52

Анонимен

преди 6 години

този дебелак откри топлата вода

51

Анонимен

преди 6 години

Какви са тия *** на снимката? Това ли е лицето на Българската армия?

50

до46

преди 6 години

хайде не споменавай миналогодишния случай, там няма нищо общо с това френски или руски е бил....сещаш ли се

49

Krom

преди 6 години

До ... тоя е толкова Македон колкото ти си викинг. Просто поредния омазан трибуквеник който се дърля из форумите за да "осмисли" жалкото си съществуване. Не заслужава внимание. Влезеш ли в тона му, значи си на неговото ниво. Той това чака.

48

Krom

преди 6 години

Светла им памет на пилотите! Хайде по малко разбирачи от всичко и повече специалисти в собствения бизнес, моля. Това е 30 годишна машина. Без значение, че Ми 17 е един от най сигурните хеликоптери, това си е 30 годишен хеликоптер. Умора на материала има. Вечни неща - няма. Нека почиват в мир момчетата. Но военната авиация и смъртта вървят ръка за ръка. Хората които сбъдват мечтата си да станат военни пилоти знаят и приемат това. А писалите тук специалисти нека уважим паметта им.

47

СС

преди 6 години

Изключително *** коментари!!! Техниката се поддържа и този е бил в летателна годност! Експлоатира се без прекъсване и аварии са нормални! Ако ви е страх да не ви се стовари нещо на главите, си стойте у вас! (въпреки , че там гаранция няма)! Не съдете за военната летателна техника по собствените си коли, които окичвате със свински опашки и с тел!

46

бмп

преди 6 години

По една ТВ тази сутрин, авиационен експерт доказа колко е зле г-н министъра. Да, за Каракачанов иде реч. Пилотите били много опитни с 5-600 часа. Само че, като се раздели на годините стаж се получава по приблизително 25 часа на година, при изисквания на НАТО за 160...

45

Дъртий

преди 6 години

Вероятно, може би, ама друг път. И това е военният министър "МожеБи!". Грух, грух, грух.

44

Виктор

преди 6 години

500-600 летателни часа са нищо. Хората са нямали достатъчно опит. Съболезнования на близките. Бог да ги прости загиналите.

43

За

преди 6 години

тези които говорят за руски бараки- припомнете си миналата година до Камчия какъв вертолет падна, и на колко години беше!

42

до40

преди 6 години

абе чук, технически изоравен означава че е допуснат до полет след неибходимата проверка и че вдички агрегати са в рамките на годност по време и отработени часове в полет. Как да ти го кажа просто.

41

Анонимен

преди 6 години

Армията не е променена от соца. Кражба на вреве, гориво и каквото падне.Отговаря колектива на шапкатаВсичко се завазва при ревизия.

40

...

преди 6 години

От всичките 5 въртолета които имаме в армията, само този летеше. И той падна. Каракачана на какво е министър? То няма нищо в това министерство..... има 2 самолета които са за ремонт и 4 въртолета които са приземени вече години наред, защото няма пари за ремонт. На какво е министър тоя?

39

123

преди 6 години

УНИКАЛНА ДЪРЖАВА Народа гладува, тези ще купуват самолети вертолети за да ги блъскат и да си играят....

38

...

преди 6 години

Истината никога няма да излезе наяве. Каракачана сам си противоречи, преди малко гледах интервюто по телевизията. Казва че въртолета е технически изправен а е паднал поради техническа неизправност. Как хем не е счупен а е паднал защото се счупил??? Аз ли не мога да го разбера или тоя говори пълни глупости?????

37

Анонимен

преди 6 години

Това май беше последния хиликоптер в БА.

36

Анонимен

преди 6 години

35 е абсолютно прав!Жертви сато аргумент.

35

бивш авиоинженер

преди 6 години

навремето кат завръших ойдех да си тражим работа у вертолетнио у Софетознаете го зад летището та едно че предлагаха мин заплата па и друго не я даваха поне 6месеца е и те така за тия дет питат дека са младите кадри

34

истина

преди 6 години

Милиони левове отидоха зян ,,, Ще дадем милиарди левове за да може ПРЕЗИДЕНТА да си ИГРАЕ ДА ЛЕТИ на ВОЙНИЦИ уникална държава

33

До Каракасан

преди 6 години

Тези войници са жертви на онези които искат да покажат, че има нужда от пари, а имено, че са летели с риск знаейки вертолета може да се счупи всеки момент.