19

Анонимен

преди 5 години

"Под наем си има огромното предимство да теглиш една майна на ?_аната държава/София"Точно така правят хората от провинцията. Живеят 2-3 години под наем, виждат че нищо не става от Бългрия вече и директно Терминал 2. Ама ще се свършат селяните и ще се молите някой да идва да живее в панелките ви за 100 лева поне.

18

Хемингуей

преди 5 години

Aз откога ви разправям, че София е най-голямата провинция, ама вие не вярвате.

17

Анонимен

преди 5 години

От моята заплата данък ли да платя, наем ли, таксата вход ли, сметките ли...А хазяйката данъци не плаща, всичко й е на черно.Това се казва демокрация - работещите хранят всичко по веригата и нямат права за нищо.

16

БАН

преди 5 години

Под наем си има огромното предимство да теглиш една майна на ?_аната държава/София и да откриеш живота отново на друго ниво. Заробването за 20-30-40 години значи, че изплащането на един коптор е станало цел на живота ти... Кофти в БГ-то....

15

Анонимен

преди 5 години

Според икономистите, цената на едно средностатистическо жилище трябва да бъде 3 средни годишни заплати в района, в който се продава. Средна заплата в София - 1200лв X 36 месеца = 43 200 лева за двустаен в Люлин. Всичко над тази цена според статистиците е балон. Сами виждате колко се е надул балона вече.

14

Анонимен

преди 5 години

Под наем в София? Никога повече! Живота е отвъд Околомръсното.

13

Перничанин

преди 5 години

До GoshoПерник-квартал Изток до София-Метростанция Сливница е 25 минути по новата магистрала "Люлин".

12

Gosho

преди 5 години

Ветровианския човек, явно работиш във Владая, Княжево или Люлин и работиш на смени та не хващаш час пик иначе не виждам как ще се класираш за 30 минути :)

11

Анонимен

преди 5 години

Балонните цени на жилищата в София повишиха и наемите. Банките нарочно държат заключени част от апартаментите, за да свият изкуствено предлагането и съответно да надуват балона. Реално празните апартаменти в София са 24%, за това и цените са толкова високи, а не че няма място в София при все че България намалява с 50 000 всяка година.

10

Анонимен

преди 5 години

На който не му харесва да не живее под наем (да си ходи на село). Ама нали е икономика на търсене и предлагане, така е. Ако някой не може да си намери наемател за година, ще смъкне цената. Ама за да стоят високи цените, значи има кой да плати.

9

Анонимен

преди 5 години

Къща под наем, да давате 5000 евро на месец и може да си намерите. Обикновено обаче само чужди дипломати наемат такива. Българинът с толкова пари на месец веднага ще започне да събира за жилище или започне да изплаща веднага жилище.Повечето работещи плащат за наем в панелка.Разбира от IT специалистите могат да си позволят хубаво жилище със скъп наем, но защо? Веднага и те си купуват на изплащане апартамент или просто пестят една година и си купуват кеш. Под наем са по-често фирми,офиси и т. н.

8

Мосю Густав

преди 5 години

За сел.така няма значение, той си създава свои правила...

7

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно добра, няма що! Инвестицията се връща само след 20 години, ако постоянно е отдаден и не плащаш данъци и не правиш никакви ремонти и не си теглил кредит за да го купиш. Ннак е супер рентабилно!

6

Рентиер

преди 5 години

До Анонимен 2"обзаведен апартамент с мебелите на баба от преди 40 години за 400 лева, пълен ужас."Явно не си наред с главата, щом очакваш за 400 лв. да получиш апартамент с ново и качествено обзавеждане. Хубаво и евтино няма.

5

Анонимен

преди 5 години

800 лева заплата и наем от 700 лева.

4

Анонимен

преди 5 години

аз съм от село, живея в София и много ме дразнят гражданята, не ги харесвам и не харесвам града.

3

Анонимен

преди 5 години

От януари поскъпнаха доста заради европредателството. Хотелите са пълни даже и при 2000-3000 евро за 10 дни.

2

Ветровианския човек

преди 5 години

Еми 800 кинта ми искат за 70 кв.м.Взех си в Перник за 600 110 кв.м. и то супер прилично обзаведено.Всеки ден си пътувам, макс 30 мин.Еми с 1.4 к заплата толко, за повече по натам.

1

Анонимен

преди 5 години

Цени са много високи за качеството което предлагат, обзаведен апартамент с мебелите на баба от преди 40 години за 400 лева, пълен ужас.