7

Анонимен

преди 5 години

Дайте им имената и какво са работили!

6

Анонимен

преди 5 години

Държавата чак през 2005-та година прие закон частниците да се задължават да плащат осигуровки на служителите и работниците си. До 1990-та законът важеше само за държавни служители. От 1990-та до 2005-та голяма част от хората работеха при частници без договори. После защо били тези ниски пенсии. Ами заради това, че след 90-та година никой не помисли за такъв закон.

5

Анонимен

преди 5 години

Тавана много отдавна се знае че е незаконен, още откакто са го сложили.*** нямало пари в държавата... Като няма пари намаляте депутатските и всички чиновнически заплати и давате на тези, които са им отчислявали пари за пенсия от заплатата. И защо няма никой в затвора за кражба на пенсионният фонд?Комунистите два пъти ограбиха пенсионният фонд, веднъж ограбиха пенсионният фонд на Царство България, и после втори път ограбиха пенсионният фонд на НРБ.То бива низост, подлост и ***, ама това...

4

Анонимен

преди 5 години

Както и да ги `вдигате` пенсиите пак са далече от минималната за ЕС. И ОТНОВО И ПАК сме на дъното. Пък Борисов нека си се хвали със Западни Балкани.Днес в 21 век хора в България гладуват. Да не говорим да отделят пари за лекарства.Що така бе, гербери? Нали всичко беше на 6?

3

Анонимен

преди 5 години

*** е, че през целият си живот съм работил, но голяма част е била нелегално. Просто мафиотите комунисти "бизнесмени" така те взимаха на работа без договор и така работиха мнозина в продължение на години. Другият филм беше да те назначат на временен договор и после се водиш неработещ при тях. Или те назначаваха на 4 часа че работиш и пак крадяха и не те осигуряваха.Откъде стаж за пенсия? И после с минималната пенсия от 200 лв. как се живее?Хората неслучайно бягат от тази държава.

2

Анонимен

преди 5 години

Държавните хрантутници ще затрият държавата.

1

Burzum

преди 5 години

Държавна номенклатура!