31

Fck

преди 5 години

Кво ли си вика ся. "Де**а тия Американски филми са пълни измишльотини"! :)))))

30

Анонимен

преди 5 години

Жената, ако беше куче Бочко щеше да нареди: Вальо вземи с твои пари няколко телешки стека за кучето.

29

българин

преди 5 години

Интересува ме сега , след като го приберат , ЩЕ МУ СЕ УВЕЛИЧИ ЛИ ПРИСЪДАТА И АКО ,,ДА" - С КОЛКО ?!?!

28

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ви каже, че в България има по- тъпо нещо от политик, това ще да е ДЖурналист! ***, кухи, че дрънкат.30834

27

Ром от Затвора

преди 5 години

Айде стига сте Хипнотизирали хората с тоа краден Текст от 24 часа , избягалият Ром-затворник

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Спокойно има стотици хиляди жени с името Гюлза няма какво да стане.

25

Да бе

преди 5 години

До Тутурутка"...полицията е най-голямата сила,която ви пази всеки божи ден."Тия ги разправяй на хилядите старци ограбени,бити и убити безнаказано по селата от ...знаете кои!

24

Анонимен

преди 5 години

С наличния мат'риал това гарантира преизбирането на Бочко . Иначе некадърнта полиция пак не си свърши работа и тоя са го заловили заради бдителна гражданка.

23

Анонимен

преди 5 години

Ало, журналята, защо не си оставите своите лични данни и адресите си ами пишете името на жената дала информацията???Вие нормални ли сте?!?Трябва да ви се търси съдебна отговорност!

22

Браво на полицаите!

преди 5 години

Около 70 жандармеристи + отряд специални сили 20-30 души + вероятно още 50 души полицаи вероятно, може и повече. А бе сложи ги 200 човека, значи тоя затворник го е търсила цяла рота! И пак баба и внук го разкриват. Но хайде да не бъдем толкова критични, все пак го хванаха, добре че тоя не посегна някой невинен човек. Сега да му лепнат още 10 години са бягство и така.

21

Тутурутка

преди 5 години

просто полицаите са хората които всеки божи ден се грижат за вас за мен за абсолютно всички хора в България и тези хора трябва да се почитат и ценят Обърках се не е крадеца изнасилвач още по-лошо и тука си пита кой ще плати за акцията Ей българино глупав все за пари мислите

20

А бе

преди 5 години

Колосален успех за родната полиция(ни пази)!Хванаха един!А останалите 799*?*Имало 800 осъдени на свобода според официални данни.

19

Анонимен

преди 5 години

Сигналът от Гюлза Мехмедова от ловешкото село Александрово, че е видяла пред дома си затворника беглец Борис Иванов, вдигна на крак полиция и жандармерия в ранните часове на днешния ден---------------------------------------------------------------------------------------------------------------Е нали уж анонимността е гарантирана.

18

Тутурутка

преди 5 години

Ама защо да има оставки само се заяждате тука хората са свършили работа хванали са крадеца и вече го няма вече е в затвора а пък вие питате кой ще плати затова Ами това са държавни пари трябва винаги да се отделят средства за акция на полицията защото полицията е най-голямата сила която ви пази всеки божи ден

17

Анонимен

преди 5 години

Тоя само 13 години имал за блудство и кражба. тоя не е за затвор , а за въжето. Сега бой и още 13 години отгоре.

16

Анонимен

преди 5 години

Ами дайте снимка и адрес на тази жена която го е издала та да я намери по лесно като избяга следващия път.

15

???

преди 5 години

Сигнал от Гюлза Мехмедова от ловешкото село Александрово, че е видяла пред дома си затворника беглец Борис Иванов,Чудя се тази жена дали има някакви права?Примерно да не се цитира името и.Жалки м е д и и. А ако реши да си отмъщава ще я защитите ли?

14

До #5

преди 5 години

Абсолютно съм съгласен с Вашето изказване, относно похарчените пари! И в допълнение- някой министър ще има ли морала да си подаде оставката, след поредното бягство?

13

Тутурутка

преди 5 години

Кой ще плати важно ли е българино глупав. Нали е хванат ама ти да се заяждаш *** имали значение кой плаща акцията щом е вече задържан винаги сте недоволни

12

Df

преди 5 години

Защо пишат името на жената, която го е издала. Дано името й де променено, защото следващия път като избяга ще търси мъст.