177

Анонимен

преди 5 години

Явно реалността и разделението в България стимулира субективността. А обективно погледнато никой не е застрахован. Ние, българите, станахме големи индивидуалисти, че и жестоки при това.

176

БАЩА

преди 5 години

Съвременната медицина давала възможност да избираш дали да имаш дете с увреждания.Не е смешно прости хора да обсъждат важни неща.*** алчен доктор, който търгуваше с нафта, когато трябваше да гледа на ехограф.Колежката му гледа и знае, че нещо не е наред, но не знае какво точно. И карай.Сега знам много повече от тях двамата, но е много късно. Вече 23 години отглеждам дете 100 % инвалид. Жив труп. Който не знае за какво става на въпрос да си намери друга тема да си чеше сърбелите.

175

Славейче/Кукувица

преди 5 години

Мили хора, да се сетим, че сме човеци и Бог едва ли се е упражнявал в издевателства над ближния били те физически и или психически. Всеки сам си носи кръста за думите, делата и мислите.

174

Хм

преди 5 години

Тази какво работи? Работата и я срещала с "хора с определени нужди, но и с тяхното безхаберие", по домове ходела..в социалната сфера ли е?

173

СДС

преди 5 години

Поредният....., който търси начин да стане известен.....

172

Анонимен

преди 5 години

до 181 мдицинаъа вно не помогнала за атрофията на мозъка ти но нека като на дете ти го напиша - има болести които не са вродени и се развиваъ в последствие. Има и случаи в които оставаш инвалид при инцидент. Ако трябва да колим и бесим болните, трябва да започнем с теб.

171

Гражданин

преди 5 години

Славейче, някои майки разбират за увреждането на детето си след раждането. При мен се случи така, въпреки, че си плащах да ме проследяват "специалисти" в София. Уви никой не видя увреждането. Моля не коментирай теми, които не са ти ясни. Какво си постигнала в този живот - едно голямо нищо. Стой си в ъгъла и си живей безмисления живот, коренящ се на славата и парите на родителите ти!

170

Бате Гойко

преди 5 години

"безудговорни същества" има много- вярно е. Всеки има право на мнение, но трябва да е готов за последиците от своите действия. Въпросната дъщеря е оттеглила мнението си, най- вероятно след съвет на някой приятел(родител) с поне малко съвест. Като говориш, каквото мислиш- мисли какво говориш(пишеш).

169

Анонимен

преди 5 години

Прочетох внимателно "словесната полюция"на тази жена и с риск да ми наслагат хиляда минуса казвам,не виждам нищо осъдително в думите и.Наистина медицината позволява да избереш дали ще гледаш едно нещастно дете или ще преодолееш майчиното чувство все пак за да не мъчиш себе си и детето ти цял живот!Що се отнася до Славуца госпожица Сиракова ГРЕШИ-ТОЧНО ТОЙ РАЗВИХРЯ ТАЯ ИСТЕРИЯ!Не случайно цялото БКП войнство надигна глава,Корнела чак ще си жъртвува почивката КАТО ЧЕ ЛИ ТОЯ ПРОБЛЕМ Е ОТ ВЧЕРА!

168

Майка

преди 5 години

До #158. Извинете,но ако сте толкова запознат с изследването "амниоцентеза", първо щяхте да знаете,че се пише амниоцЕнтеза,а не амниоцИтеза.Това е пояснение и не е по темата,но все пак,да сме екзактни.Освен това използването му в моя пост беше само пример за едно от многото изследвания,които се правят на бременни жени при съмнения за проблем.Акцентът е,че се плаща от пациента,а има хора с ниски доходи, живеещи в провинцията.Но това, явно не ви засяга.Застрахован сте и имате пари.Славея също.

167

Shark

преди 5 години

Я не му обръщайте внимание на тази лигава кифла. Досега никой не знаеше за нейното съществуване, аз лично за първи път чувам името и. А сега стана известна. Не си заслужава вниманието, тя е никоя и такава ще си остане.

166

Анонимен

преди 5 години

До от 20-те %Знаеш ли имаш известна правота в думите ти, обаче животът е по-сложен отколкото си го представяш. Да не ти идва на главата. Част от тия майки нямат друг шанс да имат каквото и да било дете. Да им отнемем правата на майчинството ли. Христос е казал който не е виновен безгрешен нека пръв хвърли камък. Имайте уважение към хората. Бъдете човеколюбиви. Не се поддавайте на първосигнални реакции. Малко майки биха се навили да си абортират детето без сътресения на душата, особено свестните

165

Анонимен

преди 5 години

Абе трябва си една чистка в тая държава иначе никога няма да се оправим!Славея ли е не знам коя е но е от първите които заслужават да виснат на клоните.

164

Анонимен

преди 5 години

То така или иначе нищо не и се разбира,така я направихте известна да й се обърне внимание,че нещо уж била писала

163

Anonimen

преди 5 години

О свещена простота! Лесно е да ти се повръща когато мама и тате са ти дали всичко, когато даже са ти сложили изкуствени ци-и, когато са те уредили в живота и не си се грижел за нищо сам, когато не си се борил за нищо, а си го получил наготово...Повръща ти се Славея, но на нас ни се повръща от ТЕБ!

162

СЕРЖ ЙОФУ

преди 5 години

Млого убаво семейство! И уважително.....

161

Българин

преди 5 години

Браво на Александър Попов за публикувания материал!

160

Анонимен

преди 5 години

Кой ти позволи бе Лике да крадеш личния статос на Славея и да я окепазяваш ще те съдят платен драскач Това да не ти е човек от Обществената сфера тя обикновен човек и е писала в профила си а ти драскач си я окрал и ще си го получеш

159

от 20-те %

преди 5 години

За 80те%+ ****ли ще се опитам да обясня. Има предвид, че повечето майки на деца с увреждания знаят още преди раждането, че детето ще бъде с увреждания и избират да го родят с тези увреждания. Това което тя казва, че щом са решили да си родят бебетата с увреждания значи трябва да са готови да си носят посредствията - а не държавата да им е длъжна. Разбира се има и деца с получени по-късно увреждания и т.нат. Там е по-различно. Изобщо не защитавам никого, нито Сиракова, дето я хейтвате.

158

истината е

преди 5 години

В БЪЛГАРИЯ МИЛИОНЕРИТЕ СА РЯДКОСТ, ОБАЧЕ, НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ СЪСТЕЗАТЕЛКИ, СЕЛЕКТИРАНИ ОТ РАЕВА БАЩИТЕ ВСЕ ТУЗАРИ.