335

Анонимен

преди 5 години

Сайта ви съден за Тероризъм , само такива коментари тука всички коментари копирани и пратени на Ердоган по имейл

334

Анонимен

преди 5 години

6666

333

Generalissomo FRANCO

преди 5 години

След огласяване концепцията на Давутоглу (бивш външен м-р и м-р председател на Турция) за разширяване влиянието на Анкара в пределите на бившата Османска Империя , Ердоган счита, че европейска (и християнска!) демокрация, като Австрия, няма право да защитава суверенитета си, и дори заплашва с ответни "действия".... Това е урок и за нас българите, какво да очакваме, ако експулсираме платени от Анкара имами !

332

Анонимен

преди 5 години

Ако беше в Турцията собственика на Инвестир АГ да търкаше наровете в Затвора ама у Булгарско си разграден двор

331

хаха

преди 5 години

От эаглавието на статията се раэбира, че Ердоган е станал християнин, и ще правим кръстоносен поход! ХАХАХАХАХА

330

Ciacev

преди 5 години

Ja si uspokoite nervata...i ne mi baraite s mrasni raki komshiite...tova e pohod na plusovete, ve hora...niakoi kazvat na plusovete krastcheta... :-)

329

No comment

преди 5 години

Тоя бунак ако тръгне да освобождава Крим,ще го бухат като свински даул до Анадола.А барабонките по *** му ще звънят като дайре на кюрдска сватба.

328

да

преди 5 години

какво ще направят турците в Крим, че не разбрах....?:))))))а после..????а, извинявай.."после" няма да има..само "стъклена пустиня" както им подсказа неотдавна Москва:)))

327

Су 34

преди 5 години

Като пътувам из Европа, никога не казвам, че съм Българин. Срамувам се. Обикновено казвам че съм от Сомалия или от Зимбабве, звучи по-престижно.---------Като си природно *** никой не ти е виновен!

326

Анонимен

преди 5 години

Ето такива хора загуби вашата скъпа НРБ като ястреба и други интилегентни и мислещи. Сега там останахте хора с мозъци развити без протеини.

325

Су 34

преди 5 години

Турците 2 пъти са обсаждали Виена. Ако решат пак ще го направят. Европа е плащала данък на Османската империя - сега пак плаща да не ги залее с "бежанци". Европа без армия е една голяма тлъста---------Точно така, два пъти са я обсаждали Виена и два пъти австрийците са ги разбили!

324

Анонимен

преди 5 години

Извинявайте., но Ердоган е този, който на практика гони турците от Европа, защото ги използва за свои цели. Както навсякъде. Абсолютен ретроград И нагъл в същото време. Действа подмолно и то основно чрез религията. На хората вече им дойде до гуша. На какво си играе? Той ще диктува събитията, представете си. И то там където изобщо не му е работа. Щял да отговори. И как по - точно? Ще заплашва с инвазия, така ли? Тогава е най - нормално Европа да го разкара от главата си.

323

Е

преди 5 години

На който Мюмюн България не му харесва-потурите,феса и Ориент експреса!

322

Анонимен

преди 5 години

До локум йокБългария иска да финансира попа на Желазната църква ама няма с какво.

321

к

преди 5 години

До ного просзначи ти вярваш в еврейската история според която "пра-българите" са монголоидно племе което е живяло в колиби !?промит мозък !как е възможно племе от коняри да разгроми наи-силната в света армия - Бизантииската или армията на "Светата Римска Империя" !?Турците са помохамеданчени насила !Ние също сме били покръстени насила !Така като сега ни завлякаха в ЕС и НАТО - насила !

320

Бор

преди 5 години

Хайдееее и туркоглавия чикагски трокаджия от силистренските села-Ястребинчето,дойде да *** от разстояние правоверни фетви за радост на Падишаха.Работата е сериозна.И днес ще отмъщава по вестниците на лошите българи,че преди време почупили кокалите на стария турски лешояд.

319

ного прос

преди 5 години

До кТи си болен бе. Прабългари и османци нямат нищо общо. Идват от различни географски области. Най-малко пък общ бог??? Драскач.

318

до Мустафа

преди 5 години

ОТИДЕТЕ ОТИДЕТЕ ДО КРИМ! ХАХАХА ТАМ РУСНАЦИТЕ ДА ВИ ОПУКАТ!

317

Мустафа

преди 5 години

Първо трябва да освободим Крим и нашите поробени братя-кримските татари!Пък после да тръгнем към Австрия и Лондон.

316

Анонимен

преди 5 години

защо не мразите Сърбите - та те ни взеха Ниш и Скопие !?защо не мразите Румънците - те ни взеха Влахия и цялото черноморско крайбрежие до сегашна Костанца (казвала се е Кюстендил) !?защо не мразите Гърците - те ни всеза Беломорска Тракия !?.Кой ти каза, че не ги мразим?Ние българите мразим всички.