38

Анонимен

преди 6 години

"Очаква се тя да бъде умъртвена, тъй като след "екскурзията си" е влязла в страната ни от държава извън Европейския съюз"Питам, в Сърбия прокажени ли са, или вирусите разбират от граници и стоят вън от ЕС? Много на сериозно се взехме с тоя ЕС и ставаме банални и смешни! Можем да изпоколим и хората които са ходили извън ЕС а?? Пълна българска идиотщина! Така убиха и онези 3 кончета без причина, същите тези о.лигофрени чиновници! Корумпирани разбира се, като всички в тази невменяема държава!

37

Анонимен

преди 6 години

"" Пенка на създърма!? ""..............Случая е доста символичен и интересен, защото ... реално погледнато целия български народ е 'на саздърма' ... и кой е виновен за това ?

36

Анонимен

преди 6 години

В Абсурдистан убиваме животни, които са минали от една поляна в друга, (било то и териториална граница) от страх да не донесе зараза. А някои може ли да отговри как се гарантира нашето здраве, от прииждащите палчища бежанци носещи нечувани и невиждани за нашите географски ширини заболявания!?

35

Ф.С.В.

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО НАИСТИНА - КЪДЕ СА ВЕГАНИТЕ ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ-- ИЛИ ПАК ВСИЧКО Е БИЛО ПЛАТЕНО ОТ НЯКОЙ БАШ ВЕГЪН ??

34

СС

преди 6 години

колко милона пришълци дойдоха през границата? БАХБ що не ги коли или да ги стреля директно??? "ДОЛУ ЕС" това е тирания не е живот.........

33

Анонимен

преди 6 години

Тези от БАБХ са нагласили вече фризерите и чакат с нетърпение събитието за Пенка.Къде са екозащитниците и веганите? Да се намазват с червена боя, лютеница и т.н., да пускат пищна гръд и да протестират!!! Да си сложат и по едно звънче, че да се чуват надалеч...

32

Анонимен

преди 6 години

Саздърма Пенка... На опаковката ще пишели от какво е боледувала и от какво е умряла?

31

Анонимен

преди 6 години

До AАми нямаше да я колят, защото тя дава истинско мляко, не кокосово.

30

Анонимен

преди 6 години

Каква еврозона бе... ми утре ще излезне някой турист до Солун да хапне рибка с хиляда евро и ще се върне с петстотин и тук ще му ги обложат като доход, че са минали границата и идват от Гърция. Туй нащо не е администрация- то не работи ами ни се смее в лицето

29

Ф.С.В.

преди 6 години

Да попитам БАБХ - а как ще я убиете - хуманно ли ? по европейски ли?? ХМ ! С вашето бездействие за това с какво се хранят българите (само отрова в магазините) няма да се учудя после като я убиете да я продадете на някой кренвиршен магнат и да излезе нова марка кренвирши ПЕНКА-избираме българското)) БАБХ да почне да проверява всички храни - защото децата на България са болни от тези храни - масово са с диабет и са натровени поради алчността на някой саламтарикати да печелят с евтини химии Ета

28

Трендафил Акациев

преди 6 години

"Марули, марули, марули - безкрайно зелено поле.Сред тях седи и се пули едно възхитено теле.Хапни си теленце, хапни марули и свежа трева. Ах как ми се иска да седна и аз да паса."

27

A

преди 6 години

А ако не беше ходила до Сърбия нямаше да я заколят, нали? Щеше да изживее старините си в СПА....

26

Ала-Бала

преди 6 години

Най-добре извън гейската Европа. Пенке, Пенке защо не си остана в Сърбия. Горкото животно. Не може ли да остане под карантина и да го изследват? Иначе като прочетем етикетите на храните ни настръхват косите! Ядем ли риба от района на Фокушима?

25

Анонимен

преди 6 години

Още веднъж се доказаха съчиняваните идиотщините от бюрократите,а бежанците ще избивате ли,защото не са от ЕС или ще избивате туристите влизащи от държави които не са от ЕС? Щом изхвърляме кривите краставици,може би утре ще изхвърлите и инвалидите,които протестираха?Уникуми!

24

Анонимен

преди 6 години

Тия от БАБХ да кажат какво ядем салами направени от рога и копита тия ли ще рашеват какво да става с Пенка, работещите в БАБХ трява да бъдат подведени под създебна отговорност.

23

Ф.С.В.

преди 6 години

Ако екзекутират нещастнопрочутата крава- ЩЕ СТАНЕ още по голямо шоу- Всички медии включително на Танганайка и Бангладеш - ще ни дават по Новините като най големите варвари и безжалостни чиновници сляпо изпълняващи някакви кухи евродирективи и закони !! Нашите чиновници са по еврочиновници и от Брюкселските ! Дребнавостта и бюрокрацията при тях е безгранична !!-УБИЙТЕ Я !! (кравата) И ЩЕ СТАНЕТЕ БЕЗСМЪРТНИ МЕДИИНИ ГЕРОИ в лошият смисъл ! Цял Свят ще ви проклина ! Да посягаш на бедняка!!

22

Анонимен

преди 6 години

До бай х 19Не няма да ги *** ще им раздаваме лични карти за да станат граждани на ЕС.

21

Калеко Алеко

преди 6 години

Споко другари и товарищи, хранителната верига в която е попаднала Пенка още от раждането си, рано или късно ще я доведе крайния продукт - Създърмата. За разлика от други свои посестрими, Пенка поне придоби медийна известност, което пак си е нещо ... !!!

20

Анонимен

преди 6 години

Ей сега една *** влезе у дома кво да я правя да викам ли БАБХ?

19

Анонимен

преди 6 години

Саздърма муууу. Колко ще е килото?