152

Анонимен

преди 5 години

Никжой не те е осъдил да си вечен васал. Сам си се осъдил, после ревеш.И на турците сам се беше осъдил, после като те освободиха започна да плюеш. Понеже друго в кухата ти глава не може да се роди.Погледни как живеят другите народи и се поучи на достойнство.

151

Анонимен

преди 5 години

Хора като Радев и ББ ме карат да ме е срам че съм българин. Няма по-големи слагачи от нас. Да бъде проклета онази минута когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка. Съден да бъдеш вечен васал руски заради руско-турската война. Който се гнуси от Русия да бяга далече защото бъдещето на България е в руската сфера. 5 века турско, последвани от 5 века руско

150

Анонимен

преди 5 години

Категориите са съвместими. Зависи от хората.Справка - Вишеградската четворка.Скоро няма да я стигнем с това темпо.

149

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантизъм и достоинство са несъвместими категории.

148

Анонимен

преди 5 години

Към Путин трябва да се ходи с достойнство. Като Орбан.А не с *** на Брюкселски и американски `органи` и после - `ама извинявайте, че лижа ама съм принуден`Такъв премиер освен презрение друго не заслужава.

147

Анонимен

преди 5 години

Последните метри към Путин се минават на колене, в подчинена поза. Да не е объркал нещо метража и да е станало неловко?

146

8===o

преди 5 години

Продажни путински гъзодавци.

145

Анонимен

преди 5 години

Това как да го разбираме??? Като че някой са го изфърлили от Москва? Или е имало само бой по главата с мамул от царевица?

144

Анонимен

преди 5 години

Най ме потресе, че знае думата `трасирам`, че такава дума във `Витету` няма.Голем напредък, Баце. За още три мандата току-виж научи още некоя и друга дума.

143

Анонимен

преди 5 години

Боко е прав!Комунисстите само се заяждат вместо да работят.Работата им е да продават България на Кремъл и затова само се заяждат.

142

Анонимен

преди 5 години

Борисов, па да беше изпратил цецка да ти трасира! Поне щеше да се уреве като магаре и да свърши работа...

141

Анонимен

преди 5 години

До каменЧетейки подобни "бисери" (вж. камен 145) се убеждавам за пореден път, че Айнщайн е бил прав, когато е казал, че човешката глупост и тъпо-ти-я е безкрайна!

140

Анонимен

преди 5 години

След 2-3 седмици никой няма да се сеща за него , затова се появи да дава обяснения.Край на пародията европредседателство.

139

Анонимен

преди 5 години

Президента Радев, като советский человек и ***, цял живот е учил за Великая Атечественая и му е набивано в димитровградската тиква че по-велика от Россия няма. Мечтата му в живота винаги е била да се срещне с Путин и да играят заедно казачоци. Когато кремълските порти се разтворили и пред него застанало дребно плешиво човече с токчета, Радев не издържал, строполил се на земята, облян в сълзи. Прегърнал го, целунал го, опипал го..и други неща му направил. После се извинил от името на България.

138

камен

преди 5 години

Останахте много назад , другари , завистта и некадърността ви , да не говорим за крадливостта ви , ви изядоха главите . Не можете да се примирите , че Борисов е най-кадърният ни премиер и е уважаван и на изток , и на запад !!!

137

Burzum

преди 5 години

Трасьор на нищото !Въздух под налягане!Голям а глава,Burzum ама куха!

136

шибек

преди 5 години

Изпитвам органическа непоносимост както в посока ляво , така и от дясно разположените в парламента. От Б.Б не очаквам нищо смислено и добро да чуя.Той говори вече 10 г. , ефект - никакъв." Дела трябват , не думи" - Левски

135

Анонимен

преди 5 години

Руския език е майчин на Радев.

134

Анонимен

преди 5 години

Президентът не беше трасирал нищо в Русия!пРезидента облиза жезъла на поп Кирчо, плеснаха му един зад врата да не се обажда от коневръза и го изпратиха обрано у дома да прави лицеви опори. Знаят го, че е един най-обикновен ***. Та така...

133

1

преди 5 години

До тонката,другар е и твоя бойко,а вашите диугари имт пожарникар,и пожарникарството му е било,като премиерството,тежко и горко на пострадалите,лъже,лъже,и за умрелите лъже.