9

Анонимен

преди 5 години

Развитите западни демокрации имат много грехове да плащат.......................лошото е, че държави като България ще изгорят заради малоумната им политика!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Като говореше Кадафи какво ще стане с Европата........................западните демократи го убиха като куче....................сега да си берат плодовете от малоумната политика!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Са кво на *** ми дойди ми ли ще си играем ? Щот тези индивиди не зачитат законите и правилата на европейците значи и ние не трябва да зачитаме техните да бъдат върнати в Африка и Азия заедно с тия дето викаха добре дошли с мечета,сърнички,зайченца,сърчица и свещички !

6

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

5 , на този огън се пекоха семейства в Германия и Франция , а май и в Италия !!!

5

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

Немците отдавна скандират :" МЕРКЕЛ ВЪВ СИБИР , ПУТИН ВЪВ БЕРЛИН !" ! Това че 111-тите медии мълчат е ясно.

4

Анонимен

преди 5 години

До БАЙ ХОЙВсяко българско семейство с повече от един имот или апартамент ще трябва да го подари или преодстъпи на гости на Меркел.

3

Kukla

преди 5 години

Положението в Германия е малко по-напечено, отколокото се споменава тук. С миграцията е ясно че няма да се справят вече, положението е изпуснато. Медиите и почти всички партии говорят вече открито, че Меркел трява да се маха. Процентът на досегашните партии намялавя непрекъснато. Те до сега са имали гарантирано мнозинство и деца и внуци са били сигурно уредини с постове. Нещо като нашите БКП-ри от соц време. И сега поне за 1/4 от партийните места няма сигурност. Та борбата е за кокъла.

2

Анонимен

преди 5 години

Настанете и евролидерите в центрове извън ЕС за мигрантите е ясно, че нямат работа в Европа. Не може всеки мързелив африканец и азиатец да живее на гърба на работещите европейци .

1

Гуню

преди 5 години

Точно там където е сборния им пункт - Либия. Всичкито *** от африка отива в Либия. От там са и онези работи наречени лодки. Фабрично за 50 човека, но натъпкани 300