просто се изтъркват по бързо

4

изумен

преди 5 години

Крум Дончев май е забравил стария материал. Зимната гума се изпича лятото, но ако я караш само лятно време не е опасна.

3

Анонимен

преди 5 години

Важното е фаровете да блещят по пладне.

2

Стана ясно какъв е !

преди 5 години

Значи зимните гуми лятото не са опасни ! Даже са по меки и сцеплението е по добро единственно са по шумни и им се нарушава качеството да са зимни ... ! А тоя набеден пилот да вземе да завърши някое състезание първо :)

1

Анонимен

преди 5 години

*** знае най-добре! Вие че му кажете!