10

Анонимен

преди 5 години

Вече фалшивите новини, изкривените факти, калпавите преводи с гугъл преводача, умишлено или заради некомпетентност, новините не са това, което трябва да са.А най-лошото е, че голям процент от масите не само че ги приемат за достоверни, ами се и палят, формират собственото си поведение...Иначе по темата-някой от ваз ЗА ли е, незаконните мигранти по нашата граница да бъдат третирани по друг начин, защото мъкнат със себе си 5 годишни?

9

Българин

преди 5 години

И тук ни трябва един такъв - да направи България велика отново. (А тя е била много дълго време)

8

шматка

преди 5 години

До ЕС девилитеТрябва да подържаме Южната ни граница за да не ни премажатКаза ли ви го блондинката

7

Анонимен

преди 5 години

Чичо Дончо е реалист. Много му се радвам. Искам такъв президент да имаме.

6

О_О

преди 5 години

Аз не проумявам как изобщо хората вярват на информации с АБСОЛЮТНО НЕИЗВЕСТЕН произход, цел и замисъл..Вярно е, че масите са овче стадо. Самата истина.

5

Handel

преди 5 години

Така... въпрос: тръгваш гол и бос на опсано пътешенствие - без документи, с нищожно количество пари, на хиляди километри, зависещ от престъпници и бандити, с надеждата че до края няма да те убият, изоставят, ограбят, изнасилят и т.н. ще преминеш нелегално граница, ще се добереш до обетованата семя (Калифорния) и там ще се уредиш да живееш по някакъв начин. И на това пътешествие ще вземеш *много обичаното* си петгодишно детенце? Ще го вземеш само като *купон* за социални помощи в Калифорния.

4

Анонимен

преди 5 години

къде бяха демократите 2014та година когато това се случваше? Къде бяха либералистките медии 2012 година когато това се случваше? Бяха на власт и не ги касаеше. Ако някой все още вярва, че на Килъри и компания им пука за децата...сега просто се борят за власт и затова пускат тези кадри и записи. Има легални начини да се емигрира в америката, който иска си ги следва и не пищи като вдовица за х.й! Никой не им е длъжен.

3

Анонимен

преди 5 години

И Гуантанамо ли е измислена история? А защо излязохте от правата на човека при ООН?За да развържете ръцете на Кървавата Джина ли?

2

ИСТИНАТА

преди 5 години

Прав е тръмпарата. Всеизвестен факт е, че медиите, в комбинация със службите наемат актьори, които да драматизират и реват от екраните в САЩ.Има много клипове на такива в YouTube. Потърсете ги - "Crisis actors"

1

Барселона

преди 5 години

За кой ли път се уверявам че Този не го слуша главата....