26

Анонимен

преди 6 години

България е първа по смъртност в света. Процентно българите измират повече и от най-бедната и мизерстваща африканска страна, с тази разлика че в Африка правят много деца и компенсират, а българите и деца не правят защото българските мъже са станали импотентни от стрес и безпаричие а българките проституират в чужбина.

25

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея си произвежда всичко сама. Това е идеологията "Чучхе" - да си напълно независим. Северна Корея произвежда танкове, автомобили, лаптопи, смартфони, таблети, изстрелва сателити в Космоса, имат си даже собствен интернет, собствен фейсбук, не ползват шпионския проект на ЦРУ - Фацебук. Та, така като се замислия. Северна Корея са по-добре от България.

24

Анонимен

преди 6 години

Българите стоят най-ниско в йерархията при източно-европейските гастарбайтери. Голяма част от българските на Запад работят в кланици. Почти никой от тях не получава повече от 1000 евро на месец заплата. Повечето получават от 800? до 900? при 12-13 часов работен ден, при шестдневна работна седмица. От собствената си заплата, гастарбайтерите в кланиците трябва да заплащат леглото си - 200 до 290 евро на месец. Също трябва от заплатата си да купуват ножове, обувки и чували, нужни за клането.

23

Анонимен

преди 6 години

До никой не емигрира вВ България вече не остана население което да емигрира.

22

Анонимен

преди 6 години

Под жестоки американски санкции и икономическа изолация Северна Корея увеличи населението си от 10 милиона на 26 милиона. Членката на ЕС и НАТО България при американското партньорство от 9 милиона намаля на 6 милиона.

21

Осман

преди 6 години

Корейците са древен народ. И комунизъм да направят и капитализъм правят го както трябва. При нас комунизма се оказа недоносче а капитализма е още по зле.

20

Анонимен

преди 6 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

19

Анонимен

преди 6 години

КНДР произвеждат собствени компютри, телефони, ракети, танкове. България ги внася.

18

Анонимен

преди 6 години

До факт: хайде, дай факти тогава - в цифри, моля, не съчинения. Дай цифри как севернокорейците живеят по-добре.

17

Факт

преди 6 години

100% от севернокорейците имат много по-висок жизнен стандарт от 90% от българите.

16

Анонимен

преди 6 години

15 защото социалните помощи в САЩ и ЕС са доста високи ... СОЦИАЛНИ. :D Нека да си ги прибират, цял Ирак, Афганистан и Либия да съберат там. Целия среден изток, нали са им дружки и им дават демокрация и свобода.

15

Анонимен

преди 6 години

10 Но доста компании емигрират точно за Китай, Виетнам, Венецуела, Куба, и тн. и тн. А за Русия има много претенденти но пак идва едно нещо наречено ВИЗА. На 14 000 000 души е отказана виза за Русия за 2017, на 300 000 души е дадена виза за 2017г. Тъй че си провери статистиките пак. Китай също се радва на голяма популярност между европейците и хамериканците, нещо май започна да ги влече много социализма.

14

Анонимен

преди 6 години

До никой не емигрира вТочно така л всеки иска да емигрира в западна Европа и САЩ ! Въпреки ,че трудно се получава виза за САЩ , хората правят всичко възможно да отидат в САЩ , а не в Северна Корея ,Куба или в руската *** !

13

Анонимен

преди 6 години

Желаещия да емигрира в С.Корея - поспри малко с минусите, че много издайническо е така :D

12

Анонимен

преди 6 години

"Жизненият стандарт на Северна Корея е по-висок от този в България. Идеологията "Чучхе" постигна такива успехи, за които евроатлантическа и "демократична" България може само да си мечтае."ХАХАХАХАХАХАХА шегаджия

11

Анонимен

преди 6 години

Пич, ако можех да емигрирам в Северна Корея и да се махна от евроатлантическа България, веднага си стягам куфарите! Само че там не пускат българи, защото сме приятели на САЩ и не ни приемат на сериозно. И аз да бях на място на корейците и аз нямаше да взимам българите на сериозно, защото са васали на САЩ.

10

никой не емигрира в

преди 6 години

Северна Корея ,Русия ,Куба

9

Анонимен

преди 6 години

Жизненият стандарт на Северна Корея е по-висок от този в България. Идеологията "Чучхе" постигна такива успехи, за които евроатлантическа и "демократична" България може само да си мечтае.

8

Анонимен

преди 6 години

7 Може би защото има едно нещо наречено виза ... не знам дали си чувал за него. 2ро да много неща се знаят за СК, дори повече отколкото за ЕС ... и това е съмнително при положение че движението в СК и влизането е доста ограничено и контролирано. Дори бих казал, че има прекалено много незнайно откъде появила се и от *** по ***. Пример чичо му е Исус, 3 пъти го екзекутира по 3 различни начина 3 години подред. Коя друга държава има безсмъртен генерал? Забравих и леля му с 2 екзекуции.

7

Анонимен

преди 6 години

Хаха, ми като в С.Корея се живее по-добре, отколкото в ЕС, защо стоиш тук??? Понякога се изхвърляте толкова силно, че става очевадно, че ви плащат, за да пишете подобни простотии. Само че и най-глупавият човек няма как да ви повярва, защото за С.Корея вече се знае предостатъчно. Затова и не ви стиска да се преместите там, а висите тук и плюете за няколко копейки... Хайде, слагайте минусите, че и за тях се плаща