8

Анонимен

преди 6 години

Тръмп не може дори да се облече и да си сложи перуката сам. Вие къде го пращате да крои планове хаха. Президентската позиция е предимно церемониална. Има няколко президента в краварската история, които са дръзнели да взимат решения сами, и всичките са свършвали с куршум в главата.

7

Анонимен

преди 6 години

Тия кравари нямат акъл. Достатъчно е 3 големи китайски компании да спрат да произвеждат за краварски компании и икономиката им ще се срине.И в интерес на истината, почти всичко, което Китай внася от ФАЩ всъщност се произвежда в Китай...

6

Анонимен

преди 6 години

До 4По смешен коментар нямаше как :))) хахахаххаТи грам идея нямаш от икономики , защо не си копаеш картофите.

5

Анонимен

преди 6 години

Ако се наложи едно пълно търговско ембарго на ФАЩ, ония ще се вдигнат на революция след по-малко от година.Без да смучат кръвта и живеят на гърба на целия свят не могат. Тяхната схема е "някой друг върши работата, ние взимаме парите".Малкото работа, която се върши на тяхна територия се върши от нелегални имигранти.

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 2Китайците са най-лесни ще започнат да консумират произведеното в Китай вместо да го изнасят за САЩ.

3

Анонимен

преди 6 години

Китай бавно и сигурно влиза в играта на Тръмп. А както е известно играта се печели от създателя.

2

Анонимен

преди 6 години

Истински световни войни е вече невъзможно да има,затова световните търговски войни ще стават все по атрактивни.Китай няма шанс в тази война,тъй като икономиката мъ е изцяло зависима от износа.САЩ има да изхранва 300 милиона гърла,Китай 1,5 милиарда.

1

zeus

преди 6 години

Търговската война започна и ще е по-страшна от конвенционалната. Сега ще стане ясно кой има истинска икономика и кой надут балон, за съжаление ние сме от втория вид :)