73

Анонимен

преди 5 години

До Кратун Държавата Каца без дъно но ви плаща пенсиите , скоро и каца няма да има.. Тогава си търси пенсията от предателите и изменниците дека работят на запад..

72

Анонимен

преди 5 години

Фондовете са рискови, норак е по-добре от финансовата култура ,която демонстрира българинът- пари през терасата, пари за билетчета, за еврофутбол, пари в детозити с отрицателна доходност.....

71

Do 72

преди 5 години

То па и за какво ги наливат тия пари за данъци. Мислят си че като се пенсионират и се върнат ще им се поддържа - инфраструктурта, сигурност, здравеопазване. А те загиват с всеки изминал ден. Само могат да се върнат, да ги предат доброволно на държавата, или да заличат партидите комунални услуги, поради заличаване на селото, или ако е в малък град - поради ненамирането на реален купувач.

70

Кратун

преди 5 години

До Анонимен 76Стига с тези предатели и изменници. Каца без дъно не можеш я напълни. Ако им предатели и изменници, то това са тези, които продължават да ограбват България.

69

Бъдещ Пенсионер

преди 5 години

Това са броени транзакции 1,7 милиарда .... Колко души носят пари на ръка, които никъде не се отчитат. Давам за пример само Транспортния бранш където се кара на командировки и минимални осигуровки 560 лева......които реално са за осигуряване а другите 2000 евро месечно къде ги смяташ, слагай 2000 евро средно на шофьор x 100 000 души тираджии в сектора ми че това са 2 милиарда само от тях...... пък те дори не се водят емигранти...а реално са като отчетеш осигурителния доход. Не съм *** ;)

68

Анонимен

преди 5 години

На соросоядите пак Русия им е виновна , а предателите и изменницте дека избагаха на запад да хранят чужди пенсионери - добри..

67

Анонимен

преди 5 години

Като сметнеш колко са стрували на държавата българските имигранти тези пари са нправо смешка. Да им се взима гражданството на тези лалугери.

66

До бъдещия и Работещ

преди 5 години

Всичко ще затихва с времето, каквито и данни да имате, е в намаляваща прогресия. Просто наливат, защото не са отишли от хубаво и "инвестират" да си доотгледат децата, докато ги "дръпнат" и тях или пък те се върнат и доизхарчат спестяванията си ..., грижат се за стари родители, а това дето отвън наливаш пари, за да храниш чужди магазини и покупка на чуждо производство няма бъдеще.

65

Анонимен

преди 5 години

Пари за пенсии може да няма ама 20 милиарда да ги дадем на братска Русия ще намерим.

64

Анонимен

преди 5 години

До Работещ Наливат 1 милиард , пари недостатъчни да си платят само данъците на наследствените имоти

63

Анонимен

преди 5 години

До гербизиран герберСамо така!ДАли ще си със 200лв при ГЕРБ или с $5 като при Виденов все тая.Важното е е да убием БСП!

62

Работещ

преди 5 години

До Бъдещ ПенсионерБългарските емигранти наливат по 4-5 милиарда на година в Майка България и благодарение на тях се крепи икономикатаХахахаха, наливали те....абе ***, що се излагаш бе?Постъпленията от емигрантите са 1,7 милиарда ЛЕВА на година

61

Анонимен

преди 5 години

Нека да ви хранят предателите избягали на запад , да видим колко ще ви изхранят ..

60

гербизиран гербер

преди 5 години

и без пенсия оставам, само да не са комунистите. Мачкай Бойко

59

До бъдещ пенсионер

преди 5 години

И знака пред демографския потенциал е?

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57Н А Р О Д Е Н С Ъ Д !!!!! България е продадена,!Продадена на братска Русия!

57

Анонимен

преди 5 години

За всичко е виновна държавата , само предателите и изменниците дека избягаха на запад вина немат.. То трябва някой работи за да може друг вземе пенсия.. Навсякъде всички пенсионни системи са такива.. Там където бягат предателите тези проблеми предстоят - черен африканец бял пенсионер няма да храни, както ром няма да плаща пенсии на българи.

56

Бъдещ Пенсионер

преди 5 години

Не съм споменал никъде Демографска криза а демографски потенциал.... Демографската криза е игра на думи просто. Българските емигранти наливат по 4-5 милиарда на година в Майка България и благодарение на тях се крепи икономиката, пенсиите обаче се крепят само на осигурителите, а повечето Български работодатели явно правителството няма интерес на този етап да ги задължи да плащат реални осигуровки. Та това с демографската криза си го измисляме да си намираме оправдание....

55

Ти

преди 5 години

До АзТук герб намират начин само как да ни държат в мизерия и васално положение спрямо анкара берлин козяк и йерусалимВикаш германците изкупуват имоти и купуваме от тях газ, пък турците ще ни строят АЕЦ за 20 милиарда, а от американците купуваме най-скъпите бензин и дизел ?

54

Аз

преди 5 години

Защо мислите че герб искат да влезем в ез? Резерва от 42 млрд ! Ше бъде изхарчен по метода дянков борисов, като парите от здравната каса. А от там нататък оправданието защо няма пари, ще бъдв ЕЦБ не дава! Герб са мафия