19

Анонимен

преди 5 години

17, Като стана въпрос за фейсбук се сетих за скеч на Мариан Бачев в ролята на Андреа.. " Това фейсбуката много странна история- да имаш десетки приятели, а да няма кой да те изплющщи!" ))))

18

Анонимен

преди 5 години

Хайде сега и на геймърите да им отпуснат пенсии като на хора с увреждания та да могат да си седят в къщи и да играят на воля, а баламите да работят.

17

Анонимен

преди 5 години

Ще стана ли нормален око спра да играя игри и стана хомосексуалист?

16

Анонимен

преди 5 години

То е болестно състояние и да гледаш кой ти пише във фейсбука или да гледаш как са оценили коментара ти в даден форум...като този например. Аз й казвам да излезем, тя ми пише като ненормална от фейса без да иска среща.

15

shady

преди 5 години

Не съм особено съгласен. Напр. аз като си взех геймърски лаптоп в началото на 2013 г. близо 2 години всеки ден цъках игри докато не ги превъртя - 4-те Crysis-а, Far Cry 3, 2-те Metro, 3-те Dead Space, Battlefield 3 и 4, Bioshock Infinite и др. Само че от 2 години и половина играя много рядко - имам нови, които не съм ги пипал. Имам един познат, който само си ръчка колите до среднощ, пробва ги, сменя ги често, ама не е монтьор. Дори съм го виждал зъбите да си мие в колата. Та и той ли е болен ?

14

SS

преди 5 години

значи ГЕЙмърите са болни а ГЕЙовците не са бафги в СЗОто

13

Фактически!!

преди 5 години

Нормално самата дума болест е измислена от човека и не значи нищо реално погледнато.Сиреч човека може да постави под думата болест всичко и всички както и да ги извади после в зависимост от интереси заплащане да бъдат извадени поставени и тн.

12

Селтака

преди 5 години

Копирате прекалено много новини ...не трябва да се казвате журналисти, а копирачи.

11

Анонимен

преди 5 години

До 4Погледни едно спортно събитие в България.Локви урина,повръщано кървища ,линейки доста полиция винаги палят огън и гърмят бомби.Ако не се ръгат с ножове си чупят зъби кост и така нататък.Сравни го с едно гейм събитие в БГ.Млади хора слушащи електронна музика гледат други как играят компютърни игри.А за джендърите- погледай един парад на тия- според теб нормално ли е 150 килограмов чернокож да се облече в латексов клин да се качи на високи токчета и да крещи,че иска така да ходи на работа?

10

Анонимен

преди 5 години

Няма работни места и бъдещето е на покера и търкането на билети,

9

Бау

преди 5 години

Има хора, които са пристрастени към игрите. Играят постоянно и всичко, и се вълнуват само от това. Има хора, които играят понякога за удоволствие. Първите имат проблем.

8

Анонимен

преди 5 години

Аха геймарите са психично болни ама травестите който реално имат Gender Dysphoria не са така ли?

7

Warhammer

преди 5 години

А *** реклами и ''предавания'' по всички телевизии, от тях не се затъпява повече. Вечер след работа по-добре да поиграя 2-3ч. отколкото да им гледам глупостите на нац. телевизии. Добре, че сега има световно поне.

6

Анонимен

преди 5 години

То да висиш и прекалено много в този чат е същата работа.

5

Псхично болен

преди 5 години

Аз съм с такова, мога ли да получавам помощи като болен и да си седя, да си геймя вкъщи?

4

ДО 2

преди 5 години

До АнонименИ какво пречи и двамата да сте ненормални??

3

Fck

преди 5 години

Значи ся и геймърите били луди. Абе то нормален човек остана ли да ходи по тая земя :)))))

2

Анонимен

преди 5 години

ако си геймър си психично болен ама ако се разхождаш по улицата на високи токчета по ***,силиконови цици и брада си нормален?!Май тия от СЗО нещо много много не ги бива с главите.

1

zeus

преди 5 години

Ясно, махнахме пeдepстията от болестите, сложихме геймърите, СЗО да го...като вятъра ;)