56

ОПА

преди 5 години

ГЕРМАНИЯ Е ТОТАЛНА ***-----ПРОПАДНАЛА ДЪРЖАВИЦА....АРАБИТЕ ГИ ТРЕПАТ КАТО МУЗИ..ИЗНАСИЛВАНИЯТА НЕ СЕ БРОЯТ....МЕРКЕЛИЦА Е ДЪРТА УРОСПИЯ И ТРЕБЕ ДА СИ ОДИ..ДЖЕНДЪРИТЕ СА КОМУНЯШКИ КОПИЛДАЦИ,ПЛАТЕНИ ОТ КОЗЯК...ГМО

55

до 12

преди 5 години

Не се притеснявай, ако трябва с камиони ще пътуват с риск да измрат там само и само да се докопат до социалните и жените в Германия. И да ги вържат няма да ги задържат в България, Гърция и където и да било точно защото там са далеч по-малко толерантни и ще ги бият и тероризират и после ще ги изритват обратно от кочините от които са изпълзяли. Иначе къде по дяволите ще ходят като Австрия затвори кепенците? Унгария и тя - как изобщо ще стигнат до Германия?

54

Fck

преди 5 години

Освен ,ако не отвори Биркенау и не поднови товарните превози с еднопосочен билет. Тогава ще е най-обичаната канцлерка. Иначе ще я свалят за една нощ. Германците са велик народ да възстановиш от руините една държава с непосилен труд и после да ти се заселят някви Араби,Турьи и сяква друга *** да ти ядат от манджата,данъците и да правят проблеми. Щото истината е ,че те само тва правят. И аз бих бил бесен!!!

53

България е въа НАТО

преди 5 години

Няма по голямо зло за България от пиян руски ботуш да ни мачка пак

52

Българин

преди 5 години

100 рубли = 1 ЕВРО хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо хо

51

се се се ре - умре

преди 5 години

Ако алкашите нямат газ и нефт ще мрът от глад 100%

50

москвич-бракма хо хо

преди 5 години

От москвича никога МЕРЦЕДЕС няма да стане прости пияни руски ***

49

Пиян руснак

преди 5 години

Меркел е по голям мъж от ***

48

яНКО Робев

преди 5 години

Няма по - гадна бабичка от тази

47

се се се ре - умре

преди 5 години

Къде е Германия къде е *** расия ???????

46

майки в палатки?

преди 5 години

Andrea никога не ходила за рождения си ден на Божи гроб.А младиа ципак Бъдя Боядисоф оня ден се прегръща с мъжки попове и им целова органите бъъъъш за рожденниа си ден.Попе да се кюлимафне килимуфтата!А Борисов изобщо не е целувал чужди мъже, ноооо май , а, ко каза, ъ ъ ъ , неможе да бъде. квооо Симитлийксия кмет бил пукнал от ревност. малеееее. Министрър Предателя бил теПерастин ли бе? немо да бъде. тва са долни лъжи, и проклятия. я ски колко такова и още много такива разни дето ич немо

45

Анонимен

преди 5 години

САЩ са най-голямото зло. От тях иде всичко това. Европа е окупирана от американците, които са слуги на ционистите. Кой запали целия БИ и създаде бежанския проблем? Кой създаде глобализацията и мултикултурните общества? Кой печели най-много от износ на войни и смърт? Антихриста е в САЩ.

44

Анонимен

преди 5 години

До God bless USAА кравария каква е? 50 милиона латиноси, 50 милиона черни и още толкова реднеци. Бачкат денонощно, нямат отпуски, нямат здравеопазване, умират по улиците и се гърмят. Една гигантска работилница. Айде марш към краварника, безродник. Европа си е Европа.

43

La France

преди 5 години

Меркел трябва да си ходи. Европа е най-доброто място за живот, нека го запазим такова. Долу фашистките щати.

42

Анонимус

преди 5 години

Прогнозирани безредици в Германия Февруари 201930%вероятност за гражданска война ако Меркел бъде свалена Икономическа криза ,фалит на страната ако остане ,до 3 години

41

Handel

преди 5 години

Алчното за власт бабище и майка си ще продаде за да остане на върха поне за няколко дена още. Време и е да върви където и е мястото - на бунището.

40

Анонимен

преди 5 години

Зелке колко ти плащат на крадена статия ако не е тайна?явно ти се налага доста да крадеш..........

39

Хайнрих

преди 5 години

След време,ако националсоциалистите вземат властта първата им работа ще бъде да напъхат бабущарника в дранголника безусловно.

38

КУРТИ

преди 5 години

До Анонимен 65 : има и още по отвратителна и гадна Тереза зМей !!!

37

ЦВАКО

преди 5 години

А ТИКВУН НА КОЙ ЩЕ СЕ МАЗНИ ???????