85

Анонимен

преди 5 години

До Бивш учителЧудно защо ,като е толкова тежко да си учител и леко да си полицай, за едно учителско място има по 20-30 кандидати,а пък за полицаи кандидати няма.И по 5 часа на ден да преподават учителите ,по 40 минути учебен час,това са 1000 минути седмично или 16-17 часа на седмица.Все едно работят два пълни дена по 8 часа,вместо 5.Уикендите и празниците са вкъщи,56 дена отпуск,13-а заплата по Коледа,плюс добавки за 24-и май.Както и частни уроци.

84

Анонимен

преди 5 години

До Бивш учителСтига си лъгал.Възрастта за пенсиониране на полицаите е 55 години.Ако някой е почнал на 18 години ще се пенсионира след 37 години трудов стаж.Началната заплата е 720 лв.Служебни телефони никога не имало.МВР болница е една дупка и никой полицай не я ползва,а в почивните станции местата са малко,че за 10 години може да се вредиш един път.За сметка на това се занимаваш с опасни престъпници,луди,наркомани,ходиш по катастрофи,пазиш *** на футболни мачове и протести.В студ и жега.

83

Анонимен

преди 5 години

80, НЕ ПИШИ ЗА НЕЩА, КОИТО НЕ ПОЗНАВАШ И ПРЕВИЛЕГИИ, КОИТО СА САМО НА КНИГА, ХОДИХ НА ЕДИН БЕЗПЛАТЕН САНАТОРИУМ НА МВР- ИЗБЯГАХ НА ВТОРИЯ ДЕН, ДА МИ ПЛАЩАТ НЯМА ДА ОТИДА, НЕ МЕ КАРАЙ ДА УТОЧНЯВАМ КОЙ Е, РАЗБРАХ ЧЕ ИМА И ДРУГИ КАТО НЕГО.

82

Василев

преди 5 години

Селяни прости, вие сами предначартахте аутсорсинговите простори на българската икономика и държава, и сега олеле мале, какво стана, образованието на децата и професионалните качества на учителите са на едно ниско посредствено ниво!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

81

ЛИквидация на МОН

преди 5 години

СЛед като завършват 12 клас и вече са болни и увредени младежите се оставят без работа или ги лъжат, че НЯМАТ НИКАКВО ОБРАЗОВАНИЕ С цел още 5 години в НЕНУЖНИ УНИВЕРСИТЕТИ..десетки хиляди деца от малцинствата са се спасили от тежко терористичните училища като не ги посещават..От тях се чака да родят здрави деца..

80

НЯМА ДЕЦА

преди 5 години

У Нас заради НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ изчезващ вид са ДЕЦАТА ,,Милиони деца са тежко увреждани в ясли,градини и училища с педофилски и терористични камери.Децата се държат до 19 години в нагло вредните учебни сгради докато получат трайни нелечими увреждания.НЯМА БРЕМЕННИ НЯМА ДЕЦА в момента.Учителите МОЛЧАТ МАЗНО НЕ РЕАГИРАТ НА ВРЕДНАТА ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ВИДЕО ТЕХНИКа ..КЕФяТ СЕ НА МНОГО УЖ УЧЕБНИ часовЕ..

79

Василев

преди 5 години

Българското общество е незряло и опростачено!!!Точно това използват некадърните политици, защото нямат умствен потенциал и финансов ресурс, и така противопоставят едно професионално съсловие на друго, независимо учители,полицаи,лекари,миньори,военни и т.н.!!!Агент Джими Васър!ЦРУ!!!

78

Тинев

преди 5 години

Когато мутрите управляват образованието се срива!За мутрата образованият човек е враг.Бъди нагъл, извратен и *** - добре дошъл при мутринските мошеници.Ще завземеш властта и ще тъпчеш образования и интелигентен българин.

77

Бивш учител

преди 5 години

До Анонимен"ЗАПЛАТАТА НА НАЧИНАЕЩ УЧИТЕЛ Е 760 ЛВ."---Именно. А колко е заплатата на начинаещ полицай, със средно образование?

76

Бивш учител

преди 5 години

До Анонимен76Така ли??? Не знаех, че е отменено ранното пенсиониране в МВР, че са ви взели служебните телефони, дето разговаряте "в група" с цялата фамилия, че са ви взели привилегията да се лекувате вие и семействата ви в МВР болница, която няма нищо общо с болниците, в които се лекуват останалите, че ползувате на символични цени санаториуми по морето и къде ли не, а да не говорим, че заплатата на един полицай със средно е по-голяма от на учител с висше, а някои работят 3 дни в седмицата???

75

Анонимен

преди 5 години

Гърците имат една поговорка "Умният разбира от един път, най-много от два пъти", явно българите на всякакви нива управленски кадри не са умни, защото навсякъде не стигат кадри, и какво се прави? Нищо не се прави. България изчезва, българите масово напускат страната, а меринджеите, министърите, политуците отчитат "добри резултати". Най-бедната държава с ЕС, държавата с най-ниско заплащане в Света, държавата с работещите бедни, държавата с бягащите от нея хора.

74

Василев

преди 5 години

Учители винаги , ще има, лошото е че деца няма да има!!!Добър ден посредствени селяни прости!!!Агент Гари Карагар!ЦРУ!!!

73

Анонимен

преди 5 години

ЗАПЛАТАТА НА НАЧИНАЕЩ УЧИТЕЛ Е 760 ЛВ.

72

Анонимен

преди 5 години

74- използваш СТАРИ ОПОРНИ ТОЧКИ ОТНОСНО МВР- НИСКИ ЗАПЛАТИ И НИКАКВИ ПРЕВИЛЕГИИ, УМНИТЕ ЗАПОЧНАХА В ДРУГИ СЕКТОРИ ИЛИ В ЕВРОПА, ТЪРСЯТ СЛУЖИТЕЛИ НА ВСЯКА ЦЕНА- ВЛЕЗ, ПРОВЕРИ И НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ.ДА РАБОТАТА НА УЧИТЕЛИТЕ Е ТЕЖКА И ЗЛЕ ПЛАТЕНА.

71

Американ

преди 5 години

До Бивш учител:Чeнreтaтa и в Америка взимат много повече от дacкaлитe, но не са тройкаджиите от училище, а дacкaлитe имат почти три месеца отпуска.Дайте отпуската на българските дacкaли и ще се намерят кандидати за работа.

70

Бивш учител

преди 5 години

Как мислите, ако учителите се ползуваха със същите привилегии, както завършилите с 3,00, техни възпитаници, работещи сега в МВР, жандармерия, дали щеше да има недостиг на учители?Или ако пък с честен учителски труд, с учителката заплата само, може след 10-тина години да си позволи да си купи ново жилище?

69

Бивш учител

преди 5 години

Вместо да пишете статии със статистики вътре в тях, просто кажете, каква е началната заплата на учителя, учил 4 или 5 години? В каква среда сега работи?Ако е среда с преобладаващо ромско включване, както е по малките селца и градчета, министъра би ли посъветвал собствените си деца да станат учители? Съмнявам се. Заплатата на млад учител е по-малка от запатата на жената, която прави и продава банички в някоя баничарница, без да влага грам нерви при това.А зъдълженията-до небето, бумащина и бюрокр

68

Анонимен

преди 5 години

Ценностите - те са проблем! И не на училището - на обществото!Тези, които работят в училищата днес, в повечето училища, са мазохисти! Тия дни отново лъсна лъжата. Защо резултатите от изпитите се обявяват с числа, а не в проценти?Отговорът е очеизваден! "Реформата" е пълен провал! И виновни за провала не са учителите!

67

Неа

преди 5 години

Аз завърших висшето си на 25 . Кога по рано да ме назначат ?????

66

Бумеранг

преди 5 години

Ще изчезнат и ще бъдат заменени от *** с претенции и без мозък. Като не могат да произведат учители и не знаят как.....да ми се обадят!!! Аз знам, но на много няма да им хареса, но пък резултата ще е 100% гарантиран