74

niki

преди 5 години

Не ми дреме кой с кого спи, но да се парадира с това е глупаво. Все едно хетеросексуалните да правим парад и да се развяваме ония ми ти работи. Имам много против отглеждането на деца от хомосексуални двойки, но останалото честно казано не ме интересува, стига да не ми навират в лицето тяхната си сексуалност.

73

Анонимен

преди 5 години

q mu spri parite na taq gnusut i vij kak nikoi nema da ide

72

читател

преди 5 години

Един от най-известните хомо, Ернст Рьом, създателят наSturmabteilung, по известна като SA, където мъжката любов е на почит.

71

MERSI NI SCHTY GI

преди 5 години

VZEMETE SI U VAS PESCHO I IVAN

70

Анонимен

преди 5 години

Според мен по принцип не е добре едно дете да бъде отглеждано от хомосексуална двойка. Но е за предпочитане пред хетеросексуални чалгари, което не е забранено, напротив масово е. Да, комбинацията чалга-гей е съкрушителна за детската психика.

69

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Все пак бъдете осторожни че в софето обикаля банда разярени путинисти готови да ви насилят

68

Анонимен

преди 5 години

Казват се някои истини, но определено не съм съгласен с тезата на автора, че обратните просто така трабвало да имат право да отглеждат и възпитават деца, нито внушението му, че "повечето" несъгласни с техните порядки били фенове на Хитлер.

67

секс маниака

преди 5 години

Не мога да живея в един град с прайдъри.

66

Анонимен

преди 5 години

KOITO SA MU MILI DA SI GI PRIEME U TQX ANADYNMU

65

Анонимен

преди 5 години

ИМАМ МНОГО СЕРИОЗНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СЛЕД 80-ТЕ ГОДИНИ ГЕЙОВЕТЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ С ВСЯКА ГОДИНА ПОВЕЧЕ !!! ПРЕДИ 80-ТЕ ДА СА БИЛИ ДО 10% А СЕГА МАЙ СА 20%РАДИАЦИЯ, ГМО И КАКВИ ЛИ НЕ ДРУГИ ГАДОСТИ КОИТО ЯДЕМ НИЩО ЧУДНО ДА ПОВРЕЖДАТ ЖЕНСКИТЕ И ПЛОДА И ДА ПРОМЕНЯТ ХИСТОЛОГИЧНИЯ БАЛАНС НА БЪДЕЩОТО ДЕТЕ!!

64

Анонимен

преди 5 години

ALOUUU DNES BG Q VSEKI OT VAS DA VZEME U TQX PO EDNA GEI DVOIKA KATO SA VI TOLKOVA MILI XAIDE DA VI VIDIM DELA TREBVAT TUK

63

Анонимен

преди 5 години

Пак ни отвличат вниманието с глупости. Цената на бензина пак фръкна нагоре.

62

Анонимен

преди 5 години

Като им обръщате внимание на тия болняци,така ще е!

61

extremist

преди 5 години

СТАТИЯТА КАЗВА ДОСТА ИСТИНИ

60

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67ТИ ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ В МОМЕНТА ГЕЙОВЕТЕ НЕ НАМИРАТ СЕКСА МЕЖДУ МЪЖ И ЖЕНА ЗА НЕ ИЗВРАТЕН :DАКО БЯХМЕ ПОНЕ 80% СПРЯМО ХЕТЕРОТО ЩЕШЕ ХЕТЕРОТО ДА СА ПРЕСЛЕДВАНИТЕ!!ИМАШЕ СТРАХОТНА КОМЕДИЯ ФИЛМ КЪДЕТО СВЕТА БЕШЕ ОТ ОБРАТНИ А МАЛКА ГРУПА БЯХА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И НЕПРЕКЪСНАТО ГИ ПРЕСЛЕДВАХА БЕШЕ ЯКО! ВЪВ ФИЛМА ВЪПРОСА С РАЗМНОЖАВАНЕТО БЕШЕ РЕШЕН! ЖЕНИТЕ ДАВАХА ДЕЦА НА МЪЖКИТЕ ДВОЙКИ ДА СИ ГИ ГЛЕДАТ А МЪЖЕТЕ ИМ ДАВАХА БЯЛО ЗА ДА ЗАЧЕВАТ И ТЕ ДА СИ ГЛЕДАТ ДЕТЕ ДВЕТЕ ЖЕНИ!

59

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 67"Според мен хомосексуалните вървят по пътя на веганите". Така е !Разбрали, че веганите прокараха в детските градини тяхното меню. Децата ще ядат киноа!Тея тука откраднаха тяхната дъга. Чакаме още глупости!Нали се сещаш колко има държава, като изостави децата на тази нация и се краде от тях!

58

Анонимен

преди 5 години

Я кажете по колко кинта им дават НПО-тата на организаторите и на тарторите на един такъв "праид"?

57

Мдаа

преди 5 години

Само за четири месеца ток, газ, парно, вода - поскъпнаха безобразно 24%, от юли 30 %.Готвят ново увеличение. Зимата сметка под 200 лв. няма да видим.Само, заради ЮП и Инстабулската Конвенция ГЕРБ трябва да се махат.Реже лентички на чужди проекти.Гати и пародията, и цинизма.Нагли, по-нагли, най-нагли!

56

Анонимен

преди 5 години

НАЙ-ЧИСТИЯ СИМВОЛ НА ДОБРОТО В ЛИЦЕТО НА МНОГОЦВЕТНАТА ДЪГА СЕГА СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА СИМВОЛ НА РАЗГУЛА, РАЗВРАТА И ПЕРВЕРЗИЯТА :DКРАЖБАТА НА ДЪГАТА Е ДОЛНА ПОСТЪПКА В ТОВА СПОР НЯМА!

55

Тъпанар

преди 5 години

Организаторите на този прайд, както и асоциациите, които ги финансират, както и хората управляващи тези асоциации, много добре знаят как да постигат целите си и да манипулират масите. Истината е, че изобщо не ги брига за обрат.ните, а преследват собствените си политически и финансови интереси. Същото важи и за всички веган, еко, *** и прочее структури. Няма да се изненадам, ако се окаже че една малка група хора финансират всички тези пръчки, с които се рови в лай.ната