52

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕ, ЧЪРЧИЛ Е КАЗАЛ, ЧЕ ЕВРОПА СВЪРШВА ТАМ, КЪДЕТО ТОАЛЕТНИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА МИРИШАТ. ТОВА МЯСТО МАЙ ЧЕ Е ДОСТА ПО НА ЗАПАД ОТ ДНЕПЪР.Вместо да пишеш глупости,прочети история,защото до 15-16 век западняците не са знаели какво е баня и тоалетна и са се изхождали на улиците,докато във Византия,България и изтока това е било традиция и са имали цели водни системи в градовете.И западна Европа забогатява пак благодарение на изтока,чети ,чети,преди да пишеш глупости!

51

Анонимен

преди 6 години

Германия започна строителството на Северен поток 2.

50

Европа

преди 6 години

Чакаме алтернативаната газ от Азербайджан, Таджикистан, Туркемнистан, Казахстан, Египет, Алжир, САЩ, Канада, Норвегия, Катар, Румъния, Италия. Имаме си алтернативи, няма да купуваме от Газпром руска газ през Турция, неее, той Борисо ходи за друго да се моли, не за Южен Поток.

49

Анонимен

преди 6 години

Да да Русия точно така ....и икономиката и се сви с 900 милиарда. Външния дълг пак се качи яко - 600 милиарда. Руската икономика не произчежда почти нищо. Другото е празни приказки

48

Анонимен

преди 6 години

44 продължаваш да се излагаш. Турски поток с една тръба за вътрешна консумация ,едва ли ще обърка Европа. Европа си намери още една камара източници като Египет, Туркменистан,Азърбайджан, Алжир,Румъния и чак Кипър ако не знаеш >Италия отказа продължение на Турски поток защото не й трябва. И Путин умря.Та извика нашата рсуак *** да иска пак тръба през България ,че иначе няма накъде. Ердоган пак го извози, както винаги

47

Анонимен

преди 6 години

Чърчил също е казал, че там където започнат да ядът шкембе чорба свършва цивилизацията и Европа.

46

Анонимен

преди 6 години

Дори в Брюксел в Европейския парламент България беше изобразена на огромната карта на ЕС като турска тоалетна. Случайност, а? А както знаем от такива тоалетни не се носи особено приятна миризма, разбирате ли намека евроапейци, целувайте *** на Чърчил и англосаксонците и плюйте по Русия.

45

Анонимен

преди 6 години

Чървил е казал, че само българите си честитят баня. А ако миризмата на тоалетните е критерий да си в Европа, то България от всякъде вони и в този смисъл едва ли може да се каже, че е в Европа.

44

Анонимен

преди 6 години

Горбачов продаде империята със 100% отстъпка в цената - срещу обещания. Ще градим нов свят с пазарна икономика, технологии и суровини за всички достатъчно, без войни, всички ще благоденстваме. Е, видя се как благоденстаме всички - Европа благоденства, българите мият улиците и проституират в ЕС и пращат пари в България близките им да купуват вносни стоки второ качество от ЕС. Ама с Русия номерът им не мина, усетиха се и Путин ги ошамари.

43

Анонимен

преди 6 години

първо Г-8 като формат никога не е имало, формата беше Г-7 + Русия, Русия е поканена като наблюдател по времето н Г-7 за да не умре от глад, това Г-8 го измислиха в Русия, едва ли не Русия се била наредила до големите :))) на запад винаги използвания термин за формата е Г-7 плюс Русия

42

Анонимен

преди 6 години

Европейската част на Русия е по-голяма по територия от всички страни на ЕС взети заедно.

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕвропа не може да купува турска газ, защото Турция няма газ. Европа ще кушува руска газ от Турция на условия които Турция определя. Затова Брюксел спеши слугата Борисов и го изпрати спешно в Москва да проси от Путин някаква възможност за съживяване на Южен Поток, но Путин го гледаше студено и накрая му показа вратата а нашият се изсули унизен с наведена глава.

40

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Всичко е нормално!Всеки си защитава интересите!ХА ХА ХА Само коментиращите тук не си знаем интересите!Защото тук нас ни няма !Руските ,Азиатските ,САЩ или ЕС интереси са против нашите!Нормално- конкуренция!Но когато предлагаш двете си ръце , ти не предлагаш твойте интереси!Ти се продаваш за пари!А когато предлагаш стока , ти продаваш сам труда си!Разликата мебду двете е убийствена!Но никой от вас не го схваща!

39

Анонимен

преди 6 години

Е как ще е руска Европа като Русия е в Азия. Дефиницията че Европа свършва при Урал е измислица. Никога не е имало европейска цивилизация в "европейската" част на Русия. Европа свършва при река Днепър.

38

Burzum

преди 6 години

Путин -РУСИЯ-Първи коридор!Номер едно!

37

Анонимен

преди 6 години

38 пий хаповете. Никой нищо не му се моли.Чети адекватно ,а не твоите фантастики. Европа щяла да купува турска газ хахахахахахахахаххааххахахахаха Много се излагате Путьофилите

36

Анонимен

преди 6 години

Европа като субект не съществува. По голямата част от Европа е руска. Европа е един вид продатък на Евразия която се владее от Русия.

35

Анонимен

преди 6 години

Всички се изредиха да му ходят на крака на Путин, и Макрон и Меркел, даже Брюксле командирова спешно васала Борисов да проси да се съживи някак Южен Поток защото иначе ЕС ще купува руска газ от Турция, но Путин му показа среден пръст.

34

Анонимен

преди 6 години

ЕС е най-великия съюз, Европа е най-великия континент.

33

Анонимен

преди 6 години

До 24 Той зацепва ,ама вие не схващате.Четете какво казва Путин и после какво се случва. Който го прави , вероятно ще почне да харесва Боко.Боки поне 20% кво плямпа ,чат -пат нещо изпълнява. Този само се изхвърля и си противоречи. А Русия в какво е велика никой не знае. Та затова ти го казва човека .Велики изхвърляния от заблудени и нещата хора