79

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

само да питам, "поддържащите дискусията" на алтън ефенди всичките ли са с килийно? мирогледа и правописа им е като на 10 годишни хашлаци дето са предрусали с каунтърстрайк. то са брутални автомати, пешеходци по магистралата, скачане на спирачки при 150... читалищна работа.

78

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен77само на стиви уондър му не стана ясно, че шумкарчето го е снесло от турски газеняк, шото не е било "под влияние". само че щото е с положение медиите хапнаха неговата гледна точка, и сега се опитват да докажат че няма сестра.

77

Анонимен

преди 6 години

А може да бъде толкова лесно. Сега глобяват двамата водачи с 1000 евро, взимат им половината точки, за предпоставка за ПТП. На бабаита отнемат пистолета и разрешителното и му дават 3 месеца условно за хулиганска проява. Случая е решен.

76

Пример за ЕС държава

преди 6 години

Пистолети, Мафиоти, Дрогирани Пишлемета това е ***..

75

москвич-бракма хо хо

преди 6 години

Българоно ти вярваш ли на депутат и то комунист ??????????

74

Анонимен

преди 6 години

По Тракия за Бургас преди година - изпреварвам няколко коли със скорост ~140 км, отзад за секунди се появи някакъв и постоянно взе да присвятка, сякаш мога веднага да му освободя лентата. Завърших маневрата, прибрах се в дясно и онзи се изравни с мен и после тръгна да ме притиска надясно. Аз не се мръднах обаче, приближи се много близо и като видя, че не реагирам на заплахите му да ме измести, даде газ и изчезна. И-д-и-о-т-и всякакви.

73

До Начинаещ шофьор

преди 6 години

Вярно е, че в Германия на определени участъци от магистралите няма ограничение на скоростта. Не важи навсясъде. Където има ограничение, дори разрешената скорост да е 40км/ ч, например поради ремонт, то се спазва от всички. Иначе получаваш по пощата снимка на колата си, плащаш солена глоба, отнемат ти книжката за различен период от време и ти вземат точки. После можеш да се оплачеш на арменския поп и ако ти стиска, пак да нарушаваш правилата.

72

Анонимен

преди 6 години

селските хитреци хич не им издиша историйката... само малко. Интересното е че никой не казва като е законно притежаван пистолета, боен ли е какъв е

71

Анонимен

преди 6 години

Ако живеем в цивилизационна държава всеки самозабравил се к*ретен, трябва да получи заслужено наказание. Как ще се случи това в България е необяснимо за мен.

70

се се се ре - умре

преди 6 години

А когато комунистическите изчадия ни убиваха и кръдяха защо ни реваха

69

Анонимен

преди 6 години

Е как ще да е бързал толкова много а после да е карал успоредно с другаря депутат?тези дето бързат, като се освободи лентата се изстрелват, не карат с бавна скорост.Отделно като ги спря КАТ по-бързо ли се предвижват? сега трябва да му отнемат правото за притежание на оръжие.отделно глоба за нарушаване на общественият ред.

68

Анонимен

преди 6 години

*** скоро не я е блъскало такси мамицата и крадлива

67

Анонимен

преди 6 години

Приказват се много глупости тук. Всеки има право да заеме лява лента, за да изпревари. На вас не ви ли се е случвало *** да ви светят отзад с над 150 км/ч? Аз осъдих един *** за това, че ме настигна и заблъска през сваленото стъкло и пред свидетел (съпруга ми) затова , че спрях на пешеходна, да мине един дядо. Тук става въпрос за *** от групата. Левски имам роднини от там знам за каква ромска *** става въпрос

66

Българин

преди 6 години

Всички знаем що за стока са депутатите и особенно от бсп крадци лъжци и убийци

65

Барселона

преди 6 години

До 65...вярно е но само на скоростните магистрали... там можеш да впрегнеш всичките коне...

64

Анонимен

преди 6 години

100% комуниста се е правил на мутра това им е във природата

63

Анонимен

преди 6 години

Това крадливо недоразумение, щяло да внася законопроект, който да задължава всички в колите си да имат видеорегистратори. Аз пък искам неговият да е закачен денонощно на реверчето му и да снима, как нищо не върши, а само краде. Пъчило се е по пътищата с картата си и се е правило на велико, като оня ченгесар по Гергьовден. Да се радва че не са го разкрасили, а си има нужда.

62

123

преди 6 години

До БългаринИ като гаджето си серьожата. Нищо чудно да е вътрешен конфликт в самото бсп. Или от герб да са му го пратили. Не е било заради скоростта май май. Но щом екомунист, значи лъже или премълчава нещо.

61

Начинаещ шофьор

преди 6 години

Абе малко извън темата ама да попитам: вярно ли е, че по магистралите в Германия няма ограничение на скоростта?

60

москвич-бракма хо хо

преди 6 години

Кой би повярвал на депутат и то от бкп