32

хюго бос до турчин

преди 5 години

Ами не, не е така. Говори се на езика на държавата, задължително инавсякъде. Вкъщи говори какъвто искаш. А като не разбираш български, с куфарите и се прибирай в анадола. Който чувства родината си анадола, да се прибира там- и без това сте чужденци и много се заседяхте тук.

31

Анонимен

преди 5 години

Става дума за държавни учреждения! Трябва в държавните ни учееждения да се ползва само държавният ни, официален език!

30

Анонимен

преди 5 години

малко останахме българитето или роми илигерберасти ни управляватиди в гърция и виж нодписити на магазините - на гръцки - има и на латиница но с по-малки буквивиж нашите търговси улици тук там на българскиа се пъчим че сме дали кирилицата на светатова е истината българите с ме в малцинство и неможем да си защитим нещо с което само можем да се гордеемда живее продажното гербава *** во главе с главната кратуна на нещастната ни страна- то държава няма- затова и няма да има език

29

Анонимен

преди 5 години

Също е разрешено да се използва и руския в държавната администрация.

28

Анонимен

преди 5 години

Кел файда, като 90% в администрацията са неграмотни та се пръскат.Среден успех по БЕЛ от матурата 4,24 - там да си съсредоточат енергията по-добре.

27

Анонимен

преди 5 години

Тогава да се забранят на българите да пеят български песни и хора и да развяват бг знамена в Америка и Европа,хората трябва да си пазят езика и писменоста

26

хюго бос

преди 5 години

Крайно време е всички надписи да бъдат на бългрски. Не може полицияа да бъде на английски, обидно е. Понякога се чудя къде се намирам.

25

Анонимен

преди 5 години

До турчина:След като ти се налага да дрънчиш социални помощи от нашите данъци, ще се наложи да говориш и езика ни!

24

До Турчин

преди 5 години

Това ,че един Българин ( Симеонов и неговите патриоти ) мисли така не означава , че всички българи мислят така....... Всеки може да си говори на какъвто език си иска ако ще и на Китайски да говори това , че знаеш повече езици говори само добре за теб. В общините и държавните институций също трябва да могат да говорят на колкото се може на повече езици.

23

Анонимен

преди 5 години

България не е либерална към другите езици.

22

интересно

преди 5 години

До Турчинабе защо не си пишеш по турски форуми , какво ми цапаш българскте сайтове Какъв си , с двойни гражданство , или си турчеещ се ??? Не се определяш като българин - твоя си работа . Предполагам като ходиш из Европата или някъде на север от Босфора се пишеш " българин" . Ти нали знаеш , какви сте за турците - едни най обикновени роми Но ми е интересно - в Турция ли живееш или в България , или си най-обикновена дразнеща форумна мишчица ???

21

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинМасово е прието да се говори на английски, ако си отишал в страна където незнаеш офицялния език. В Европа има 50 страни и няма как да очакваш всеки да ти знае родния език и затова е прието да се говори на английски по хотели и заведения и тн.

20

ШибиРиби

преди 5 години

Тая държава както се изразяваш не личи да е твоя. Какво си се загрижил толкова за нея. Говори си ако искаш и на китайски ама не очаквай да те канят за държавна работа. За държавата работят хора които я уважават и обичат а не хора които поставят личните интереси над държавните. Аре до утре в 10

19

Анонимен

преди 5 години

Очакваме патриотите да поставят ултимат към Епъл с искане за кирилизация на техните устройства.

18

stomin

преди 5 години

До Турчинхм... всичко е според ситуацията ти колко отворен беше 89-та

17

Анонимен

преди 5 години

"Според новите текстове чиновниците, които говорят или пишат на език, различен от българския, ще бъдат санкционирани с глоби между 1000 и 5000 лева."И ако един чиновник говори на английски с цел да го разберат, то означава, че ще го глобят.

16

Анонимен

преди 5 години

Нама що голям патриотизъм е това дааа и баламите го разбраха

15

Анонимен

преди 5 години

отстранение е болката на болестта ви, най-вече на зелените!

14

Анонимен

преди 5 години

Че то ако един полицай няма надпис на английски и спре чужденец то чужденеца няма да разбере какво става и кой го спира.

13

Анонимен

преди 5 години

Администрация.каква ти англия.това е България .